• 2018-08-19, 17:05
  • 16

Innehåller annonslänkar

Har ni en fin helg? Jag vet knappt vilken dag det är, men lite skönt ändå. Har kört järnet med signeringar, vi har kört iväg böcker hela dagarna och är så tacksam för att vi har Mailbox runt hörnet som vi anlitat att packa och skicka alla böcker.

Boken kommer snart ut i butiker, bland annat på akademibokhandeln så ni som inte vill beställa kan alltså snart köpa min bok ute i handeln. Så häftig och märklig känsla. Signerar förresten i Skövde nästa helg, kommer även köra i Göteborg. Återkommer!

Tack, tack, tack alla som beställt min bok!

Önskar ni beställa signerad bok? Det finns några böcker kvar i vårt egna lager HÄR. Två stora pallar är sedan signerade och ivägskickade.

Som andra författare säger som får sina första böcker i sin hand, det är som sin bebis. Klämmer och känner och kan inte sluta på den.

Tack Henrik på Mailbox för ett fantastisk jobb den här veckan.

Rosa linne och byxor HÄR och HÄR. Skönaste jag haft. Batic är snyggt, visade dem från resan på instastories och många som frågade.

Härligt med Pride! Allas människors lika värde. Fantastiskt att det blir större och större. Läste att den stora arabiska stjärnan Nancy Ajram vägrade uppträda på Götaplatsen med regnbågsflaggor så Göteborgs stad fick plocka ner dem. Synd att de inte avbokade stjärnan istället.

Vi såg förstås på Prideparaden i Göteborg igår. Såg ni? Visst var det häftig stämning. Clarion Post hade den snyggaste vagnen, det säger jag inte för att jag ska ha min releasefest där, de stack ut rejält med sina tusentals ballonger och ballongprinsessan som gick längst fram. Coolt! Jag gillade även folkdansarna med häst och vagn, dragspel och fiol, vacker gångmusik.

Alla stolta föräldrar.

Vi tog en sväng till vårt favorittak här i Göteborg. TaKet på hotel clarion vid stenpiren. Inte varit där på länge så det kändes kul att hälsa på vår kompis Daniel och njuta av solnedgången. Daniel är bartendern i SVTs succeprogram Första dejten som även är nominerade i Kristallen. Så kul!

Ponchon! Som jag använder alla mina, har grå, blå, rosa och beige. Haha! Älskar dem! Missa inte rabattkoden hos Ellos nu 30% på allt HÄR!  Snygga Ponchos HÄR. 

Välkommen älskade höst! Tränar utomhus så länge vi kan, men ser fram emot många pass på gymet.

 

Kommentarer

Maria 2 år sen

Hej!
Fick din bok igår och har redan läst ut den. Så bra, vågat, utlämnande, energiskt skrivet.
Kan rekommendera många att läsa denna.
Tack för bra och väldigt intressant bok.
Detta kommer få mig att orka kämpa mer mot min dröm!’
Stor kram

Lotta 2 år sen

Hej Johanna!Måste bara tacka dig sååå mycket för en fantastisk bra bok 😍 Har själv upplevt panikångest o du beskriver allt så bra o sååå bra nu att de äntligen finns en bok i ämnet 👍Brukar inte läsa böcker men idag sträckläste jag hela 💖Kunde helt enkelt inte lägga ifrån mig den !Vilken tur att både du o jag mår bra idag,lycka till o kram från en mkt nöjd bokköpare👍❤

Lena Gustafsson 2 år sen

Idag fick jag boken❤️❤️Ser framemot att läsa den…:-) kram❤️❤️❤️

Petra 2 år sen

Hej Johanna! Fick din bok idag o läst två kapitel! Kan garantera att jsg läser ut den idag! Är fast! Du skriver så otroligt bra o man blir så gripen! Hoppas du fortsätter skriva!

Siw andersson 2 år sen

Idag fick ja boken.ja känner igen mig på olika saker i den här boken. För 8 års sen blev min dotter väldig sjuk. Hon hade en puls på 150 plus feber på nästan 41. 3 gånger var hon nära stryka med. Hon låg i respiator. Men tack vare hon hade gått ner i vikt så klara hon sig. Hon har suttit i rullstol hela livet. Nu är 29 nästa år. För 8 års sen vägde ja 82 ja träna mycket men när min dotter blev sjuk så börja ja tröstäta. Ja visste det det var dumt. Så helt plötsligt vägde ja 100 kg. Så när vi kom hem så börja ja träna igen. Sen har vikten pendlat men ja är så envis ja ska bara träna men kroppen säger ifrån ibland. Men som sagt har man 2 hundar så är det lättare att komma ut. Spelar ingen roll vad det är för väder.ikväll ska ja börja läsa boken. Lycka till med boksläppet. Kram siw.

Lillvor 2 år sen

Åh,är så glad! Boken kom idag! Så nu ska jag sitta och njut med bokens knät i vår nyinköpta lägenhet i Spanien.

Anonym 2 år sen

Hej Johanna! Idag fick jag Din bok i brevlådan och började att läsa den direkt. Mycket starkt av Dig att vara så självutlämnande. Blir spännande att fortsätta min läsning av boken. Du kommer att få många hurrarop. Lycka till!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tusen tack! Ja det är väldigt mycket känslor. Men jag hoppas den kan hjälpa någon där ute.

Stor kram!

ann 2 år sen

Varför kommer din bok ut först under vecka 35 från bokhandeln? Längtar efter din bok.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

För att det är alltid senare i butikerna och det är de datumet som är det officiella. Vi hade möjlighet att ta hem ett par pallar med böcker som jag suttit och signerat här hemma, nu är det fåtal kvar men ska se om vi kan beställa mer.

Ulle 2 år sen

Nu var det väl så att Nancy Ajram var bokad för att spela på kulturkalaset och att arrangören helt hade missat att berätta att det var ett samarrangemang med Europride. En spelning som förknippas med Pride skulle i detta fallet uppfattas som ett politiskt ställningstagande från Nancy’s sida. Med tanke på att det är en artist vars karriär till 99 % finns i länder där det är förbjudet att vara homosexuell och till och med innebär dödsstraff i en del länder så kan man kanske ha en viss förståelse för att Nancy inte hade lust att riskera hela sin karriär för denna spelningen. Sen är det ju för jäkligt rent ut sagt att man inte kommit längre i dessa länder men det är ju en annan fråga. I detta fallet förstår jag kanske att man för Nancy’s skull plockade ner flaggorna under konserten även om jag också har funderat en del över händelsen. Det är inte alltid lätt att veta vad som är rätt och fel…….
Stort grattis till boken

Marie 2 år sen

Kanske ska läsa på lite fakta först innan du o många andra ”kändisar ” kommenterar nedtagningen av flaggorna ..?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Jag vet precis varför och jag som bor i Göteborg har hört väldigt mycket kring den händelsen. Var även där.

Klart att hon inte kan riskera att utsätta sig för detta med tanke på att det är olagligt i många länder där hon är stor.

Tycker ändå man ska ha koll på var man spelar, vad är det för festival man ska spela på. Jo kulturkalaset och pride.
Hennes manager ska ha koll på sånt innan de bokar.

Lena 2 år sen

Grattis Johanna!
Roligt så många beställer din bok.
Jag hoppas min kommer i veckan!
Ser fram emot att läsa den.
Kramar

Linda 2 år sen

Grattis till boksläppet!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack Linda!

Overklig känsla.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…