• 2018-08-07, 22:03
  • 5

Tack för alla hälsningar i tävlingen där ni kunde vinna min bok till en vän. En signering där ni fick önska vad jag skulle skriva.

Så fina hälsningar, allihopa. Blev riktigt rörd. Jag lovade tävla ut tre böcker men måste ge er fem, allra helst till er allihop, haha.

Men jag ger fem vinnare varsin bok som jag kommer skriva den hälsningen ni önskar. Jag mailar er! Vill du beställa ditt signerade ex kan du göra det HÄR. 

Stor kram från mig

Karolina Hallström 

Hej.

Jag skulle vill vinna boken till min älskade lillasyster som har kämpat under ett års tid med panikångest i varierad karaktär efter att hon förlorade sina tvillingbebisar i magen. Jag är övertygad om att boken skulle komma henne till nytta och vägen tillbaka till ett sundare leverne med motion och bättre kost. Hon förtjänar en nystart.

Hälsningen i boken vid eventuell vinst:

”Till finaste du, du är värdefull”

Maria Härling

Till min dotter Josefin från Mamma genom Johanna Toftby. En inspirerande kvinna som har hjärtat på rätt ställe, skinn på näsan och vågar förverkliga sina drömmar. En inspirerade influenser och sann förebild. En liten försmak av livets resa.

Therese

Å skulle gärna vilja vinna din bok. Inte bara till mig själv utan så hela min familj kan läsa. Länge leve hälsan!

Malin 

Hej! Tack Johanna för att du skriver och pratar så öppet om ångest. Det betyder mycket för många. Jag har många runt omkring mig som lidit av ångest. Jag har alltid själv mått bra, och inte riktigt förstått vad det är.. och varför man har det.. Jag har en förändring på EKG, i hjärtats syresättning. Haft i flera år, och mår bra och det är okej. Men träffade en läkare för några ve sen i ett annat ärende, som ville utreda detta igen.

Jag började må så fruktansvärt dåligt då, yrsel, ont i bröstet, domnade i fingrar mm, som jag förknippade med hjärtproblem. Åkte hem i förrgår en vecka för tidigt från marbellla, skulle vara där tillhands för min 19åring som går bartender kurs. För jag mådde så dåligt.. träffade en underbar läkare idag som förklarade att det var ångest jag hade nu, pga hjärt utredningen. Så skönt att höra, trodde jag tappat förståndet totalt..! Skulle vilja läsa boken själv! Och skriv: Det är bara ångest, och det går över!! Kram/ Malin

Ylva 

Hej! Jag skulle vilja ge denna bok till min dotter! Hon utmanades tidigt i livet med att vi, hennes föräldrar gick isär, hennes pappa tog inte hand om sig – det fick hon göra och när hon var fjorton dog han. Just efter att de börjat hitta tillbaka till varandra. Trots detta har hon idag vuxit upp till den bästa av de bästa och jag önskar att hon nu får ta del av din resa, som ytterligare pepp.

Jag skulle vilja att du skrev; Smurf! Du är unik och har kommit en lång väg, som ytterligare pepp får du ta del av min resa (dvs din Johanna). Med Vänliga hälsningar Ylva

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Ylva 2 år sen

Hej fina Johanna, ser att du har releaseparty ikväll. Stort Grattis! Jag var en av dem som vann en bok/hälsning till min dotter och undrar lite när du ska höra av dig.

Karolina 2 år sen

Jag tycker också att det är lite tokigt att det står mitt namn, men som sagt inte min motivering. Nyfiken vem av mig och ann-sofie som vann. Stor kram

Ann-Sofie 2 år sen

Hej Johanna! Ser bland motiveringarna som vunnit att det är min motivering högst upp men ett annat namn. Måste blivit någon mix. Tänker om det är Karolina Hallström som vunnit eller om det är jag i och med att det var min motivering? Ha en fortsatt fin kväll. Gillar så din blogg.
Mvh Ann-Sofie

Liz6804 2 år sen

Du är verkligen värd all kärlek och uppskattning ..

Sandra 2 år sen

Grattis till alla vinnare 🎉🤗

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Reklam för min bok  Väntar du på bokrean? Jag tänkte smygstarta den här på shoppen – med min egen bok “30 om dagen – En livsresa” förstås. Nu säljer jag ut de…

Idag fyller vår fina vän Hélen 50 år! Stort grattis älskade vän på din dag! Hon skulle haft en fest med middag och allt med sina vänner, men fick ju ställa in……

Idag fyller hon år! Älskade Lisa-Marie! Grattis på din 23-årsdag. Hon föddes en vacker vinterdag 3 december 1997, så efterlängtad! Tiden ser ni på pepparkakorna ;) Grattis vår målmedvetna, envisa härliga tjej…