• 2018-08-28, 23:08
  • 15

Vilken releasefest! Jag är överväldigad, omtumlad av alla som kom igår. Jag hade min releasefest på Clarion Post i Göteborg i deras mysiga Bon Bon bar och vilken fest! Vi var 200 gäster och jag var i något slags lyckorus från början till slut, för inte tala om nervös.

Läser ni om cirkusdirektören i boken förstår ni. Ett hav med blommor, kärlek från alla, nära och kära hade åkt långvägar för att vara med på releasen. Jag blir så rörd.

Så hårt slit med min bok så det kändes så kul att äntligen få fira och igår var det förlossning! Boken är ju en total känsloresa så det är skönt när ni där ute börjat att läsa den. I början ville jag nästan ta tillbaka några kapitel, svårt att sätta ord på men det är en total känsloresa med sorg, glädje och mycket som jag inte tidigare skrivit om.

Tack Charlotte Bergman som jag anlitade som eventfixare. Tack fina, grymma du, skulle varit ett nervrak utan din hjälp. Du lyfte festen, gjorde så allt funkade perfekt. 200 gäster hinner inte ens en cirkusdirektör hålla ordning på. Här med sin Erik som också hjälpte mig. Han och Janne stod i dörren med gästlistan. Goa killar som är proffs på mingel. Haha.

Här med Annika Bladh och Camilla Runberg har hand om all PR och hjäper mig med allt.

Älskar pressväggen, hehe.

Foto: Gabriel Henningsson

Clarion Post som hade ordnat så fint från början till slut, ni är fantastiska. Annika på mitt förlag som intervjuade mig på scenen, avslappnat men känslosamt. Världens bästa förläggare. Så stort och overkligt att stå bredvid henne när hon säger att hon är så stolt över min bok, som får de som läser boken i gråt och skratt, precis som en förläggare önskar.

Har fler viktiga människor som hjälpt mig med allt att tacka, skriver i nästa inlägg så blir det inte så långt idag.

Tack Janne för att du står ut med mig, det har varit hur mycket som helst med boken, tack för all hjälp. Love U.

Foto: Hans Shimoda/Shimoda.se

Världens bästa Mona som driver Monas universum. Tack tack tack för all hjälp igår. Hon hjälpte oss med allt! Alla gäster fick en bok, de stod hon och packade… bar och slet timmarna före alla gäster kom.

Eleine och Helena som brukar vara med på mina resor, underbara tjejer.

Foto: Gabriel Henningsson Tjusiga Vickan och Micke 

Foto: Gabriel Henningsson  Här med mina älskade tjejer.

Foto: Gabriel Henningsson Här är jag med världens finaste pappa och Lena.

Foto: Gabriel Henningsson Världens bästa mamma, så fint tal hon höll!

Lucys uppfödare Håkan och Susanne, så glad jag är att de kunde komma.

Helene Palm med sin familj, där var Lucy när vi var i USA. De har pommar från samma uppfödare, så skönt när vi har kontakt. Hon driver även Dashingdogs.se Kolla in den sidan, massor med fina hundgrejer.

Mina fina vänner från förr och som ni kan läsa om i boken, de fanns där när jag var ensam med tjejerna. Annika och Helene var där med Per och Pontus.

Matplatsen, första gången jag träffade Vickan live. Känns som vi känt varann hur länge som helst i bloggvärlden, haha. Go tjej. Fina Åse, Mats och Fnula. (Ska visa mer bilder på dessa tjejer och deras grymma bloggar i nästa inlägg)

Fotomaskinen var populär. Jag älskar sånt! Kom på det i sista sekund och hyrde en superbra maskin från Eventomatic i Göteborg. Världens bästa festhöjare. Lovar, haha!

Foto: Hanna Brunlöf/ GT/ Expressen Tack för en fin artikel från vår release!

Fina vänner Erika och Ander, Magnus och Mats.

Johanna Beijbom från Skövde (Förstås!) bjöd på underhållning. Hon har precis släppt sin nya låt “Du ekar här” Lyssna på den på spotify. Så bra.

Vi hade även DJ, Saxofonist och Parcation, så skön musik.

