• 2018-07-31, 15:12
  • 12

Snodde Jannes rubbe rakt av. Det är tur vi hade 35 grader nere i Italien vid medelhavet så vi vant oss. Vilken värme i Sverige! Hur har ni stått ut? Tycker synd om gamla och sjuka. Alla bränder. Så hemskt. Hoppas folk tänker nu och tar hänsyn.

Igår tvättade vi hela kvällen och jag gjorde en god kycklingsallad ni ska få recept på med fräsch och syrlig dressing.

Har längtat efter kyckling. Äter det aldrig utomlands efter Marilyn fick Campylobacter. Även om det var i Sverige har jag sett hur riktigt sjuk man kan bli av kyckling. Värsta vi varit med om, stackarn hon var så dålig.

Annars äter vi det mesta utomlands, jag undviker mjölkprodukter för det har jag också blivit dålig av. Även sallader på varma stränder, pasta är det allra bästa och bra probiotika tabletter. Har alltid med mig dem och inte problem med magen någonstans, ofta är det ju värme och vätskebrist som magen ballar ur av så det är viktigt med vätska.

I morse gick vi en rask skön PW före frukost, eller rättare sagt runt 10 så det hade redan hunnit bli varmt. Men gud så skönt efteråt! Jag brukar dricka massor dagen före, kroppen behöver det redan före du ger dig ut. Kokta ägg och kaffe vid 11 smakade gott.

Idag är det möten och massor med jobb med boken, om en vecka har jag den i min hand.  Overkligt. Så otroligt många böcker ni beställt som jag ska signera, är så taggad och glad för det!

Om fyra veckor har jag stor releasefest på hotell Post i Göteborg så det är fullt ös nu.

Kram på er alla

 

 

 

 

2018-07-31 Johanna Toftby ,

Kommentarer

Anonym 2 år sen

Svårt att jobba på sjukhus många äldre som för olla av värmen😍

Superfint tränings-set du har! :)

Lajnda 2 år sen

Det har varit riktigt kul att följa er resa (som alltid i och för sig), och fantastiskt vilka cykelturer ni gjort – bra jobbat!!
Vi ska till Comosjön i september och paddla kajak, längtar så!😊
Längtar även efter din bok. Har förstått att den innehåller jobbiga saker, men även pepp att komma över tröskeln och börja leva ett liv fyllt av träning och livsglädje.
Jag har bestämt mig redan innan jag läst boken – samma dag som jag öppnar omslaget SKA jag komma igång igen med mitt eget välmående och träning!!! 💪
Jag lovar att återkomma med resultat 🙂

Lina 2 år sen

Hej bästa Johanna! Var kan man köpa en signerad bok från dig?
kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Gå till shopen:
http://www.johannatoftbyshop.se

Kram!

lykke 2 år sen

Hej Johanna ! Har inte skrivit förut här på bloggen men måste säga tack för alla härliga resetips o bilder, och sjäälvklart har jag beställt boken, kramar Susanne

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Hej!

Tack vad glad jag blir :)

Stor kram till dig

Karin 2 år sen

ja fy för Campylobacter , har själv varit riktigt sjuk av kyckling tillagad hemma . Nu är det bara färdiggrillad kyckling för mig . Misstänker att det var fel på datummärkningen , men tåler inte se färsk kyckling i några former !

Annika 2 år sen

Min dotter blev jätte sjuk över denna bakterie herregud vad sjuk hon var. Hemskt! Hon hade ätit suchi men kniven hade dom säkert till kyckling… detta var hemma i Sverige. Välkommen hem fina du 😘

Lena 2 år sen

Jag står INTE UT! Haha, hemska värme. Funderar på att dra till island. Kallare där väl :)

Vilka snygga träningskläder förresten, skönt att ändå vara hemma förstår jag.

Kramar

Annette 2 år sen

Vad spännande och kul med releasefest!

Du undrar “Hur har ni stått ut?” Hmmm. Det har inte funnits så mycket att välja på. Dessutom kan man ju i så fall ställa samma fråga tillbaka, eftersom ni haft lika varmt på er resa. Hur har ni stått ut?:) Vi har väl gjort här hemma i Sverige som ni har gjort; badat och svalkat oss på olika sätt:) Det är ju semestertider.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Ja det är riktigt kul!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg