• 2018-08-01, 10:46
  • 93

Nu kommer äntligen min bok från tryckeriet! Redan nästa vecka är de första exemplaren utlovade, i stället för under vecka 35 som jag först fick veta. För att fira vill jag tävla ut några exemplar som jag förstås signerar. Men eftersom ni är så många som redan beställt av mig så vill jag hjälpa er att ge bort boken i present i stället.

Så skriv vem ni vill ge bort boken till och vad ni vill att jag ska skriva i den. De tre bästa motiveringarna vinner ett exemplar.

Ni har två dygn på er från och med nu! Tick tock… tick tock…

Vill du vara säker på att få ett signerat exemplar, åt dig själv eller någon annan? Då beställer du det HÄR. 

Kommentarer

Annelie 2 år sen

Vill gärna ge min vännina Catarina i Alingsås din bok, hon behöver den

Malin 2 år sen

Så synd att jag läste detta nu… min finaste väninna Karin förlorade sin Nora 2 dagar innan beräknad förlossning. Vi är båda trebarnsmammor som pusslar, sliter och sätter vårt liv på “paus” för våra barn och familjer. Jag hade önskat att min fina vän Karin fick möjlighet att vinna en bok av dig. Och om det inte är möjligt, så kommer jag ändå att köpa två böcker – en till mig och en till min fina vän, när boken släpps. Tack för att du är så varm, rolig och genuin. Du är som en fin väninna som jag (tyvärr) inte har träffat ännu. Fler Johannor som dig behövs i världen!
Kram!

Linda S 2 år sen

Jag skulle vilja ge boken till min vännina Madde som säger att hon inte har tid att träna, varav jag säger att 30 min fixar du. Vore kul att kunna ge henne denna så hon kan hitta motivationen till att komma igång

Pernilla Davidsson 2 år sen

Skulle ge den till vår underbara dotter Jennifer. Hon kämpar så hårt i skolan och lyckades komma in på frisörlinjen till hösten. Hon är 16 år och tror inte alltid på sig själv eller hennes begåvning. Hon har en medfödd hörselskada och har hörapparater. Blir lite blyg av det då hon ibland har svårt att höra när det är många som pratar samtidigt. Men hon har varit så sjukt inställd på att bli frisör och makeup artist. Det började hon prata om när hon var jätte liten. Finns bara 8 platser på frisörlinjen här och vi är så oerhört stolta över henne och att hon knep en plats. Jag vill också gärna läsa din bok efter henne. Skulle i så fall stå följande: Jennifer du måste tro på dig själv.

Viktoria 2 år sen

Jag skulle vilja vinna boken åt mig själv då jag för två år sedan förlorade min son som föddes i vecka 27. Han blev en månad gammal. Jag har ett barn sedan innan och fick en dotter i december förra året, men panikkänslorna finns där och den extrema rädslan att förlora de barn jag har i livet. När jag läste om din bok kändes den verkligen mitt i prick, och kanske kan den hjälpa mig och få mig på rätt köl igen. Tack för du delar med dig av din historia!

Annica 2 år sen

Jag vill väldigt gärna ge boken till mig själv. 30 om dagen är precis vad jag oxå behöver efter en lång o jobbig period i mitt liv. Ser fram emot hösten med nya friska tag o förhoppningsvis din bok som inspiration. Tack för en fantastisk blogg o allt du delar med dig av. Stor kram ❤️

VERONICA 2 år sen

Jag vill vinna boken eftersom jag varit med om en liknande upplevelse. Födde en pojke i v 23 och den tiden och det som efterföljde är det värsta jag varit med om. Idag mår jag bra och ser livet på ett helt annat sätt än innan. Vore intressant att få läsa om dina upplevelser. Kram

Katarina Wing 2 år sen

Skull vilka vinna den åt mig själv! 2005 gick min sambo bort i en stroke, 35 år gammal, och jag känner igen mig i din historia och skulle vilja läsa din bok! Jag köpte gåstavar och var ute i skogen med min hund! Jag gick o gick o det hjälpte mig att släppa ångesten nåt oerhört! Har ibland funderat/drömt om att som dig skriva en bok, för det är en jäkla resa man gjort!
Idag mår jag bra, men det har satt sina spår såklart och det kommer alltid att finnas med mig! Håller tummarna och hoppas många vill läsa din bok!

