• 2018-08-21, 23:30
  • 10

Innehåller annonslänkar 

Visst är det en skön känsla att komma in till gymet! Så fort jag kliver in genom dörren dras jag med, känner gemenskapen, alla är där för samma sak. Älskar den här tiden när man tar tag i sina rutiner igen efter en lång sommar.

Både lunchträning och styrkepass blev det idag, kvällspass vid 21. Det är egentligen för sent för mig för jag blir så pigg så jag brukar inte somna, men Janne var påstridig att vi skulle gå, så bra när någon kickar iväg dig. Träningen ska ändå göras. Bästa känslan efter.

Blir ni trötta eller pigga av att träna? Båda effekterna är lika bra. På sitt sätt.

Vi tränar på Nordic Wellness, finns gym överallt!

Jag tror många längtar efter att komma igång och röra på sig, nu är det perfekt tid att kicka igång din träning. Jag har slappat till mig och både jag och Janne känner att det är dags att öka farten. Ge det bara ett par veckor så är du med i matchen igen.

PW varje morgon är bonus utöver min träning. Mår psykiskt bättre av promenader varje dag. Bort med stress och in med endorfiner. Jag älskar även styrkepass, spinning, tabata och bodypump. Yoga en gång i veckan.

Men alla ni som läser i min bok, där kunde jag knappt gå 10 minuter när jag var dålig. Så jämför med er själva, jag hoppas boken kan hjälpa någon där ute att må lite bättre. Motion är läkande.

Usch vad dålig jag var. HÄR kan ni beställa boken, nu finns den i lager och du får den på 1-2 dagar.

God natt säger Lucy, nu ska vi sova. Mina tjejer är med mormor och syster på Gotland, så mysigt för dem. Men måndag kommer de till releasen. Längtar.

 

Kommentarer

Sunny 2 år sen

Försöker själv sätta rutinen med träning som ett ”normalt” inslag i mitt liv… känns så där just nu men ger inte upp!
Från en sak till en annan. Jag har precis som dig, frissigt hår, och har alltid mitt hår i en knut då jag verkligen inte vet hur jag ska få till mitt hår… både gällande produkter samt att mitt hår är självlockigt… skulle verkligen älska om du kunde göra en film från när du kliver ur duschen tills du vardagsstylat ditt hår ;) behöver verkligen hjälp och du är alltid så snygg i håret :)

Annika 2 år sen

Pigg!! Kan inte träna speciellt sent om jag vill kunna somna sen.

AnnaE 2 år sen

Fick hem din bok igår. 👍Det går ju inte sluta läsa! Vad ska jag läsa sen när jag läst ut den! 😀
Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Haha vad glad jag blir ändå ;-)

Så roligt att höra era kommentarer! Kramar

Petra Nymans Dagbok 2 år sen

Jag väntar så på din bok! Beställt den för länge sedan och den är betald ;) Du skrev 1-2 dagar?
Tack på förhand! Ha en fin dag! Kram Petra (Så skönt med rutiner igen! Träningsvärk i hela kroppen
nu efter utebliven träning i sommar hihi Skönt!)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Jag signerade hela förra veckan, alla böcker är förbeställda så oavsett om den är betald eller inte skickade företaget ut alla böcker den sista laddningen gick i måndags.

Har du inte fått ett mail att boken är skickad?

kram Johanna

CeciliaSkor 2 år sen

Så fort jag kommer hem till Italien skall jag ta upp in träning med PT! Var i ganska hyfsad form innan sommaren sedan gick det käpprätt åt…….
Får så mycket energia av att träna, problemet är att kropp och själ strävar efter att bli soffpotatis :-(
Kram C

Linda 2 år sen

Hej ! Måste bara säga att jag håller på att läsa din bok ! Den är sååååå bra Johanna ! Kan relatera till mycket som du skriver om ! Så tack för att du delar med dig <3

Marie 2 år sen

Bästa Johanna
Jag vill bara säga ett stort TACK för att du delar med dig av dina erfarenheter i din bok. Du anar inte hur mycket den kommer att hjälpa mig. Jag har inte läst ut den än, men idag så tänker jag på det skrev om att du ena stunden väntade på att telefonen skulle ringa, så du fick jobb, nästa stunden ville du inte att den skulle ringa, för att slippa ljuga ihop något. Jag är i en liknande situation nu och våndan över att både vilja och inte vilja äter upp mig. Jag måste göra en förändring, igen, för jag är inte i mål, men frågan är vart jag ska hitta modet att våga kliva nästa steg framåt?
Något säger mig att när jag läst ut din bok, så vet jag åt vilket håll jag ska ta “nästa steg”.
TACK, TACK, TACK!
MVH Marie

Katja 2 år sen

Varför skrev du hånande om kamphundar och diabetes? Vad är det roliga i det och dra upp sådant, En fråga och vad kan du om anhörig till diabetiker, kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…