• 2018-08-23, 08:06
  • 10

Innehåller reklam för min bok 

Jag blir så glad när jag ser alla människor i sociala medier som läst och tyckt om min lilla bok! Det betyder jättemycket för mig. I mina ögon är det ju inte bara en bok som ni recenserar, utan hela mitt liv och vad jag lärt mig av det. 

Särskilt glad blir jag när någon skriver att jag kan inspirera, det är vad jag mest av allt i hela världen vill kunna göra. Om bara en person mår en liten aning bättre av att läsa “30 om dagen – En livsresa” så var det värt all möda att skriva boken.

Vill du beställa boken finns den HÄR.

Här är ett par av de härliga recensioner som jag hittat. (Har frågat om lov att publicera) 

Tack också fina vänner och bloggkollegor, ni är underbara! Att få läsa om recensioner hos er läsare och bloggvänner går rakt in i hjärtat.

Tack gulliga Ida!

Tack fina Mirka!

 Tack Mona, så fint skrivet. 

Tack snälla ni, ni är underbara!

Nu är jag på tåget mot Stockholm, inte många timmars sömn, sover bedrövligt ensam och när jag ska upp tidigt mot tåget. Men det blir en rolig och spännande dag.

Kram!

 

Relaterade inlägg

Reklam för min bok  Väntar du på bokrean? Jag tänkte smygstarta den här på shoppen – med min egen bok “30 om dagen – En livsresa” förstås. Nu säljer jag ut de…