• 2018-07-04, 21:07
  • 26

Nu har jag en alldeles särskild hälsning till er allihop! Jag träffade Anitha, Annicas mamma, och hon hälsar till er alla och tackar igen för allt ni gjorde för Annica. Ni samlade in pengar, muntrade upp henne och inte minst gav henne styrka att fortsätta kämpa. Det betydde så mycket och Annica älskade er verkligen!

Vi träffades i Borås där Anitha bor nu och tog en lunch. Jag älskar att träffa min tantkompis, som hon kallar sig själv, och prata om allting, men vi pratar också förstås mycket om Annica. Anitha får fortfarande mycket minneshälsningar på Facebook, Annica engagerade och inspirerade så många trots att hon egentligen behövde all styrka för sig själv. 

Att Anitha kan stå på benen och fortsätta vara glad och positiv är så imponerande. Det är lätt att förstå var Annica fick sin inställning till livet och sina medmänniskor, Anitha bryr sig också så mycket om andra och har ett glatt humör som smittar och jag älskar att fika eller sitta och prata med henne.  

Anitha tycker det är fint att många av bloggläsarna inte glömt Annica utan minns den person hon var. Vad hon gjorde, saker hon sa, bara roliga saker. Hon lever kvar hos oss i vardagen och så länge hon gör det är hon egentligen inte borta.

 

 

 

 

 

2018-07-04 Johanna Toftby

Kommentarer

Anneli Hellgren 2 år sen

Hälsa tillbaka!
Man saknar Annicas inlägg, tänker på henne mycket vilken otrolig kämpe hon var!
Går allt bra med barnen o Krille?
Å du Johanna är en sån fin vän!
Kram till er❤️

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Ja så är det ❤️

Tack snälla!

Krille är fantastisk och är ledig hela sommaren med killarna. Livet måste gå vidare även om det är tufft och de hittar på massa grejer precis som Annica skrev mycket om.
Att leva i nuet.
Kram

Maria 3 år sen

Jag bär med mig hennes klokskap, kram

Elsy Tomé 3 år sen

TACK för hälsingen , Johanna . du är en så fin människa o tack för att du fanns nära Annica o lät oss lära känna denna fina människa genom din blogg o sedan via hennes egna inlägg. Jag saknar henne även om jag aldrig träffat henne utanför Facebook, hon gav så mycket, hennes mor också o jag är glad att Anitha mår bra o fortsätter vara den fina människa hon är . Ha en fin sommar Kram

Sandra 3 år sen

Tack för hälsningen och stor Kram till dig Anitha❤️
Jag tänker på Annica ofta. Hon kommer för alltid finnas i mitt hjärta. Så genomgod snäll tjej 💕

Kram Sandra 💕

Sanna 3 år sen

Stor varm kram till dig Anitha❤

Helena 3 år sen

Kram ❤️

Eva 3 år sen

Jag glömmer aldrig Annica och hennes otroliga styrka. ❤
Kram

Marita 3 år sen

Fina Anitha ❤️

Sara 3 år sen

❤️❤️❤️

Katja 3 år sen

Så fint att ni har kontakt och att vi får ta del av det! Annica berörde så många med sin godhet , hur hon var och kämparglöd.
Kram till er!

Cissi 3 år sen

Den styrka och generositet Annica visade genom att så frikostigt dela med sig i sin oerhört jobbiga situation går inte att sätta ord på. Så oerhört stort och fint gjort, Vi är många som är tacksamma för det Annica ”lärt”oss och hon kommer finnas kvar i våra minnen och hjärtan under lååååång tid.
Tack Johanna för att du hjälpt oss ta del av resan med så sorgligt slut. Tack!
Till er i Annicas familj vill jag bara sända världens största KRAM och en önskan om en fin sommar. 🌸❤️

Majsan 3 år sen

Kram Anitha💗💗

Linda Prahl 3 år sen

Tänker ofta på henne <3

Malin 3 år sen

Tack Johanna för att du uppdaterar oss. Så fint inlägg. Så berörande. Åh, Fina, fina mamma Anitha. Precis som sin älskade Annica. Går inte en dag utan att Annica och ni finns i våra tankar. Kramar till er Alla Annicas familj 🙏💝

Så skönt du har Marilyn hemma nu. Hoppas hon snart mår bättre! Och du också Johanna i din fot. 💝💝

Katta 3 år sen

Fin mamma, fin vän och fin ängel❤

Bettan 3 år sen

Som Ni andra skriver; Vi ör många som tänker på Annica och det är tack vare Dig Johanna som vi fått möjligheten att ”lära känna” Annica och vara med i hennes svåra kamp. Annica har verkligen lämnat starka spår efter sig – som gör att vi tänker på henne och hennes fina familj!

Agneta🌹 3 år sen

Tänker ofta på Annica❤️

Ulrika 3 år sen

Varm kram till dig Anitha!

CarinaL 3 år sen

Tänker ofta på Annica o allt fantastisk hon gjorde❤️

Marika 3 år sen

Tänker ofta på Annica och hennes familj❤️

Malin 3 år sen

Tänker ofta på Annica och hela hennes familj💖 🌞💖

pernilla holmen 3 år sen

Jag tänker ofta på Annika, hur stark hon va o vilken underbar människa hon var, hon är alltid saknad aldrig glömd

Cecilia 3 år sen

Tack för ett fint inlägg, Anitha verkar vara en så härlig människa❤️ Hon utstrålar en sån värme. Nä Annica glömmer vi inte hon gjorde verkligen avtryck som kommer att finnas kvar länge ❤️❤️❤️

Barbro 3 år sen

Jag håller med dej att vi tänker på dej Anitha och Christian och pojkarna och undrar hur ni har det när fina Annica är borta-men ni finns ju kvar och ni ska man alltid minnas också.
Önskar er alla en skön sommar.

Anonym 3 år sen

Tack för detta inlägg & tack för att vi fortsätter minnas Annica. Kram till dig & Anitha!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hoppas ni haft en riktigt skön helg, vilket väder vi haft. Riktigt härligt vinterväder med strålande sol, krispigt klart och kallt. Igår lördag tog vi en skön långrunda ut på Eriksberg och…

Innehåller annonslänkar Fredag är här! Har ni kallt? Shit vilken kyla idag, men klart och fint ute. Jag vaknade på så bra humör efter sovit 7,5 timmar, hoppade i understället och har…