• 2018-07-27, 18:39
  • 9

Innehåller annonslänkar 

Vilka dagar här! Portofino kan vara den mysigaste hamnen jag någonsin sett. Inte konstigt många bröllopsresor går hit. Vi bodde i Santa Margherita som är 5 km före Portofino. Det är mycket billigare och betydligt större. Otroligt vackert! Man kan nästan inte ta in allt.

Vi cyklade flera gånger längst kustvägen bort till Portofino och stannade för att bada i de små vikarna längst vägen. Både jag och Janne gapade som fågelholkar varje plats vi kom till. Inte mycket folk, kristallklart grön vatten och helt underbara små vackra hus runt omkring.

Just nu har vi åkt vidare och befinner oss på ett slott! Jag gör ett nytt roligt samarbete och är så glad för att vi hamnat här. Ska bli roligt att visa er sen.

Hej då vackra Portofino! Leoparddress jumpsuit men short, HÄR. Skön till vardag, snygg till fest. Jag gick upp en storlek, gillar när den är något lösare. Riktigt snygg!

Vill bara säga hej och det kommer mer bilder från Portofino senare ikväll, klockan 19 ska vi träffa markisen på slottet för vinprovning av hans egna vin. Jösses, måste ta på mig något fint och man kommer inte försent kanske. (Det gör man aldrig men jag är tidsoptimist)

Vit, blommig klänning HÄR. Janne älskar den så det är bra betyg. Haha, men den är ljuvlig på. Sitter skönt, ta er vanliga storlek. Jättefin till fest med klackar och festväska, snygg till vardags med sneakers eller flip flop. Jag gillar klänningar man kan ha till fler tillfällen. Sval och lös så man kan vara sig själv under.

I Santa Margherita bodde vi på Mediterraneo som är ett trevligt SPA hotell precis nere vid hamnen, stora rum är bonus och trevlig personal. Sköna sängar, framförallt skön kudde. Fattar inte dessa stenhårda kuddar i Italien jämt. Frukosten var helt ok, blir glad när det finns någon form av ägg. Annars väldigt mycket sött på alla frukostar i Italien.

 

2018-07-27 Resor

Relaterade inlägg