• 2018-08-26, 22:00
  • 17

Nu är jag på tåget och snart framme i Göteborg. I morgon är det äntligen dags för releasefesten för min bok på Clarion Post! Är så taggad, glad och pirrig som ett barn på julafton! Mycket som ska klaffa inför en stor fest men har underbara människor omkring mig som hjälper mig. Läser ni boken lär ni känna ormen och cirkusdirektören, då förstår ni.

Tack snälla ni som var med i tävlingen där man kunde vinna VIP-biljett till festen! Tre vinnare är kontaktade förra veckan och har tackat ja. Ni som har vunnit böcker kommer bli kontaktade nästa vecka.

Nu ska ni får se på något snyggt! iDEAL of Sweden har fantastiska mobilskal och alla tillbehör du behöver till mobilen.

Jag har haft massor med skal och visat er förut, men nu har de kommit med ännu mer snygga tillbehör. Fäste till bilen, magneter finns i skalen så du behöver inte klistra på. Matchande laddare och powerbanks, kolla de i blommigt i höstfärger, jag älskar det.

Rabattkod på 20% rabatt finner ni längre ner.

Antique Roses finns HÄR. Visst är de ljuvliga? Mörka, höstiga färger. Mina favoriter.

Perfekt present!

Kul att matcha laddare med mobil och skönt med lång sladd.

Hur vackra är inte dessa plånboksfodral med guldkedja? HÄR. Designen hos Mayfair är inspirerad av det vackra distriktet Mayfair i London, har ni varit där? Så vackert och elegant område.

Ni vet att jag älskar djurmönster- Snygga leopardskal HÄR. 

Magnettillbehör kan jag rekommendera er, bilhållaren är grym och kolla in den smarta ringen man sätter på fingret för att lättare hålla i mobilen HÄR.

Jag tappar ju mobilen jämt men med ringen slipper jag det.

Med koden Johannatoftby får du 20% rabatt på allt! HÄR. 

 

 

 

 

 

2018-08-26 Johanna Toftby

Kommentarer

Linda 1 år sen

Tack för koden nu har jag också ett fint skal påväg hem till mig :)

Linda 2 år sen

Vilka snygga bilder, du strålar!

Har beställt de med rosor, snyggt i höst.

Lena 2 år sen

Tack för rabattkoden, lycka till med din stora dag idag!

Kramar

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk Nu ska jag sätta mig i bilen och köra mot Göteborg, den är smällfull med grejer, haha fattar knappt hur Lucy ska få plats. Men hon sitter i bilstolen fastspänd…

Innehåller annonslänkar till Jotex  God morgon torsdag! Strålande sol och vackert vinterväder. Om några timmar kör jag ner till Göteborg, hela bilen full av grejer till bloppisen på lördag. Missa inte den…

Vänner! Den här krämiga oxfilepastan lagade jag idag, gillar ni pasta med oxfile, gorgonzola- gör denna. Oh my god! Jag hade ostronskivling som är gott ihop med kött men funkar även med…