ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Johanna Toftby

Bra produkter för torrt och slitet hår

/


Innehåller annoslänkar och reklam 
Jag får väldigt mycket mail och frågor om vad man ska ha för produkter till sitt hår, speciellt nu när det är mycket sol och bad och håret är extra torrt.
Men det finns knep för att reparera ditt hår!
Jag beställde ett gäng med grymma produkter från Lyko innan vi åkte, här ska jag tipsa er om några av mina favoritprodukter som reparerar och ger massor med fukt. Resten av produkterna kommer i annat inlägg.


Mitt hår är torrt i sin kvalite, frissigt och lockigt. Lockiga hår är ofta torrt så vi behöver mer fukt. Därför ni alltid ser mig med uppsatt hår i värmen, jag har tjockt och mycket hår, måste sätta upp det hela tiden. Asjobbigt hår alltså, haha.


Jag tvättar håret med schampo först, sedan kramar ur och tar i inpackning, reder ut med fingrarna, låter det sitta minst fem minuter. Sedan sköljer jag och avslutar med balsam för att sluta hårstråt. Jag tvättar håret 1-2 gånger i veckan. Sköljer med balsam om jag tränat, annars duschar runt om i nacken och hårfästet- finns inget som sliter så mycket som tvätta håret ofta.


Jag gillar Kevin Murphy och sålde deras produkter när vi hade salongen. Underbara! Parabenfria, doftar ljuvligt och tillför massor med fukt.
Schampo och balsam HÄR. Så galet bra. Paketpris! Håret blir lent och friskt efteråt. Passar för dig som har väldigt torrt hår.


Inpackning är ett måste om du vill återfukta och reparera håret.
Joicos Treatment balm är en intensiv fuktbehandling för extremt torrt och risigt hår som tillför massor med fukt, den är grym! Finns HÄR.


Har du trasigt eller blekt hår?
Jag gillar Joicos K-Pak som reparerar, finns inga produkter som reparerar så bra och jag har testat allt. Schampo HÄR, balsam HÄR. Borsta aldrig blött hår. Hårstrået är jätteskört och det smäller lätt av, red ut med fingrarna eller en gles stor kam försiktigt. Då spar du på kvaliten.


Efter jag handukstorkat håret tar jag i KMS Moist repair! Den har jag haft i många år, kan inte vara utan den. En fuktkräm för frissigt hår som lugnar ner och reder ut, man tar bara lite, den är bäst för den är så dryg, luktar jättegott.
Opps. Fick visst med en viss nakenrumpa i bakgrunden när jag fotade, haha.


Sista tipset! Lyko har 20% rabatt på GHD! Hurra! Det gör massor. Jag älskar deras tänger. Har alla storlekar och förstås deras stylingtång (plattång)


HÄR har du alla tänger. Jag använder ofta den HÄR locktången och den HÄR plattången.
Gillar deras hårspray, HÄR och deras tuperingsborste som är grym, HÄR Mycket lättare att tuppera än med en kam då den är av svinborst, sliter inte som med en kam.


Jag har alltid den HÄR kammen från GHD som även är antistatiskt att kamma tex i blött hår, bästa kammen att dra isär lockarna med också. Favorit hos många frisörer.Många frågade efter röda linnet, det finns HÄR, vita favoritshorts som jag även har i Capri som jag visat många gånger. Shorts HÄR, byxorna HÄR. Så roligt ni är många som beställt dem.

15

Följ mig på Instagram!

@johannatoftby
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00