• 2018-07-06, 23:00
  • 11

Innehåller annonslänkar 

Nu är vi på väg! Vi är just nu på färjan mot Kiel för att sedan bila ner i Tyskland. Självklart är alla Sverigeprylar med för att heja fram Sverige i kvartsfinalen. Janne har hittat ett bra ställe vi ska stanna på för att se matchen. Kanske inte så poppis bland alla tyskar, haha.

För fjärde året i rad bilar vi ner i Europa och ska cykla nere i alperna, vandra i Österrike och sedan vidare mot Italien. Älskade Italien!

För att få mer uppdateringar och fler filmer, följ oss på instagram Johanna Toftby heter jag där eller Janne_fors eller på stories, man klickar på profilbilden på instagram.

Vi kommer vara en vecka runt Gardasjön och i år blir det även Venedig. Kanske även Comosjön, vi får se vart vi hamnar, älskar att inte ha resan planerad till 100%! Vi ska även se Scorpions i Verona, så kul att hälsa på vår kompis Mikkey som är trummis i bandet.

Vi har många favoritställen som vi hittat genom åren men letar alltid nya ställen varje gång, jag vet att ni är väldigt många som gärna vill ha tips och som gör samma resa, det är så kul att ni inspireras! Fråga gärna ska jag komma med så mycket tips jag kan.

Måste visa en söt blus, alltid blått och vitt till havs.

Blusen finns HÄR. Jag har S, man kan gärna gå upp en storlek om man tvekar, den sitter fint på. Snyggt till vita jeans eller vita shorts. Man kan förstås ha den ovanför axlarna, också fint. Favvoshortsen HÄR. 

Glasögon Gucci, jag har mörkbruna. Kan vara skönaste jag haft.

Min fot undrar många över, alltså den är så jobbig! Men jag har verkligen suttit med foten i högläge hela dagarna, även kylt. Nu är det bättre men dessa sandaler är det enda som funkar. Den är blå överallt, svullen och gör ont. Hade det varit vinter hade jag fått gå i dessa.

Men tryckte faktiskt ner foten i min cykelsko idag, gick bra! Tänker inte ge mig, Janne sa att om du kommer cykla med den foten i cykelskor kommer jag hylla dig. Haha. Värt att kämpa alltså.

Hade mysiga dagar hemma med Marilyn, så skönt att få ta hand om henne när hon var så sjuk efter Palmaresan. (hon fick öroninflammation där nere)

Hon mår bättre nu men väldigt trött. Finns inget som gör att man måste kasta sig iväg när ens barn är sjuka även om mina är så stora.

Fick boka om färjan med Stena Line till dyra biljetter men sjukdom går före.

I morse innan jag åkte tåget ner mot Göteborg öppnade jag en lapp i min låda jag fick av tjejerna när jag fyllde år. För er som inte såg det så fick jag en kärleksask kan man säga, i den låg massor, hur många lappar som helst som de hade skrivit till mig. Vackra ord, så fina kärleksförklaringar, jag blir fortfarande gråtfärdig när jag pratar om det. Vackraste presenten jag fått.

Idag stod det detta på dagens lapp.

Blir alldeles varm i hjärtat. Äskar er mina sötfisar.

Lucy min lilla sladdis körde jag ut till våra uppfödare Black Oranges, världens bästa, proffsigaste uppfödare, gissa om hon var alldeles tokig när vi kom fram. Hon älskar leka med sina bästa kompisar.

Sedan gjorde jag fransar och vid 17 packade vi ihop allt för att åka mot färjan. Så kul!

Så här ser det ut när man bilar nere i Europa. Cyklar, alla träningskläder i en väska, finkläder, bad och strandkläder och en väska med kläder för ett jobb jag ska göra för Ellos där nere. puh. Tur vi har stor bil.

Här har vi precis kört på färjan och är uppe på soldäck. Älvsborgsbron över oss.

Vi hade så mysigt uppe på soldäck där de hade en bar och grillade goda hamburgare.

Snygg kille!

Ska tipsa er om läppstift och snygga glans, det kommer i morgon, vet ni ofta frågar efter det.

Nu är klockan 23 här, vi har suttit och kikat på fotbollen, tagit ett glas rött i baren och suttit med datorn en stund. Bloggare är inte lika glammigt som man kan tro. Massor med jobb varje dag på resan men det är en livstil och jag älskar det.

Skräm inte upp mig nu att foten inte kommer bli bra, jag är världens hypokondriker som ni vet.

Puss och kram!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2018-07-06 Johanna Toftby

Kommentarer

Monica Gabasio 1 år sen

Vi är vid Garda nu och har hittat en pärla till by som heter Torri del Benaco och hit återvänder vi absolut. Här är så vackert! Vi bor på det mysiga hotellet Hotel al Caminetto. Det går båt till bl.a. Limone härifrån byn. Jag kan varmt rekommendera både byn och hotellet. Vi har även hunnit med att åka linbana till Monte Baldo. Njut av er magiska resa. Själva fortsätter vi till Venedig imorgon och Comosjön på tisdag. Kram

Johanna 1 år sen

Älskar dina reseskildringar. Så många bra tips. Vi ska till Verona i sommar och har bokat bord på denna restaurang http://www.grotodecorgnan.it/
Kanske kan vara något för er :) Trevlig resa!

Helena 1 år sen

Trevlig resa! Ser fram emot att följa Er väg ned. Ska själv bila till Österrike med min 11-åriga dotter så roligt med tips från er! Må gott!

Linda 1 år sen

Älskar följa era resor!
Så inspirerande!
Ha det undebart ☀️

Sofie 🌸 1 år sen

Jag önskar er en trevlig resa 🚴🌞😎🏝💕 foten säger vi inget om 😊 Kram 😍

Ann Stenman 1 år sen

Önskar er en härlig semester! Var rädda om er. 🌞🌞

Cecilia Johansson 1 år sen

Önskar er en fantastisk resa ❤️🌸💫

Eva 1 år sen

Det blir nog bra skall du se, vad heter din solglasögon?? kram å trevlig resa

Svar på kommentaren:
Jonna 1 år sen

Gucci

Annika 1 år sen

Önskar er en underbar resa!☀️
Ha de gött!😎🍻

maria 1 år sen

Hej Johanna! Var gör du dina fransar någonstans? Önskar er en härlig resa med hopp om att foten läker snabbt!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg