• 2018-08-23, 08:06
  • 10

Innehåller reklam för min bok 

Jag blir så glad när jag ser alla människor i sociala medier som läst och tyckt om min lilla bok! Det betyder jättemycket för mig. I mina ögon är det ju inte bara en bok som ni recenserar, utan hela mitt liv och vad jag lärt mig av det. 

Särskilt glad blir jag när någon skriver att jag kan inspirera, det är vad jag mest av allt i hela världen vill kunna göra. Om bara en person mår en liten aning bättre av att läsa “30 om dagen – En livsresa” så var det värt all möda att skriva boken.

Vill du beställa boken finns den HÄR.

Här är ett par av de härliga recensioner som jag hittat. (Har frågat om lov att publicera) 

Tack också fina vänner och bloggkollegor, ni är underbara! Att få läsa om recensioner hos er läsare och bloggvänner går rakt in i hjärtat.

Tack gulliga Ida!

Tack fina Mirka!

 Tack Mona, så fint skrivet. 

Tack snälla ni, ni är underbara!

Nu är jag på tåget mot Stockholm, inte många timmars sömn, sover bedrövligt ensam och när jag ska upp tidigt mot tåget. Men det blir en rolig och spännande dag.

Kram!

 

Kommentarer

Jessica 2 år sen

Johanna! Du har gjort det igen. Du överträffar alltid dig själv!
Köpte din bok, kunde inte sluta läsa och läste ut den på en dag 😍
Min kurator har alltid sagt åt mig att jag skulle ut 30 minuter om dagen för mig ångest jag ibland har. Och nu!! Efter din bok så har jag gjort det. Tack!! Suverän bok. Hjälpt mig mycket. Och så skönt med någon som faktiskt är så öppen med sitt liv för att hjälpa andra. Tusen tack!❤️

Veronica 2 år sen

Vill bara säga att din bok är jätte bra, fick den för ett par dagar sedan, börja att läsa den och kunde inte sluta, när jag läst halva boken, fick jag lägga ner den för att ha att läsa ett par dagar till.
Härligt att läsa vilken styrka du har, :)
Hoppas att du får möjlighet att skriva fler böcker

Kram Veronica

Lena M 2 år sen

Fina, fina Johanna!
Så stort grattis till dig och din bok, jag ska önska mig den av barnen när jag fyller år. Du besitter en sån styrka och kan inspirera andra som inte mår bra. När man mår dåligt är det av stor vikt att höra från dom som “varit där”, inte alltid det hjälper med oss professionella.
Din bild på boken utstrålar hopp och glädje.
Varm kram på dig!

Elsa 2 år sen

Jag fick din bok igår! Men jag var på väg till kvällsjpbb så jag hann inte öppna den ens :(
Jag har fullt upp idag också, men ikväll. Då blir den mitt fredagsgodis!

Jenny 2 år sen

Vilken fantastisk bok ❤️ Kom igår och nu är jag redan på receptdelen… vill inte att den ska vara slut!! Sitter och funderar på var du befann dig i ditt liv den dagen jag träffade på dig och en av dina döttrar ute i vattnet på getterön… Men kommer såklart inte ihåg vilket år 😊 minns bara att du verkade glad och pigg och att din dotter lovade att hon inte tyckte jag var jobbig som var tvungen att säga Hej! 😊 Hoppas du får möjlighet att skriva ännu en bok! Kram!

Anonym 2 år sen

T

Emma 2 år sen

Har läst mer än hälften och jag beundrar dig verkligen! Har också förlorat ett barn och känner igen mig så mkt. Vill bli frisör.. men kan inte pendla till Gbg.. blev glad att läsa att du utbildade dig via komvux i ungefär min ålder.

Det enda tråkiga var att boken var kantstött :(

Malin Skoglund 2 år sen

Hej Johanna! Jag var en av de fem lyckliga vinnarna av din bok. Visst skulle du maila oss om vinsten? Längtar så efter att få läsa den! Kram/ Malin

Ida B Olsson 2 år sen

Du har verkligen lyckats fånga läslusten och nyfikenheten! Bra jobbat! Längtar redan till nästa bok! Puss o kram

Lena 2 år sen

Samma här Johanna.
Blev så tagen av boken, har några kapitel kvar.
Vilken stark och fin bok!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Reklam för min bok  Väntar du på bokrean? Jag tänkte smygstarta den här på shoppen – med min egen bok “30 om dagen – En livsresa” förstås. Nu säljer jag ut de…

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…