ANNONS

Garmisch-partenkirchen Tyskland

/

Innehåller annonslänkar 


Vårt nästa stopp blev Garmisch-PartenKirchen i sydtyskland, inte långt från gränsen till Österrike.


Ni vet där det är backhoppning på nyårsdagen. Här skulle det vara väldigt vackert och vi hittade en mysigt SPA hotell som heter Staudacherhof! Och vilket mysigt hotell, vilka omgivningar med berg överallt. Otroligt! När vi kom dit igår eftermiddag kände vi lugnet på en gång.


Vi fick ett glas bubbel när vi kom fram och de visade runt oss, sedan satt vi en stund på deras vackra terass. Tyst och fågelkvitter, höga berg runt om, det var magiskt att få sätta sig där och bara njuta. Vi älskar verkligen alperna. Det är något speciellt.Att köra neråt Europa och blåsa på är inget vi föredrar. Vi stannar hellre på vackra ställen på vägen, de finns dessutom runt varje hörn nere i Bayern, istället för att stressa ner och sitta många timmar i bil.


Jag kommer tipsa er under vår resa med så fina pärlor vi upptäckt. Fråga gärna om ni vill ha mer tips. Lägg detta hotell på kartan.
Blå klänning med blommor

HÄR.

Skönt med lång ärm, denna är normal i storlek, det är ett band i sidan man kan knyta, fick flera komplimanger på hotellet igår. Riktigt fin på. Billig.


Min fot är fortfarande lite svullen och jätteont, bor i dessa sandaler fortfarande men testade att få ner foten i cykelskon- det gick bra! Hurra! Det är ju karborre så hade de öppna 🙂
Spa i deras utomhuspool innan middag på stan.Åt den godaste schnitzel någonsin, kalv förstås och stekt i smör och man behöver egentligen ingeting mer. Så gott, så gott. Restaurangen heter Zum Wildschütz.  Åk till Garmisch om ni bilar neråt och ät på den här restaurangen. Ni kommer inte bli besvikna. Riktigt billigt också.
Mina älskade ”Johanna klänningar” är förstås med. De heter faktiskt så, haha. Jag har visat dem förut, en i svart jag hade i Florida ofta och den här i prickigt. Så gullig och skön! Ett riktigt kap.


Man kan knyta bandet runt nacken men också bak som jag gjort här eller fram. En riktigt skön strandklänning som man även kan ha till fest.


Normal i storlek, ni hittar den

HÄR.
Svarta ser ut så här, klicka

HÄR

så hittar ni den. Jag har dem både till vardag och fest. Älskar kläder man kan använda till många tillfällen.Tog även ett stopp där de har backhoppning. Hjälp alltså.. Vilken galen sport.Blir så långa inlägg så lägger ett direkt efter från dagens cykling.


Puss och kram!

11

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00