ANNONS

Håll ordning på era monsterhundar!

/

Vår middag igår avbröts av rena överfallet. Vi stod och väntade på bord när en kamphund plötsligt flög fram och attackerade en stackars liten hund som bara gick förbi. 

Den stora vidriga hunden högg tar över ryggen på den lilla stackaren och försökte döda den. Tjejen som ägde den lilla hunden skrek rakt ut och jag fick panik. Jag ville springa fram och sparka kamphunden, men allting var ett kaos där hundarna bara flög fram och tillbaka.

Den lilla hundens familj försökte desperat få bort de mordiska käftarna från sin lilla hund, men inget hjälpte. Allt var kaos och alla bara skrek. Det var fruktansvärt! 

Till slut ingrep den stora hundens ägare och klappade till den rejält.  Innan dess hade han bara hängt som ett snöre efter sin hund, den var starkare än honom och måste haft något fel i huvudet, den skulle bara döda. Inget snack om något annat. Sedan gick han bara tillbaka till sitt bord med sitt monster till hund. Jag har aldrig varit med om något värre och kunde inte sluta gråta. 

Jag sprang bort och på något vis hade den lilla hunden överlevt. Familjen höll om den där den skakade i panik medan matte var så chockad att hon inte var kontaktbar. Efter att ha sagt till dem att be måste ringa både veterinär och läkare så gick jag bort till kamphundens ägare och skällde ut honom. Han bara pekade finger åt mig när jag sa att han borde polisanmälas. Till sist gick jag, jag ville inte också bli anfallen av hans monsterhund. 

Ni som tar med hunden på uteserveringar eller andra ställen där det finns andra människor och djur: Ni måste ha ordning på er hund! Har ni inte kontroll över hunden så ska ni inte vara bland folk med den, eller inte ha hund över huvud taget! Särskilt inte en stor och farlig hund som den här. Jag kommer fortsätta kalla hundar som ska ha ihjäl andra hundar eller människor för kamphundar, ännu mer efter det här traumat. 

Vi som har små hundar måste vara rädda hela tiden för att en stor galen hund med lika galen ägare ska anfalla och försöka döda vår lilla älskling. Det här var inte ett slagsmål, det bara small och den lilla hunden hade inte en chans att försvara sig. Det händer oftare än man kan tro att just kamphundar dödar mindre hundar. 

Vi stannade kvar en stund hos den lilla hunden och dess ägare, sedan kramade jag dem ordentligt och sa att jag tänker på dem av hela mitt hjärta. 

Det gör jag fortfarande. Har inte sovit, gråter när jag tänker på hela traumat. 

Jag är så rädd för att den lilla stackaren inte ska överleva bettet från monstret. Nu vill jag så desperat krama min egen lilla Lucy och lova henne att inget stort monster kommer att få göra henne illa.

148

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00