Stefan Odelberg gästade och körde ett nummer, herregud han är grym! Lurade oss totalt. Vet inte riktigt vad som hände här, haha. Ni måste se hans Talk Talk show på trädgården i höst. Magiskt.

Foto: Gabriel Henningsson Jag med killarna från Eurotravel sports.

Foto: Gabriel Henningsson Världens bästa Arvingarna med fruar.

Har massor med bilder, idag har jag och mina tjejer tagit hand om alla presenter och blommor. Vi har vårdat dem med kärlek kan jag lova, ville få med alla blommor hem, läsa alla kort, är så tacksam för allt.

Vi fick inte plats ändå med allt i bilen hem så Janne har ett blomsterhav nere i Göteborg.

Har inte hunnit med något mer idag, det är mycket jobb som väntar i veckan så nu ska jag försöka sova, mycket som snurrar efter igår. Känslor, tacksamhet och gråter nästan för det är så mycket känslor. I morgon spelar vi in ett TV-program här hemma, det ska bli spännande att berätta för er sen när vi får. Måste sova så jag inte ser ut som ett vrak i morgon, haha.

Tack från hjärtat alla gäster och alla läsare som skriver så fint och gillar min bok.

Love u all.

Kommentarer

Fnulan 2 år sen

Hjärtat, det är verkligen vi som ska tacka, vilken jäkla häftig brud du är!!! Love

Eva 2 år sen

Vilken härlig fest, och så mycket fina blommor! Såg lite bilder på Monas blogg också och på Michelas blogg.
Härligt att du fått så fina hyllningar och recensioner för boken, glad för din skull, grattis!
Nyfiken på vad det är för tv-program, spännande! :)

Emelie Babunovic 2 år sen

Vilken kväll! Allt, verkligen ALLT var så bra ordnat.
Grattis till dig och din framgång! Kram

Michela 2 år sen

Skrattar för det är sällan jag står upp med händerna “up in the air” men på Expressens bild ser jag mig allt lite wild and crazy =) Jag som alltid “anklagas” annars för att bara sitta ner visar allt att jag har en liten annan sida ibland =)
Tack för en underbar fest!

Camilla 2 år sen

psst. “Du ekar här” heter låten, hittade den inte först för jag sökte som du skrev – “det ekar här”. Men annars är det bara att söka på artistnamnet så kommer den upp i Spotify, Beijbom.
Jösses vilken röst & det är något speciellt med dessa tjejer som kan förmedla låtar med kärlek <3

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack, felskrivet där också. Hade för mycket att göra igår tror jag :)
hon är grym!!

Susanne 2 år sen

Grattis till din bok. Vad roligt att din releasefest för boken blev så lyckad. Alla såg ut att trivas toppen.
Blomsterhavet var fantastiskt på alla sätt och vis.
Kram och lycka till

Iréne 2 år sen

Tack fina Johanna för att jag fick vara med och fira på din härliga fest! Så roligt, och så trevliga tjejer jag fick sällskap med! Ett minne för livet. Än en gång – Stort GRATTIS till din bok!

Helene 2 år sen

Grattis Johanna till din bok och till en lyckad releasefest. Så fin bild på dig, Janne och dina tjejer.

Helene 2 år sen

Grattis Johanna till din bok och till en lyckad releasefest. Så fin bild på dig, Janne o dina tjejer.

Iréne 2 år sen

Tack fina Johanna för att jag fick vara med och fira på din härliga fest! 😘 Så roligt, och så trevliga tjejer jag fick sällskap med! Ett minne för livet. Än en gång – Stort GRATTIS till din bok! 💕

Camilla 2 år sen

Victoria Riis man heter Micke och inte Daniel, står fel under bilden.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Det vet jag ;-)
Tack!
Skrev fel igår.

Camilla 2 år sen

Förstår att det är lätt att det kan bli fel så det var inget illa menat. :)
Fina bilder på dig, din familj, vänner, kändisar m.m.
Måste ha varit en helt fantastisk dag.
Kram <3

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

I fredags hämtade jag min nya Lexus på Lexus Jönköping! Wow vilken känsla det var! Jag var pirrig som ett barn på julafton, en fredag dessutom och champagnens dag. Kunde ju inte…