• 2018-08-24, 10:44
  • 16

Jag är så smickrad och tacksam över att fortfarande få frågor om de signerade exemplaren av min bok som jag sålde på bloggen och tyvärr är varenda bok såld!

Men kom och träffa mig på Akademibokhandeln i Skövde nu på lördag mellan 12 och 13! Då finns jag där och signerar “30 om dagen – En livsresa”.

Naturligtvis blir jag glad om det är många som kommer dit för att säga hej och köpa en bok som jag signerar på plats. Adlibris och Bokus säljer den också, men där finns ingen möjlighet för mig att skriva något i boken, de får sina direkt från förlaget.

Jag kunde aldrig tro att så många skulle vara så intresserade av vad jag har att berätta. Jag får mail, kommentarer varje dag från så många som gillar min bok. Så rörd och glad!

Tack för att ni får mig att känna mig som en bestsellerförfattare!

Hoppas vi ses på Akademibokhandeln i Skövde i morgon.

 

Kommentarer

Annette 2 år sen

Idag fick jag min bok, kan knappt bärga mig och börja läsa här….bläddrar och ser att den verkligen kommer att tilltala mig.
Kram❤

Marika 2 år sen

Hej! Har precis läst boken och har verkligen sträckläst den. Har svårt för att läsa böcker. Men den kunde jag inte släppa förrän jag läst ut den. Gripande bok, lättläst, så himla peppande och bra bok. Sällan man läser en bok som man inte vill släppa en sekund!! Kram Marika

Louise Petersson 2 år sen

Fina Johanna. Har läst ngt kapitel ur din bok. Jag grät när du beskriver om hur din ångest upplevdes då jag själv “lider” av ångest.
Trots jag inte läst till hälften av boken än så vet jag ju att du aldrig gav upp och gav dig ut på dina promenader till slut och startade med träning. Fick därför en tankeställare igår och gav mig ut på en promenad i skogen och tog sedan en dusch. Tvingar jag mig själv så kommer jag förhoppningsvis bli bättre med min ångest och kan ev slippa denna otäcka känslan som kommer över mig ibland och känslan av min meningslöshet.
Du skriver riktigt bra. Tack för du finns.

Agneta🌹 2 år sen

Hej☀️Då ses vi på bokmässan! Ha en kanon dag😁

Liselotte Johansson 2 år sen

Vad kul att det går bra med boken. Jag ska in till Skövde i dag och jobba. Jag ska försöka hinna gå förbi bokhandeln och köpa boken.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack! Vad roligt, hoppas vi ses!

Kramar

Alexandra 2 år sen

Din bok är så himla bra och den hjälper verkligen mig med min ångest. Har aldrig gillar att läsa men din bok kan jag inte slita mig ifrån. Hoppas verkligen du skriver flera böcker för älskar den här boken redan :) kram Alexandra

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack snälla Alexandra, vad fina ord. Glad jag att boken kan hjälpa dig.

Stor kram

Kamilla 2 år sen

Fina Johanna, idag kom din bok hem till mig i brevlådan. Vilken tur att jag varit helt ledig när jag streck läst klart boken nu. Tack för att jag fick ta del av ditt liv och dina tankar. Så fint skriven bok. Du är väl värd all din framgång.

Må så gott.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Så roligt, blir överväldigad över att så många köpt boken och gillar den.
Tack tack tack!

Stor kram till dig

Louise 2 år sen

Hade gärna kommit och köpt din bok men har tyvärr ingen möjlighet imorgon!
Kommer man kunna köpa din bok på akademibokhandeln i Göteborg framöver? Isåfall när kommer den ut där?
Kram och lycka till imorgon

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack Louise! Vi hoppas det, kommer även finnas på bokmässan och där signerar jag på fredagen men ska skriva om det på bloggen när det närmar sig.

Stor kram!

anna 2 år sen

hejsan

snälla, kan du berätta om rasen – fäller dom hela tiden eller bara 2 ggr per år, ´är den skällig, vad äter sån liten vovve m.m är så nyfiken har haft hundar i över 35 år och förlorade min vovve för en månad sedan ,hon blev 9 år och nu funderar jag om vi skall köpa en ny ras

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Hej Anna!

En underbar ras! Hör av dig till mina uppfödare Black oranges i Hyssna. Finns inga bättre!

En ras som kräver en fast hand men de älskar människor och vill vara med på allt :)
Fäller inte men man borstar dem, fäller två ggr per år som du skriver.

Äter pyttelite, haha. De är så små så man måste alltid vara försiktig, barn får inte bära dem eller låta den gå omkring med massor md människor för den blir lätt trampad på.

Underbara!

Kram Johanna

Malin 2 år sen

Hade så gärna kommit imorgon och köpt din bok och fått den signerad av dig Johanna. Men jag bor tyvärr för långt bort. 😞 Kram och fortsatt lycka till!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tusen tack!

Nästa gång kanske det funkar.

Kramar

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Igår blev den klar! Min bok Middag hos mig har gått iväg på tryck! Jag kan knappt tro det är sant. Tårarna rann i bilen igår när allt blev klart. Känslan är…

Hej från en förväntansfull tjej som ska fira födelsedag i morgon! Lika pirrig och spänd som när jag var liten. Jag ÄLSKAR att fylla år. Älskar att fira andra, älskar att fira…