Madeleine Fröbom 2 år sen

Vill faktiskt vinna boken till mig själv.
Började följa dig när du var med i ensam mamma söker och föll för att du verkade vara en så ärlig , rak och urgullig person.
Nu flera år senare håller jag fast vid mitt tycke. trots att du nu är en känd person så har du lyckas behålla din varma goa personlighet. Wow säger jag!
Skulle bli så glad om jag vann och fick läsa din bok, tror att jag skulle bli uppslukad av boken!

Therese 2 år sen

Å skulle gärna vilja vinna din bok. Inte bara till mig själv utan så hela min familj kan läsa. Länge leve hälsan!

Yvonne 2 år sen

Hej
Jag vill ge boken till min vän Maria, en kär vän som för 2 år sedan fick diagnosen tjocktarmscancer. Jag vill att Maria ska kunna läsa din bok när hon orkar mellan behandlingar. Det jag vill att du skriver är ”Bästa Maria du finns alltid i mitt ♥️ och jag finns alltid här för dig, oavsett hur konstiga tankar, känslor, oro och annat som kanske tynger dig min vän. Vi har gjort så mycket roligt allt från polisbil på Gotland till systrarna Molly & Winnie. XOXO Yvonne”

Siv Nilsson 2 år sen

Hej.Jag skulle vilja ge den till mej själv för att jag alltid är så mån och bryr mej om andra.Denna gången är det jag som är värd nåt!Kram till mej själv!Kram till dej!

Therése 2 år sen

Skulle vilja ha den själv men kan köpa den till mig😉 Jag önskar ge den till min fina vän som för några år sedan ”brände” sig lite för mkt… idag jobbar hon på som vanligt men jag vet att det varit och att det ibland är lite jobbigt♥️ Så tror att denna bok hade varit bra för henne!
Ska bli intressant att läsa din fina bok♡

Therese 2 år sen

”Detta fixar du Nettan, u go girl”

Till min kusin som lider av whiplash efter bilolycka… blivit deprimerad av värk och att vara skadad, bara 35 år. Hon kan iaf arbeta med sitt depp om hon får en kick av din resa.. kram

Lina 2 år sen

Jag önskar vinna boken till mig själv sant som det är sagt. Många motgångar har lett till många sorgsna, betungande och deppiga extrakilon. Samtidigt är man småbarnsmamma och vill finna styrka och energin. Hela hösten kantades av oro, stress och förtvivlan – över sjukdomsbesked, bortgångar osv. Hade behövt denna boken för pepp, styrka och för att bli en bättre mamma med mer ork och livsglädje. Lämna allt bakom mig, blicka framåt, ta fram ett jävlar i anamma. Jag vet med säkerhet att denna boken hade hjälpt mig på traven, en bra början till ett nytt kapitel – vända blad. Hoppas verkligen på denna vinst!

Carro 2 år sen

“Carro, det är dags att du börjar tro på dig själva. Se det andra ser i dig. Kämpa på och ge inte upp. Du klarar det.”

Tack för att du delar med dig o h inspirerar andra Johanna.

Ulrika Mårtensson 2 år sen

Önskar vinna boken till min fantastiska dotter som klarat körkortet & fixat bil

Ulrika 2 år sen

Hej Johanna
Vill gärna vinna boken till min fantastiska dotter som just nu klarat sitt körkort

Tina 2 år sen

Vill vinna åt dottern.. Som pluggar o är såååå stressad… Behöver koppla av i allt. Till Mikaela. Ett år kvar till du är medicinsk sekreterare… Du fixar det…

Katja 2 år sen

Hej Johanna! Jag skulle vilja vinna din bok till min kära make. Han bär på extra kilon och har haft problem med sin hälsa senaste året. Jag är igång med träningen och det motiverar förstås honom men han har inte riktigt lyckats ta tag i förändringen för egen del. Din bok verkar handla om det han går igenom och därför skulle jag vilja att han läste den. Du inspirerar mig och jag vill gärna dela inspiration med min man <3
Jag vill att du skriver: små steg och förändringar gör stora framsteg i längden! Styrkekramar på din väg mot toppen :-)

Filippa 2 år sen

Fantastiskt! Är detta den vinnande kommentaren så vill jag tillägna boken till min vän Linda Magnusson.
Linda är en tjej som kämpar. Kämpar för sig själv och framförallt för andra, att man orkar kämpa för andra när man knappt orkar kämpa för sig själv. Det är en styrka som få besitter. Världen ska få se den härliga glada Linda igen, jag hoppas att denna boken kan vara början.
Linda, om du läser detta. Du har hjälpt mig genom mina dalar, nu vill jag ge tillbaka även fast vi glidit ifrån varandra. Detta är början, en bra jävla början!

Cecilia 2 år sen

Jag skulle vilja vinna den till mig själv som fyllde 40 för tre veckor sen.

Martin 2 år sen

Vill ge den till min sambo som alltid gnäller när jag läser bloggar..Men klagar inte när jag får fram fina middagstips och speciella resmål .😊

Ylva 2 år sen

Hej! Jag skulle vilja ge denna bok till min dotter! Hon utmanades tidigt i livet med att vi, hennes föräldrar gick isär, hennes pappa tog inte hand om sig – det fick hon göra och när hon var fjorton dog han. Just efter att de börjat hitta tillbaka till varandra. Trots detta har hon idag vuxit upp till den bästa av de bästa och jag önskar att hon nu får ta del av din resa, som ytterligare pepp.
Jag skulle vilja att du skrev; Smurf! Du är unik och har kommit en lång väg, som ytterligare pepp får du ta del av min resa (dvs din Johanna). Med Vänliga hälsningar Ylva

Sara 2 år sen

Mellan husrenovering och småbarn hade denna bok passat bra för avkoppling 🙂

Pernilla 2 år sen

Kul tävling! Skulle vilja vinna boken åt min fantastiska moster Ulrica som skulle behöva en kick i rätt riktning! (Jag kommer garanterat låna den av henne sen så då blir det vinst för två 😀)

Karolina Tällberg 2 år sen

Jag skulle gärna vilja skänka din bok till min älskade vän Pia som tappade sin
20 -åriga son i cancer för ett år sen.
Gärna med texten:
Du är stark, du är modig och du är bäst.
Kramar från din vän Karro

Susanne westerlind 2 år sen

Vill vinna boken åt min mamma. Hon har drabbats av psykisk ohälsa ovh jag bort för långt bort för att kunna hjälpa henne dagligen, kanske din bok kan ge henne nya tankar o inspiration !?

Susanne rickardsson 2 år sen

Har själv beställt en bok men min vän Malin har inte hört talas om dig så jag försöker bjuda henne på dina recept och som en kul idé tänkte jag lägga en bok om dig nästa gång när vi äter ngt som jag lagat från dina recept. Min egna bok som jag beställt vill jag behålla för mig själv.

Malin 2 år sen

Hej Johanna!
Jag är en tjej på 24 år.
Har följt din blogg i ca 6 år. Herregud att det går så fort. Jag gick i gymnasiet då, och blev gravid. Fick min dotter efter studenten och två år därefter kom hennes lillebror. Där och då fick jag panikångest och stressen var ett faktum för att tas på allvar. Ett måste. Jag gick i kbt, och det hjälpte mig samtidigt med motion. Sen kom det en till lillebror förra året och jag därefter återkom allt psykiskt påfrestande.. ångest och tvångstankar.
Man känner sig galen och vill slita av sig håret och än en gång här är det grundliggande stress..
Jag har alltid känt så väl igen mig i dig!
Mycket driv framåt och vill så väl med allt o alla, (familjen, medmänniskor, tycker om inredning, fixa o dona inför högtider, och mycket stort i tresse för hälsan) men ändå sårbar och hormonkänslig som ställer till det etc.. som mamma blir man isodosatt för sina käraste ägodelar. Jag är så tacksam för mina tre friska barn, och jag vill leva för dom. Även för min skull.
Jag kollar alltid din blogg och instagram. Tar efter utmaningar, recept och motivation! Älskar inspirationen och motivationen man får av dig! Du har lyckats nå fram!
Jag har drömmar och vill fortsätta kämpa mig ur all psykisk påfrestning, som livet (eller jag själv) ger mig.
Din bok är ett måste och jag vill gärna vinna den och ge den till mig.
Önskar se dig skriva något motiverande och peppande!
Samt mitt livs motto ” Dream ~ Believe~ Achieve – Never give up – Life’s now – No fear ~ Be here”

Många fina motiveringar du fått och jag hoppas på att bli en av dom som får vinna denna bok!
För stöd, pepp, motivation, hjälpmedel, och helt enkelt följa med dig på din livsresa till ett bättre liv.
Jag vill dit jag med!
Många kramar!
// Malin

