• 2018-07-18, 19:33
  • 15

Innehåller annoslänkar och reklam 

Jag får väldigt mycket mail och frågor om vad man ska ha för produkter till sitt hår, speciellt nu när det är mycket sol och bad och håret är extra torrt.

Men det finns knep för att reparera ditt hår!

Jag beställde ett gäng med grymma produkter från Lyko innan vi åkte, här ska jag tipsa er om några av mina favoritprodukter som reparerar och ger massor med fukt. Resten av produkterna kommer i annat inlägg.

Mitt hår är torrt i sin kvalite, frissigt och lockigt. Lockiga hår är ofta torrt så vi behöver mer fukt. Därför ni alltid ser mig med uppsatt hår i värmen, jag har tjockt och mycket hår, måste sätta upp det hela tiden. Asjobbigt hår alltså, haha.

Jag tvättar håret med schampo först, sedan kramar ur och tar i inpackning, reder ut med fingrarna, låter det sitta minst fem minuter. Sedan sköljer jag och avslutar med balsam för att sluta hårstråt. Jag tvättar håret 1-2 gånger i veckan. Sköljer med balsam om jag tränat, annars duschar runt om i nacken och hårfästet- finns inget som sliter så mycket som tvätta håret ofta.

Jag gillar Kevin Murphy och sålde deras produkter när vi hade salongen. Underbara! Parabenfria, doftar ljuvligt och tillför massor med fukt.

Schampo och balsam HÄR. Så galet bra. Paketpris! Håret blir lent och friskt efteråt. Passar för dig som har väldigt torrt hår.

Inpackning är ett måste om du vill återfukta och reparera håret.

Joicos Treatment balm är en intensiv fuktbehandling för extremt torrt och risigt hår som tillför massor med fukt, den är grym! Finns HÄR.

Har du trasigt eller blekt hår?

Jag gillar Joicos K-Pak som reparerar, finns inga produkter som reparerar så bra och jag har testat allt. Schampo HÄR, balsam HÄR. Borsta aldrig blött hår. Hårstrået är jätteskört och det smäller lätt av, red ut med fingrarna eller en gles stor kam försiktigt. Då spar du på kvaliten.

 

Efter jag handukstorkat håret tar jag i KMS Moist repair! Den har jag haft i många år, kan inte vara utan den. En fuktkräm för frissigt hår som lugnar ner och reder ut, man tar bara lite, den är bäst för den är så dryg, luktar jättegott.

Opps. Fick visst med en viss nakenrumpa i bakgrunden när jag fotade, haha.

Sista tipset! Lyko har 20% rabatt på GHD! Hurra! Det gör massor. Jag älskar deras tänger. Har alla storlekar och förstås deras stylingtång (plattång)

HÄR har du alla tänger. Jag använder ofta den HÄR locktången och den HÄR plattången.

Gillar deras hårspray, HÄR och deras tuperingsborste som är grym, HÄR Mycket lättare att tuppera än med en kam då den är av svinborst, sliter inte som med en kam.

Jag har alltid den HÄR kammen från GHD som även är antistatiskt att kamma tex i blött hår, bästa kammen att dra isär lockarna med också. Favorit hos många frisörer.

 

Många frågade efter röda linnet, det finns HÄR, vita favoritshorts som jag även har i Capri som jag visat många gånger. Shorts HÄR, byxorna HÄR. Så roligt ni är många som beställt dem.

 

 

 

Kommentarer

Isabell 2 år sen

Hej Johanna! Har du tips för någon produkt som kan hjälpa mig få tjockare och mer hår frampå hjässan. Har naturligt röda, ganska tunna hårstrån och känns som att kag under de senaste åren blivit av med mycket hår lokalt upp på huvudet mot luggen till. Nu ser man hårbotten igenom. Har ett bra svall i övrigt.

Gunilla 2 år sen

Vore bättre att låta dig sätta sax och färg i mitt hår😉! Ska ta till mig några tips.

Charlotte 2 år sen

Hej Johanna!
Kul med tips på hårprodukter! Verkar passa mitt hår då jag har extremt frizzigt hår. Om jag tvättar håret och sen bara blåser det torrt står det åt alla håll och ser inte klokt ut. Blev sugen på en Ghd plattång nu, är de verkligen värda sitt pris? Hur vet jag vilken Ghd plattång jag ska köpa? De har ju så många olika.
Kram

Julia 2 år sen

Hej Johanna! Kan du inte tipsa vad man kan göra för att få lite volym i håret? Mitt lägger sig slickat mot ansiktet pch går inte att få volym i om man inte tuperar med massa hårspray hehe

Er semester ser förresten helt fantastisk ut, är SÅ avis!
Kram ❤

Carina 2 år sen

Hej!
Skorna, var kommer de ifrån?

Jane Ranäng 2 år sen

Hej Johanna❣️
Du har pratat om nån hårinpackning, en mössa man har i en halvtimma, vilken är det? Är denna inpackningen lika bea som den i ditt nya inlägg?
Kram i värmen☀️

Annica 2 år sen

Har en platttång från GHD bästa investeringen 😍Undrar om man ska satsa på en hårfön från GHD också? Just nu har jag en från OBH Nordica. Nån skillnad på märken av hårfönar som det är bland plattisarna?

Eva 2 år sen

😱 Nakenchock!! 😂 😂😂

Karin 2 år sen

Alltid kul med hårtips.
Snygg rumpa.

Marie 2 år sen

Jag skulle vilja se, när du stylar dina egna naturliga lockar. Alltså…från nytvättat till stylat på naturligt sätt, utan plattänger och locktänger…kanske med rätt produkter för undvika frissighet och behålla lockarna…
Hade varit kul att se :-)

Kram

Sandra 2 år sen

Du har tipsat om Joicos K-Pak schampo och balsam tidigare och jag köpte det då och är så nöjd :-) Superbra schampo och balsam! Så kul när du skriver om hårprodukter :-) tack för en trevlig blogg.

Karin 2 år sen

Så trevligt med en nakenrumpa här ! Fortsatt härlig semester till er ! Kram

Helene 2 år sen

Haha..snygg rumpa, hade inte sett om du inte skrev nakenrumpa.
Vilken inpackning skulle du rekommendera till mig som har tunnt och fint hår. Lite trasigt med torra toppar.
Ha en fortsatt härlig semester.
Kram

Janne 2 år sen

Bra inlägg darling men nu får du komma och äta middag 😍

Svar på kommentaren:
Katja 2 år sen

Haha Fortsatt trevlig semester!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg