• 2018-09-03, 10:59
  • 187

Äntligen! Den här tävlingen får ni inte missa! Jag och Janne har varit ett par gånger på nyöppnade Blackstone i Göteborg och vi älskar maten och den härliga miljön. Fantastiska råvaror, köttet är amazing, tonfisken riktigt bra och maten serveras på heta lavastenar.

En upplevelse för hela familjen. Restaurangen ligger vid bion bakom Saluhallen så det är centralt och bra.

Nu kan du vinna ett generöst presentkort på 1500kr på Blackstone i Göteborg! Är så glad för tävlingen och hoppas ni vill vara med.

För att vinna presentkortet gör så här: 

Skriv en kommentar här på bloggen varför du önskar vinna och vem du vill bjuda på en fin middag.

Dela inlägget på er facebook.

Gilla Blackstonegoteborg på instagram.

Jag drar en vinnare som vinner presentkortet på 1500kr på onsdag 12.00 så vi kör exakt två dygn!

Stort lycka till!

Så gott och mysigt att grilla sitt kött på lavastenar, det finns även vegetariskt och goda pizzor.

Missa inte potatisgratängen och deras bea, bland den godaste bean jag ätit!

 

 

 

 

Kommentarer

Therese svensson 2 år sen

Ååh hört så bra om stället från en vän och skulle verkligen vilja ta med min kille dit och fira vår två års dag 😍💕

Linda 2 år sen

Hej! Ville bara säga att jag tycker du är så himla snygg i ditt ljusa hår!

Pernilla Hermansson 2 år sen

Hej! Glömde av vår bröllopsdag den 29/8, (skäms) 20år som gifta, maken älskar grillat och den här överaskningen hade varit perfekt. Kram

Karin 2 år sen

Då jag o min sambo ”missade” att fira 20 år ihop pga jobb o annat som kom i vägen, skulle det vara ett ypperligt tillfälle att ta med familjen dit och fira lite!

Leila 2 år sen

Skulle jag vinna så skulle jag ta med mig min man :) vi hinner aldrig ses nu för tiden när han jobbar dagtid o jag som jobbar inom vården. Hade varit jättekul o vinna o kunna umgås med varann

Jeanette nygren 2 år sen

Skulle vilja bjuda med min sambo på en mys kväll på denna intressanta restaurang , maten ser underbart god ut🍽🍷

Jeanette nygren 2 år sen

Skulle vilja bjuda med min familj på en mys kväll på denna intressanta restaurang , maten ser underbart god ut🍽🍷

Linda 2 år sen

Det hade varit så mysigt att få ta med familjen på resturang, och att få överraska min man på hans stundande födelsedag #kärlek
Nu efter denna fantastiska sommar så rullar vardagspusslet igång och man glömmer nästan bort att avsätta tid för varandra, detta vore ett perfekt sätt att få umgås tillsammans

annsofi 2 år sen

Oj vilken underbar vinst, vi är tre stycken i familjen min sambo, min dotter och jag som fyller år i september så vilken gåva att få överraska familjen och fira födelsedag ihop <3

Helle 2 år sen

Lätt! Jag tar med min pojkvän Peter. Vi har aldrig några pengar över och hade behövt göra något själva utan barnen. Och god mat tycker vi om båda två!

Caroline Vansvik 2 år sen

Ett presentkort på Blackstone hade varit en jättefin överraskning idag på min födelsedag. Det hade varit mysigt att få ta med mannen och barnen och äta på lavastenar. De älskar sådant !

Ida 2 år sen

Åh vilken underbar mat! Jag skulle bjuda min sambo som haft en tuff start på hösten. Vill ge honom något fint som tack för allt han gör för mig. Han förtjänar det bästa 🌸🌸

Anette Lövkvist 2 år sen

Hej!
Skulle väldigt gärna vilja överraska min man med ett trevligt restaurangbesök,det brukar alltid vara han som kommer med de bästa idéerna,så nu tycker jag det är min tur och vi är överförtjust i grillat.

Carina Jannesson 2 år sen

Jag önskar att jag kunde ta med min älskade bror. Men han lämnade oss alldeles förtidigt i livet. Min syster som jag håller hårt i skulle få njuta av en kväll som denna ihop med mig. Guldkant i vardagen och i livet. Brosan är ändå med oss, han är inte borta bara någon annanstans 🙏🏼❤️ Carina

Frida 2 år sen

Denna resturang är jag så nyfiken på att testa! Jag hade tagit med min fina vän, som alltid ställer upp i alla lägen. Henne som jag alltid kan höra av mig till om det är något. Hon finns och har funnits där för mig i både glädje och sorg och stöttat mig i saker som varit svåra. Jag hoppas kunna visa min uppskattning till denna underbara vän, ha en tjejkväll utan barn och sambos och dessutom få en helt oförglömlig resturangupplevelse 😍 hoppas såå på tur!
Har gillat på Instagram och delat detta inlägg 🌸🙏🏻

Magdalena Karlsson 2 år sen

Det är alltid den bästa känslan när man får umgås hela familjen.
Att få bjuda man och våra två snart vuxna barn på middag skulle bli perfekt 🌟💕

Annelie Grönlind 2 år sen

Hej Johanna . Jag vill ge min dotter som träffat en kille ifrån Göteborgstrakten detta presentkort ifall jag vinner . Hoppas på tur nu att vinna .

Tina 2 år sen

Jag och min kille har aldrig varit på nån restaurang o ätit förutom mcdonalds😃😃Hade varit super trevligt att få vinna o få en underbar kväll tillsammans med massa god mat o dryck😊

Jessica 2 år sen

Jag har en kär vän som har det jobbigt just nu. Hennes mamma har insjuknat (alldeles för tidigt blott 65 år gammal) i en demens. Så hemskt. Skulle vilja ge henne detta så hon kan gå ut och äta en trevlig middag med sin mamma innan sjukdomen helt tar tag i henne.💕 kram

Tommy Ax 2 år sen

Hej hopp

Wow, detta vill jag ju bara vinna
Och bjuda min vackra kvinna

Jag skulle gärna ta en weekend i Sveriges vackraste stad med henne. Ta in på ett mysigt hotell, shoppa och bara livsnjuta.
Avsluta dagen med en magisk middag på Blackstone.
Hade aldrig hört talas om denna restaurangen fören jag läste på din sida nu. Men nu är det den enda restaurang jag vill äta på. Låter ju helt underbart.

Min sambo är lika het som lava, så detta passar ju perfekt… :)

Ha det fint!
Tommy (@axtommy på Insta)

Desire 2 år sen

10 september fyller jag 40!! Den dagen ska firas i Göteborg med min man vad passar inte bättre än ett besök på Black Stone för oss 🙌 lantisar som besöker fantastiska Göteborg i dagarna två.

Åsa Öberg 2 år sen

Det hade varit kul o vinna med sin käraste hoppas på tur

Frida 2 år sen

Jag hade gärna velat vinna de här då jag och min sambo har tänkt unna oss en helg i Göteborg med övernattning och god mat! Vi fick vårt första barn i febrarui och har inte sedan dess hittat på något själva, men snart är det dax😊 hade vart så himla kul att kunna överraska han med detta!! Tack för en bra blogg, du är grym!!

Linda Ericsson 2 år sen

Har delat på Facebook och följer på Instagram (lindamariaericsson).
Jag skulle vinna detta för att ha en helkväll tillsammans med min älskade sambo innan vi får vårt första barn som är planerat i slutet av september samt fira vår förlovningsdag som är nu i september :D

Hade varit perfekt med en egen utekväll innan livet börjar på riktigt.

Camilla 2 år sen

Jag hade gärna bjudit min make, vi gifte oss den 24/2 2018 och har inte haft möjlighet att komma iväg på smekmånad. Då jag väntat på knäledsopereration vilket jag äntligen blivit den 21/8. Min man ställer upp till 1000% och jobbar samtidigt. Han är min bästaste och alltid vid min sida och våra barn. Hade varit toppen att överraska honom med detta.

