• 2018-07-05, 14:12
  • 21

Innehåller annonslänkar 

Så skönt det var att få hem Marilyn igår, hon var lättad över att flygresan gick bra så hon slapp mer extra smärta när hon flög. Ska samla ihop alla kvitton nu så får vi se om folksam betalar ut allt vi lagt ut. Det viktiga är att hon mår bättre och är hemma.

Mysig middag igår, enkelt och gott med tacos. Älskar Lisa-Maries guaccamole.

Underlag med rosor får jag ofta frågor om, dessa hittar ni HÄR. Så fina och härliga.

Blå off shoulder klänning HÄR. (Bra pris) Har off shoulder varje dag tror jag, varit mitt favoritplagg i många år, är glad att det funkar fortfarande. Skönt när du sitter ute på en middag men svettas inte hjäl utan kan dra ner den.

Jannes yngsta tjej Amanda fyllde 17 år igår. Grattis tjejen! Tiden går så fort, hon fyllde ju 11 nyss när vi träffades. Våra tjejer börjar bli stora nu.

Hon önskade sig en parfym, Jean Paul Gaultier Scandal som hon fick av mig,  (jättegod) men  även en liten bok med smoothies och nyttiga shots som mina tjejer tycker är kul att fixa hemma.

Har alltid gillat att ge bort böcker, även om det är en receptbok tycker jag det är kul med fina böcker.

En olycka kommer sällan ensam… ni som följer min instastory kanske såg bilden på min fot, jag blev tyvärr trampad i lördags kväll efter vi sett fotollen, trodde inte det skulle bli så illa som det blev men fick en liten spricka. Vad är oddsen! Lätt hänt men hade jag haft andra skor hade det nog gått bättre.

Samma natt som Marilyn skulle landa fick jag åka och röntga. Vill aldrig åka till sjukhus om jag inte måste men insåg själv att nog måste…

Såg ut som jag hade en stor böld och smärtan var inte kul när jag skulle lägga mig. Inget folk på Mölndahls sjukhus, allt gick smidigt och kom direkt in. De röntgade foten och då såg de inget men tidigt på morgonen ringde de, en överläkare hade sett en liten spricka när de gick igenom bilderna. Vilket egentligen inte förändrar något men jag skulle veta om det.

En spricka gör man inget åt utan bara högläge, kyler lite också. Idag är det redan mycket bättre och tänker positivt att det ska gå bra. Hjälper inte att noja sig att det är jobbigt. Bara jag får ner foten i cykelskon så blir jag glad.

Har smörjat foten om den ser vit ut. Sandaler frågade ni efter, dessa finns HÄR. 

Nu ska jag och Marilyn ut och äta lunch, sedan blir det mer pappersjobb och fixa en del inför resan. I morgon kväll åker vi!

Rött linne med reglerbara band HÄR. Bra rea nu! Marilyns favorit så hon ville låna det, har även svart, HÄR. 

Beiga shorts med snygga detaljer, sköna! HÄR. 

 

 

 

 

2018-07-05 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

Vilken seger idag! Frölunda spelar final och möter Djurgården, självklart var vi i Scandinavium och såg när de vann! Så kul! Vilken stämning, var ni där? Herregud vilket drag! Jannes son Erik…

Glad påsk alla läsare! Hoppas ni får en riktigt fin påskafton! Vi är snart framme hos mamma och påskmiddag. Så mysigt! Ikväll ska vi på stor 80-talfest! Är så taggad för det,…

Vilken seger idag! Frölunda spelar final och möter Djurgården, självklart var vi i Scandinavium och såg när de vann! Så kul! Vilken stämning, var ni där? Herregud vilket drag! Jannes son Erik…

Glad påsk alla läsare! Hoppas ni får en riktigt fin påskafton! Vi är snart framme hos mamma och påskmiddag. Så mysigt! Ikväll ska vi på stor 80-talfest! Är så taggad för det,…

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…