Malin 2 år sen

Hej! Tack Johanna för att du skriver och pratar så öppet om ångest. Det betyder mycket för många. Jag har många runt omkring mig som lidit av ångest. Jag har alltid själv mått bra, och inte riktigt förstått vad det är.. och varför man har det.. Jag har en förändring på EKG, i hjärtats syresättning. Haft i flera år, och mår bra och det är okej. Men träffade en läkare för några ve sen i ett annat ärende, som ville utreda detta igen. Jag började må så fruktansvärt dåligt då, yrsel, ont i bröstet, domnade i fingrar mm, som jag förknippade med hjärtproblem. Åkte hem i förrgår en vecka för tidigt från marbellla, skulle vara där tillhands för min 19åring som går bartender kurs. För jag mådde så dåligt.. träffade en underbar läkare idag som förklarade att det var ångest jag hade nu, pga hjärt utredningen. Så skönt att höra, trodde jag tappat förståndet totalt..! Skulle vilja läsa boken själv! Och skriv: Det är bara ångest, och det går över!! Kram/ Malin

Lena 2 år sen

Här har man inte en suck bland alla sjuka människor. Är inte din bok något som betyder friskvård?

Fidde 2 år sen

Skulle gärna vilja vinna ett utav dina ex av din nya bok till mina kära mamma. Livet är inte alltid en dans på rosor och min mamma har bevisat att hon har styrka att klara motgångar som uppstår i livet. Hon har mist både sin bror och sin pappa. Nu för 3 veckor sedan miste hon sin mamma som kämpat mot cancer i många år. Hon följer din blogg dagligen och din bok hade gjort så hon kanske kunna koppla av och läsa lite om sin inspiration. Kram

Nathalie 2 år sen

Jag vill gärna vinna boken till mig själv. Mitt liv förändrades 2015 när vårt 3e barn dog under förlossningen, ett års sjukskrivning innan lillebror kom och livet blev ljusare. Alla drömmar och tankar om livet förändrades, min dröm om att bli ekonom blev istället undersköterska, prioriteringar i livet förändrades och fokus är helt och hållet på familjen numera.

Under mina studier till uska har jag läst om FaR, jag har börjat träna och följa dig – som är min stora inspirationskälla – livet kan fortsätta trots sorg! Jag har kommit en bit i min sorg men saknar drivet som du har, jag vill gärna vinna 30 minuter om dagen! En bok full av inspiration, tankar och reflektioner från bästa dig!

Petra Norén 2 år sen

Åh skulle så gärna vilja vinna en bok, jag behöver verkligen uppmuntras lite. Om jag bara fick lite av din energi och positivitet 🤗 all lycka till dig Johanna med din bok, som jag verkligen skulle vilja läsa, ha en fortsatt trevlig sommar.

Anne 2 år sen

Hej Johanna
Jag har haft ett jättetufft år,der jag förlorade både min pappa och älskade svärmor inom loppet av 3mnd. Jag har mått så dåligt och inte haft någon nära vän som stöttat mig,snarare lämnat mig själv. Jag har kämpat på så gott jag kunnat och har många gånger nästan gett upp. Jag skulle behöva något peppande så att jag kan komma igenom denna djupa sorg. Så boken skulle vara en gåva till mig själv, då jag insätt att jag behöver lite hjälp på vägen. Tack för en underbar blogg och för alt du delar med dig av. Det gör mig så glad.
Mvh Anne

Charlotte 2 år sen

Jag tycker att du johanna ska kolla upp vem som vill ha din bok. Så många hemska människor som skrivit helt idiotiska inlägg om hundar. Det är inte klokt så fanatiska o verklighetsfrämmande vissa är. Jag gynnar den människan INGEN bok. Gynnar istället denna hon/han en bok om hundar. Är skrämmande som de talar!!!!

Svar på kommentaren:
Charlotte 2 år sen

Om att små chihuahuas dödar o allt annat skit. Dom fattar inte! Dom skrämmer mig som inte vill se sambanden.

Helene 2 år sen

Jag skulle så väldigt gärna vilja vinna boken åt mig själv. Är sjukskriven sen ett år tillbaka och både tror och hoppas att den skulle peppa mig. Känns som jag har en bra bit kvar innan jag blir mitt gamla jag ingen och dit vill jag❤️Om turen skulle vara framme får du gärna skriva något som peppar mig är sjukskriven för utmattningsdepression mm kram till Dig

Sandra 2 år sen

Jag skulle jättegärna vilja vinna denna bok till mig själv. Kämpar mot panikångest till och från och denna bok kanske kunde vara en hjälp på vägen när man känner sig riktigt nere. Skriv gärna några peppande ord om den skulle hamna i mina händer. 😊

Marie Andersson 2 år sen

Inspirerande Johanna. Jag blir glad när jag läser vad du skriver & gör, tycker om godhjärtade människor & du är en av dom. Vi (min familj) har tuffa år bakom oss & jag skulle vilja få den till mig själv då jag ständigt jobbar på att må bättre. Även i de mörkaste stunder vinner ljuset till sist🙏🏻…skulle jag vilja att det stod.
Kram

Annette 2 år sen

Nu vill jag vara egoistisk för en gångs skull, vilket jag aldrig är.
Skulle väldigt gärna vinna din bok.

Camilla 2 år sen

Jag skulle vilja vinna ett ex till min bästa och finaste vän Bettan, som mött motgång på motgång senaste tid.
Vill att det ska stå “Difficult roads often lead to beautiful destinations ”
Varma kramar Camilla

Sara Bäckström 2 år sen

Jag vill ge boken till min 19-åriga bonusdotter Maya som kämpar med depression och ångest.
Du får gärna skriva ”Det är nu det vänder”

Sandra 2 år sen

Jag brukar inte tänka på mig själv i första hand, det ligger inte i mig liksom. Alla andra går före. Men nu försöker jag tänka mer på mig själv (fast det är svårt) och hitta tillbaka till att bli min egna vän. Kämpa med min depression,ångest och självmordstankar dagligen. Jag har gått i kbt i många år så har en del verktyg att använda mig av. Men min tro på mig själv är låg och att tycka om mig själv är svårt. Kanske skulle din bok bli en bra hjälp på vägen 😊
Håller tummarna och hoppas på tur. 😊
Skulle bli glad över ett “kram från Johanna” i boken
Må så gott
Kram Sandra

Lotte 2 år sen

Jag vill ju ha ett ex själv så du får gärna skriva;
Kämpa Lotte, när orken tryter tänk på att motion är bästa medicinen :-)

Anonym 2 år sen

Hej svejs. Vill utan tvekan ge boken till min helt undrrbara vän Camilla Karlsson. I boken vill jag att det skall stå. Tänk att få va så lycklig lottad att få ha dig som vän (tänker på låten. Bara ring bara ring). Du e guld värd för mig som hjälpt mig till den jag e idag. Kram från en trogen vän. Tack Johanna för en underbar blogg o det var Camilla som rek mig din blogg för länge sen.

Anna 2 år sen

Jag skulle utan tvekan ge boken till min granne och fina vän Marija, som förlorade sin son Emanuel i februari under förlossningen. Hennes panikångest har trappats upp sedan dess och hon har svårt att sova och att ta han om sin hälsa ordentligt. Jag tror att boken skulle kunna hjälpa henne mycket, eftersom ni två har liknande erfarenheter av att förlora ett älskat och efterlängtat barn. All kärlek till dig, Johanna❤️

Emma 2 år sen

Jag hade gett bort din bok till min syster. Hon har mått dåligt ett tag nu, det är hennes ångest som blivit värre. Att få läsa en bok av dig, som antagligen kommer hjälpa henne, hade varit suveränt.
Jag vill hjälpa allt jag kan men det är svårt att veta vad man ska göra för en som hsr ångest. Hoppas på denna bok så har kan hjälpt henne en bit på vägen. Kram Emma.

Robert wijeratne 2 år sen

Jag skulle vilja ge den till min familj kommer bli bra läsning 😎

Amanda 2 år sen

Skulle jag vinna en bok skulle min fina mamma få den. För allt hon gör för mig, trots att vi bor i olika länder. För att hon inte ska glömma bort sig själv mitt i alla tankar på oss barn. För att hon ger mig så mycket kärlek idag och alla andra dagar.

Eva 2 år sen

Jag önskar att vinna din bok till mig själv, jag vill ju gärna bli min egen bästa vän och tror inte att jag har någon vän som skulle uppskatta boken lika mycket som jag eftersom jag själv länge har lidit av ångest och depression.
Skriv gärna något peppande det brukar du vara bra på, överraska mig. ;)

Cissi J 2 år sen

Vill vinna en bok som present till mig själv. Har följt dig i många år o gillat dig från första stund. Tycker du är en ärlig spontan glad o öppen tjej. Så är jätte nyfiken på boken. Tycker om när du verkligen skriver vad du tycker o tänker o även att du får mycket skit ibland kan ta det på rätt sätt.
Kram Cissi

Pernilla Starcevic 2 år sen

Jag skulle vilja vinna boken till min dotter som är enbart 26 år och lider av depression och ångest och har gjort så i flera år. Hon har en youtube- kanal där hon pratat mycket om detta då det är ett ämne som tyvärr fortfarande är känsligt för många att prata om.
Hon kämpar dagligen med detta och skulle behöva lite pepp och känna att det går att ta sig ur.

