• 2018-06-26, 15:08
  • 10

Vakna utsövd av magnesium kan man säga att jag gjorde i morse. Försov mig och vaknade klockan nio, haha! Det är otroligt hur magnesium hjälper kroppen att slappna av. Känslan att vara utsövd och må bra är underbart. För sover man inte påverkar det hela din kropp. Jag kan inte vara utan min magnesium längre.

Vi äter magnesium varje kväll, de hjälper musklerna att slappna av, du sover bättre, därmed blir man alltså piggare. Några frågar hur man kan sova bättre men ändå bli piggare?

Det är alltså för att kroppen slappnar av. Du kommer ner i djupsömn, musklerna slappnar av, då sover du bättre. Blir piggare!

HÄR kan du beställa magnesium! Är du trött, sover dåligt, kanske ofta får kramp? Listan är lång över vad magnesium är bra för. Såg ni läkaren i våras på TV4 nyhetsmorgon? Hon räknade upp allt detta.

Känner mig stark och pigg! Nu vet jag till 100% att detta funkar. Tack och lov har även läkarna börjat att rekommendera att man bör äta magnesium för du får inte i dig tillräckligt i den vanliga kosten och det är viktiga mineraler för din kropp.

Ni är så många som skrivit att ni sover bättre och mår bättre tack vare att ni börjat äta magnesium, det är så kul att höra! Vi alla strävar ju efter att må bra, men då behöver vi se till att ta hand om våra kroppar.

Nu ska ja sätta fart, idag är det massor med jobb vid datorn men hinner sitta ute i solen en stund också, vilken sommarvärme vi fått tillbaka.

Underbart!

Så här ser jag ut, risig i håret och vet inte vad jag fick på mig för sladdrig BH under men skönt att ha sköna kläder.

Kramar

2018-06-26 Johanna Toftby

Kommentarer

Katarina 2 år sen

Vilken sorts magnesium är det? Ska tydligen ha betydelse. Finns så många olika. Nitrat, klorid mm. Kram Katarina

Åsa 2 år sen

Vissa kan få hjärtklappning av magnesium. Jag vet inte varför, då vissa som lider av hjärtklappning får en lugnare hjärtfrekvens av just magnesium. Det verkar vara individuellt. För vissa verkar det också spela in vilken typ av magnesium man tar, man får helt enkelt pröva sig fram, för magnesium är ju bra för så mycket i kroppen.

Madeleine 2 år sen

Har också reagerat som Sunny av magnesium. Jag fick hjärtklappning och orolig i hela kroppen. Kunde inte alls sova. Jättekonstigt!

Gunilla 2 år sen

Vilken typ av magnesium är bäst. Hört att magnesiumklorid ska tas upp bättre. Jag äter magnesiumoxid o tycker det fungerar .

Ulrika Emanuelsson 2 år sen

Hej Johanna jag har läst om din huvudvärk som du får . Jag får också den. Har läst om att magnesium kan hjälpa. Tycker du att den blir bättre av Magnesium ?
Mvh Ulrika

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Hej Ulrika!

Jag tycker faktiskt migränen är bättre. Helt otroligt!
Man kan även använda magnesiumspray som man tar direkt på tex tinningen, nacken… det hjälper!

Testa först med magnesiumtabletterna så märker du, musklerna slappnar ju av.

Kram Johanna

Alexandra 2 år sen

Så himla roligt att jag tidigare idag köpte en magnesiumburk från better you för att prova och nu när jag läser din blogg så har du skrivit om just magnesium 😃 så nu hoppas jag det ska hjälpa mig☺️Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Kul!

Det är så bra! Man blir lugnare, sover bättre och kroppen slappnar av.

Stor kram fina du

Sunny 2 år sen

Köpte just denna för några veckor sen och blev jättestressad i kroppen med snabba hjärtslag! Fattade först inte vad det var förrens efter 5 dagar. Slutade äta dessa och då försvann det. Varför kan min kropp ha reagerat så? Övergång eller är det något jag inte ”tål”? :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

aldrig aldrig hört talas om. Aldrig!

Man blir inte pigg av detta…. snarare tvärtom.
Äter man mediciner eller kanske annat som man måste kolla upp ska man prata med läkare.

Läkarna rekomenderar äta magnesium och D vitamin under vinterhalvåret så för dem är det inte främmande, men prata med din vårdcentral.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Trevlig Pingst! Vilket väder alla får som ska gifta sig idag, har sett flera på facebook som är på bröllop idag, vilken dag! Skriv koden JOHANNAVIP vid kassan så dras 50% rabatt…