ANNONS

Bo på slott i Italien

/

Innehåller annonslänkar


Nu ska jag visa er vart vi bodde igår! Vi har bott på

Castello Di Tagliolo

som är vackert slott i Piemonte och ligger drygt 1,5 timma från Portofino.


Vi blev inbjudna att bo på slottet av Madelene som är från Sverige och bor med sin familj och jobbar på slottet. Så kul att få se detta pampiga slott, vilken upplevelse! Som att kliva in i en saga.


Det är fördelen med att köra roadtrip. Vilka platser vi får se!Här poserar vi med Markisen, Luca Pinelli Gentile som bor på och äger slottet. Slottet är från 900-talet och kom i hans familjs ägo på 1400-talet. Luca bor på slottet med sin familj och har egen vinodling och producerar vin själva.


Vi fick en fin rundvandring genom hela slottet, det var så häftigt att få gå ner i vinkällaren där de lagrar vinet. Spännande mörka gångar och Markisen berättade utförligt hur de tillverkade sitt vin som vi även fick smaka på sen.Men det bästa av allt! Slottet har sex mysiga lägenheter som man kan boka. Alla är på slottet och väldigt mysigt inrett, ingen är den andra lik.


Här är hemsidan: 

http://www.castelloditagliolo.it


Man kan bo flera personer och en lägenhet kostar ca 120€ per natt för två personer. Då ingår en rundvandring av markisen på slottet och även vinprovning av deras goda vin om man vill. Det är en upplevelse kan jag säga. Så gott vin och Luca berättar med sån inlevelse och är intressant att lyssna på.Ska ni åka neråt, boka in detta! Ni kommer älska det. Så gulligt och vackert där man bor och det är häftigt att bo på ett slott i den här miljön. Man kan bo här och åka på dagsutflykter, så fina omgivningar runtomkring.Här bodde vi!


Det är självhushåll i rummen där man bor men det finns allt så du kan laga mat och kyl, fräscha duschar. Rent och fräscht, vi sov så skönt och hade ett magiskt dygn i den vackra miljön.
Många har frågat efter min röda klänning på instastory.


Jag älskar den och kommer från italienska Ganni. Ni hittar den

HÄR.

Supersnygg festklänning, bandet på ena sidan kan man ha under om man enbart vill ha off shoulder. Men jag tycker bandet blir festligt. Kul att variera.


Kika på flera av Ganni

HÄR  

Det är från Ganni som en del av mina leopardklänninngar kommer från.


Efter vinprovning så satte vi oss i den vackra trädgården med Madelenes man och hans vänner, vilken mysig kväll! Alla ville vara kvar så vi beställde pizza och drack slottets goda rödvin till. Älskar sånt!


Avslappnat är det bästa.Man kan förstå varför det är bröllop här varje helg. Romantiskt!

Köpte med oss goda viner, det ska bli kul att få bjuda vännerna hemma.

Vi kommer tillbaka! Vi älskade den här miljön.Thank you Luca for your nice and friendly hospitality, you made our visit extraordinary.


Tack Madelene för inbjudan!

5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00