Anna 2 år sen

Till Alexandra som haft en del motgångar och behöver hitta fungerande rutiner i vardagen för att orka sköta sitt hem och barn på egen hand 💪🏻 Hoppas hon kan finna inspiration i din bok!

Louise D 2 år sen

Jag skulle vilja vinna boken till min älskade syster som har haft ångest och panikattacker i över ett år. Hon har försökt få hjälp men inte tagits på allvar. Hon skulle behöva förstå att det finns botemedel för det och att man kan klara det! Du hade gärna fått skriva: “du är värd allt det bästa”
Ha det gott
Kram

Carina Ekelund 2 år sen

Till min bästa vän AnnaLena.
Tack för att du kunde förlåta och ge mig en ny chans .
Du ska veta att jag alltid kommer finnas där och stötta och hjälpa dig i vått och torrt.

George 2 år sen

Jag vill ge boken till min väninna o privata pt;) hon stöttar i vårt o torrt för att vi(jag) ska komma i bättre form.Så med din bok/lösningspepp så kan vi säkert komma ännu längre!Sign:Till en vän från en vän keep going strong :)

Bibbi Jeppsson 2 år sen

Vill ge boken till min vän o granne Anna Laiolo. En sann vän som alltid finns där för en även om hon inte orkar. Vi är så lika men ändå så väldigt olika men vi behöver inte säga så mycket utan att förstå o kunna stötta varandra på livets ups and downs.

Freija 2 år sen

Jag vill ge boken till min mamma så att hon får möjligheten att läsa vad motion kan göra för hälsan istället för att stoppa i sig piller som en ”Quickfix” som bara kan dämpa symptomen.Det här har jag tjatat om så mycket utan framgång, kanske är din bok lösningen, jag hoppas. Skriv ”Till världens bästa mamma” i boken.

Satu Piuva 2 år sen

Vill ge bort boken till min älskade dotter Alexandra som varje dag kämpar med sin panikångest ❤️ Trots sin unga ålder på 23 har hon kämpat i flera år

Katarina 2 år sen

Jag önskar att mina barn skulle tycka lika mycket om böcker som jag gör, men för att söner ska läsa tror jag att de behöver manliga förebilder som också läser. Min man läser sällan, men de enda böcker han läser är biografier. Därför vill jag vinna boken till honom.

Gunilla 2 år sen

Vill vinna en till min syster, skriv gärna: Från Söstra di <3

Karolina Hallström 2 år sen

Jag tycker att min kompis Sofie behöver piggas upp, hon går igenom en rätt tuff cancer behandling och skulle behöva nått kul att läsa i sjukhussängen. Skulle vara guld värt om hon fick vinna! Måste bara berömma dig för vilken person du är som kämpar på trotts allt tufft. Du är en stor kämpe och förebild. Kram Karolina

Louise Petersson 2 år sen

Jag vill vinna boken själv. Jag har levt med ångest sedan min tonår och har haft svårt att ta hjälp. Idag mår jag bättre men behöver bli duschad att ta mig själv till nästa nivå. Jag vill hitta balansen mellan träning och kost.
Jag vill bota min ångest och tror dig och din bok kan hjälpa mig på vägen.

Ann-Sofie 2 år sen

Hej.
Jag skulle vill vinna boken till min älskade lillasyster som har kämpat under ett års tid med panikångest i varierad karaktär efter att hon förlorade sina tvillingbebisar i magen. Jag är övertygad om att boken skulle komma henne till nytta och vägen tillbaka till ett sundare leverne med motion och bättre kost. Hon förtjänar en nystart.
Hälsningen i boken vid eventuell vinst:
”Till finaste du, du är värdefull”

Ha det gott.
Hälsningar
Ann-Sofie

ÅsaH 2 år sen

Jag har redan förbeställt boken till mig men skulle så gärna vilja vinna en som jag kan ge till min vän som har haft det jobbigt på många plan länge och som verkligen behöver denna ✊🏻😍✊🏻

