• 2018-07-04, 13:16
  • 3

Marilyn är fortfarande sjuk, men nu är hon åtminstone hemma. Hon blev riktigt uppgiven igår efter alla turer så hon ville bara hem. Det blev inte så enkelt som vi hoppats.

Vi fick upp en läkare på hotellrummet där Marilyn låg ensam och väntade på att få höra om hon fick flyga hem eller inte. Det var inte så lätt att avgöra eftersom läkaren inte kunde ett ord engelska, bara spanska. Receptet på smärtstillande kunde hon hämta ut på ett apotek efter ännu en taxiresa, men om hon fick flyga eller inte hade hon inte en aning om.

Jag fick ringa tillbaka till Tui och förklara problemet med att läkaren som kostade över 500 kronor inte kunde göra sig förstådd, så de lovade att skicka någon annan. Efter en stund knackade det på dörren till hotellrummet igen – och utanför stod samma läkare som fortfarande inte kunde engelska förstås.

I efterhand låter det komiskt, men då ringde hon och bara grät. Att vara en ensam tonåring som måste fixa allting själv och känna sig så utlämnad är hemskt, så hon ville bara hem. Det var ingen idé att försöka få tag på en ny läkare igen, hur rädd hon än var för flygningen så skulle hon hem.

Flygresan gick tack och lov bra, hon tog sina smärtstillande i god tid så att hon inte fick särskilt ont, inte ens vid landningen.

Tack snälla för era fina hälsningar och alla tips!

Nu ska jag samla ihop alla papper och alla kvitton, hon sover fortfarande och det känns så skönt att vara hemma med henne två dagar nu innan vi åker. Hoppas öronen snart blir bättre och hon får boka en ny resa längre fram som hon får se fram emot. 

 

 

2018-07-04 Johanna Toftby

Kommentarer

KLM 2 år sen

Va rädd om öronen och hörseln krya krya

Barbro 2 år sen

Hälsa Marilyn att hon kryar på sej.Önskar er alla en bra kväll ändå.
Kram på er alla.

Katja 2 år sen

Det är klart det är jobbigt att hamna i sådan situation. Skönt att hon ör hemma. Krya!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg