ANNONS

Garmisch-Partenkirchen, en Bayersk pärla

/


Innehåller annonslänkar 
Nu är vi på väg hem! Efter 3,5 vecka nere i Europa är vi snart i Sverige, även om vi haft det fantastiskt är det skönt att komma hem till vardag. Pussa tjejerna, krama Lucy, sova i egen säng.
Men vilken resa vi varit med om, går nästan inte ta in mer intryck.


Vårt favoritstopp på vägen ner, även hem är helt klart Garmisch-Partenkirchen. Vi älskar Bayern! Man får aldrig nog av att bara titta på alla enorma berg runt omkring dig. Alla gröna landskap med de små söta husen. Alla vackra hus och blommor.

Roadtrip är verkligen något jag kan rekommendera er, men det vet ni nog vid det här laget att vi gillar den här typen av semester. Man får se så otroligt många vackra platser, få röra på sig, se flera länder, upptäcka kulturen på ett annat sätt.
Att sedan få cykla, flyga fram mellan bergen, det måste upplevas. Jag lovar er att ni skulle svimma av alla vyer ni får se. Jag tror helt enkelt själen mår bättre av det här landskapet, haha.Underbart att få ta på sig byxor, vet det är hett hemma men medelhavsvärmen nere i Italien var ingen lek alltså. Skönt med frisk alpluft! Blus HÄR, sköna byxor HÄR. Avslappnat med ändå klädd. Gillar enkelt ibland. Byxorna finns även i leopard som jag beställde nu. Hugg dem!
Glöm inte aktivera rabattkoden på Ellos så dras 30% rabatt av!


I Garmisch är det riktigt bra cykling och vandring, man kan ju ta flyget ner till München och sedan en hyrbil. Tar bara runt en timma att köra. Det är en underbar liten stad, med alla de där vackra husen du sett på film. Finns massor med restauranger och hotell.Det är kyrkor överallt, den här är bland den minsta jag sett. Stannade vid den även när vi var i Garmisch på vägen ner, bara älskar den.Jag sa till Janne att vi får ta en roadtrip några dagar bara för att få se kyrkor, jag älskar det. Då förstår ni att jag blev knockad av kyrkan från 1500-talet som de byggt rakt i berget vid Gardasjön. Madonna dela Corona. Men även den här lilla söta blir jag helt knockad av.Ser ni backhopparbacken? Det är den kända från nyårshoppningen på TV.
Dra mig baklänges alltså, tänk att flyga rakt ner här.
Tror de flesta hotellen har den här utsikten för det är berg överallt.
Shorts på rea, HÄR runt hundringen. Mönstrade med fickor. Linner tror jag är slut men shortsen är sköna och snygga med tex rosa eller vitt linne. Haft dem mycket på resan.Älsklingen och jag igår på cykel, vi hann med två timmars cykling innan vi fick åka vidare, nästa gång stannar vi flera dagar här.
Dessutom den godaste schnitzeln. Kalvkött förstås och inte friterad. Den är grym, andra gången vi äter där. Restaurang Zum Wildschütz om ni åker hit.Vit blus HÄR,Sist men inte minst, handla nässpray i den lilla luckan på Farmacia, andra gången i Tyskland. Varje gång är det jourapotek och världens minsta lucka. Har varit tvungen knarka nässpray för det slår lätt lock och mina bihålor blir jobbiga när vi är uppe på höga höjder.
Nu sitter vi i bilen mot Sverige! 8 timmar kvar.

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00