Emma Lundwall 2 år sen

Jag vill ge den till min älskade mamma. Hon har levt hela sitt liv, ensamstående mamma, för mig och min syster, gjort allt för oss och alltid satt sig själv i sista hand. Nu när båda jag och min syster flyttat utomlands är jag rädd att hon fastnar i depression och osunt ätande och hon är rädd för träning… Detta skulle bli peppen hon behöver, du är en sån inspiration! Skriv gärna: Till Lena: Du är värd ett bättre liv – du kan må bättre <3

Camilla 2 år sen

Till min dotter som i sommar fick besked om att hon hade en aggressiv lymfom som genast skulle behandlas med cellgifter, många olika besked och läkare som inte kunde förstå hur denna 19 åring aldrig haft en enda symptom på detta halvår knölen suttit vid örat. Möte efter möte och nu efter 1 månad kunde dom konstatera att den är en barnvariant av den aggressivaste lymfomen och ingen behandling behövs och den kommer aldrig mer komma tillbaka, ibland finns det mirakel och vi fick ta del av detta! Hon läser din blogg och har under denna resa varit lika positiv som du är i din blogg varje dag, tack

Kristina 2 år sen

Vill vinna boken till mig själv… jag, ensamstående mamma till 2 tonåringar (i nästan samma ålder som dina) som kämpar på som du gjort (o gör) så kommentaren är valfri därefter…bra blogg med bra variation

Therese 2 år sen

Jag vill ge den till min man, Mathias. För att visa hur mkt jag älskar honom och jag är övertygad om att den skulle göra honom piggare. Antar att det är mest tjejer som läser den så vore kul att få höra av honom vad han tänker om den :)

Helen Lans 2 år sen

Min syster Ulrika i Floda, vill jag gärna vinna din bok till! Det skulle bli ett bra redskap för henne på alla sätt!

Ninni 2 år sen

Har beställt boken till mig själv men skulle också vilja ge en till min unga dotter som hjälp till självhjälp och att hon kan se att det finns hopp <3

Iréne 2 år sen

Jag har redan beställt boken till mig själv men skulle bli väldigt glad om jag har turen att vinna ett exemplar att ge bort till min dotter. Hon har i flera år kämpat med jobbiga kroniska sjukdomar, fått besked om att hon kanske aldrig skulle kunna få barn, trots det har hon fått två önskebarn – mina helt underbara fina barnbarn! De kroniska sjukdomarna lever och kämpar hon med tillsammans med allt det innebär att vara småbarns förälder. Precis som du är hon intresserad av mode, inredning, mat och hälsa. Har jag turen att vinna vill jag att du skriver ” Du är älskad, värdefull och stark – ge aldrig upp!”

Beatrice Eng 2 år sen

Till min vän Ulrika som alltid stöttar fast hon har fullt upp själv, hon ger mig alltid självförtroende att våga göra saker som jag är rädd för tex att prata inför grupp och börja plugga.

Jeanette 2 år sen

Jag skulle vilja ge boken till min 20-åriga dotter som precis har blivit diagnostiserad med bulimi som hon kommer att börja behandlas för nu. Hon kommer också att gå igenom utredning för att se om hon har adhd/add. Vi är lättade för att hon äntligen tas på allvar, samtidigt som det är en väldigt smärtsam tid. Jag vill ge henne boken för att peppa henne och hjälpa henne att förstå att det kommer bli bra.

I boken får du gärna skriva ”Det kommer att bli bra, fortsätt vara du”

Jag skulle så himla gärna vilja vinna denna boken till min sambo med följande motivering!

Till Stefan min sambo och bästa vän!

30 minuter om dagen kan skapa stor förändring i ditt liv
Och göra att du känner ett jädra driv
Hur roligt det blir när du ser resultat
Och får dessutom hälsan som gör att du känner dig extra kavat

Hur vore det då om du en bok skulle få
Som skulle hjälpa dig på traven och ända fram nå
Det vore väl lycka på riktigt ändå
Och tänk vilken glädje på köpet du, och vi alla skulle få

1000 kramar // Berith

//Berith

Anonym 2 år sen

Men tänk att kunna vinna din bok till min svägerska. Hon sover nästan ingenting på nätterna och har haft otur på sex månader förlora sin svägerska och sin bror. så gullig av dig att man kan eventuellt vinna din bok.

Maria Härling 2 år sen

Till min dotter Josefin från Mamma genom Johanna Toftby. En inspirerande kvinna som har hjärtat på rätt ställe, skinn på näsan och vågar förverkliga sina drömmar. En inspirerade influenser och sann förebild. En liten försmak av livets resa.

Yvonne 2 år sen

Skulle vilja vinna boken till mig själv. Du ger såå mycket pepp på din blogg. Skulle vilja ha orden .Ge aldrig upp. Kram 💖

Camilla 2 år sen

Jag vill gärna vinna boken till mig själv då jag känner att detta är en bok som man inte kommer att kunna slita sig ifrån när man väl har börjat att läsa den.
Om jag vinner så vill jag att du skriver “Trevlig läsning. Kram Johanna”

Lotta 2 år sen

Som nattsjuksköterska men konstiga sömn o matvanor på grund av det skulle jag själv behöva en inspirations/pepp bok😊Skriv nåt peppande budskap”kämpa! En liten stund i taget!Målet kommer!”

Ann-Charlotte 2 år sen

Skulle gärna vilja ge boken till min syster som kämpar med psykisk ohälsa och många gånger inte känner nån mening med livet. Du kan skriva ge inte upp hoppet utan kämpa för det kommer bli bättre.

Kristoffer 2 år sen

Hej, jag vill vinna boken åt min mamma som nyss satt upp sig i kö för en gastric bypass operation. Hon har skyhögt blodtryck samt oerhört ont i sina knän. Jag vill såklart hellre att hon klarar av sin vikt och slipper sina krämpor utan operation och då tror jag din bok kan vara det som ger henne en ”spark därbak”.
Skriv gärna…Du fixar detta! i boken.

Barbro 2 år sen

Önskar mej själv denna bok som du har skrivit.Har haft lite motgångar i sommar och behöver lite positivt att läsa.

Anki Lilja 2 år sen

Hej Johanna…
Jag har beställt boken och ska läsas med omsorg och ta åt mig mycket…..
Jag skulle gärna vilja ge min bror Stefan ett ex då han kämpar med nedstämdhet och motgångar…..När du signerar skriv något positiv som Du duger som du är eller du är värdefull så han kan öppna boken och bli påmind. 😉

Annika 2 år sen

Jag vill ge boken till min 20-åriga dotter (fyllde år i fredags 27 juli) som började jobba i måndags – första “heltidsjobbet” (som dock är deltid än så länge) och som flyttar hemifrån på söndag 5 augusti och blir sambo. Konstig mammakänsla – sista barnet. Hon (och även jag – men jag beställer själv) kommer bli peppade av denna bok – det känner jag redan nu. Skulle vara kul att ge henne denna som en inflyttningspresent och för en nystart i livet som hon verkligen har och behöver nu. Jag skulle vilja att det stod “Kan jag – kan du. Kram från Johanna och mamma.”
Kram!

Linda 2 år sen

Hej! Har beställt boken till mej själv och ser så fram emot att snart få läsa den!
Men vilken bra ide att även ge bort i present! Skulle vilja ge den till min vän som länge kämpat med psykisk ohälsa och svår ångest, kanske kan dina ord ge styrka och stöttning på vägen. Skulle i så fall vilja att det står: varje dag är en ny dag på resten av ditt liv!

K 2 år sen

Cringe.

Ulrika 2 år sen

Nu är jag antagligen egoistisk men önskar boken åt mig själv!
Av vad jag förstått är den vad jag precis beöver!
Dina ord med “det här fixar du” skulle förgylla boken!

Rosita Winroth 2 år sen

I boken kan du skriva. Ha en trevlig o spännande läsning. Kram Johanna Toftby

Rosita Winroth 2 år sen

Hejsan Johanna!
Jag har beställt din bok. Tänkte läsa den på min solsemester om 2,5 vecka.
Jag skulle så gärna vilja ge min svärdotter din bok. Hon fyller år i Augusti och ska åka till Hawaii i början på Sept. Hon ska studera Eng i 3mån på Hawaii. Hon är världens goaste o snälla svärdotter. Så hon är värd att få din bok att läsa när är på Hawaii. Jag kommer ge henne boken som en present. Hoppas på vinst. Ska bli spännande att läsa din bok. Du är en stjärna o en toppenfin förebild för många.
Kram Rosen 😍

Marita 2 år sen

Jag vill överraska min dotter med boken och i den ska där stå : Trevlig läsning kram från Johanna Toftby

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…