Emma Pettersén 2 år sen

Hej,

Jag och min man har varit tillsammans i 19 år den 12/9 (halva mitt liv då jag fyller 38 i vinter) och förlovade i 18 år samma dag. Det vore underbart att få bjuda honom på en middag för att fira vår kärlek och kunna visa lite extra uppskattning då han har mått väldigt dåligt sista året och varit sjukskriven för utbrändhet. Efter alla år tillsammans finns det ingen jag hellre umgås med och ingen som har ställt upp för mig så som han. /Emma P

Caroline 2 år sen

Jag vill vinna presentkortet så jag kan ut och äta med min barndomskompis som jag inte träffat på fem år då hon bor i U.S.A Jag kommer till Göteborg den 19 september då jag annars bor i Sundsvall. Är nu sjukskriven för utmattningsdepression och mitt i en jobbig skilsmässa så att ut och äta är uteslutet då man har det knapert som fembarnsmamma! Så detta vore som en skänk från ovan!

Amanda 2 år sen

Följer på insta: amandalotta och har delat på facebook.
Jag skulle ta med mig sambon som födelsedags present på en weekend i Göteborg. Han har bara varit i den underbara staden en gång innan, och då spenderades mesta tiden på Liseberg. Perfekt att utforska allt underbart Göteborg har att erbjuda och sen på kvällen ta en middag på blackstone, kan det bli bättre?

Sandra 2 år sen

Å vad mysigt det hade varit med en sådan vinst😍

Att ta en paus i vardagen, och alla måsten..
Känsla att klä upp sig lite extra och unna sig den där middagen man alltid skjuter upp, då det alltid kommer annat ivägen som måste gå före.
Att få några timmar paus från mammarollen och bara njuta av en hel middag som fortfarande är varm😂

Denna skulle jag dela med min älskade syster ❤ En dag för henne och mig😍

Marie Månsson 2 år sen

Jag skulle vilja bjuda min älskade make på middag för han ställer alltid upp för mig och är så mån om mig 💕 Han är helt enkelt fantastisk!

Lena 2 år sen

Vinner jag tar jag med min man för en mysig middag för två. Hade varit såå trevligt att testa denna restaurang!

Linda Mangborg 2 år sen

Blir jag den lyckliga vinnaren, bjuder jag med min sambo för en mysig datenight!! Något vi inte haft på länge… ❤️🥂

Katharina 2 år sen

Efter att ha bott åtta år i England har vi äntligen flyttat tillbaka till underbara Göteborg! Skulle gärna överraska min man med en middag när han kommer hit i Oktober efter att alla flyttbestyr är avklarade och vi äntligen kan ses igen 😊

Elaine 2 år sen

Om jag vann så skulle jag överraska min sambo. Tillsammans får vi njuta av god mat o en härlig stund. Och jag får en anledning att åka till underbara Göteborg😍

Sirima Hansen 2 år sen

Åh så underbart det vore att få bjuda med min sambo och son till detta stället som jag har hört sååå mycket bra om. Älskar att gå på restaurang och ett nytt spännande koncept känns helt rätt.

Peter magneson 2 år sen

Hade varit underbart att få bjuda med min son på en god middag, då vi ses alldeles för sällan. han är så duktig och sliter och kämpar på sitt första jobb. Hade varit kul att visa uppskattning så stolt!

Madelene 2 år sen

Åh min son som nu är sjukskriven för stres fyller år imorgon onsdag den 5 sept. Tänk att få överraska honom på 23årsdagen med detta. Hoppas. Madelene

Caroline 2 år sen

Åh vad underbart det hade varit att få njuta av en god middag tillsammans med min man❤️ Vi kommer iväg alldeles för sällan för att njuta tillsammans! Och nu efter min pappas bortgång hade det varit gult värt.

Anita Medin 2 år sen

Hej! Jag vill ge det till min son och svärdotter som för 6 veckor sen gav oss ett underbart litet barnbarn( vårt första) De bor i Göteborg och de skulle behöva komma iväg några tim för en middag själva. Då skulle vi , farföräldrarna, få tillfälle att vara barnvakter åt lille söte Victor👶🏼De gifte sig dessutom två mån innan han föddes, så det vore en fin överraskning för det oxå✊🏻Hoppas på tur, från en som sträckläser din fantastiska bok👏🏻👍🏻Kram

Jessica 2 år sen

Detta skulle passa mig och min man då vi ska övernatta i Gbg i början på oktober och fira min 40 årsdag! Bara vi två! Egentid! ❤️

Mariette Tjell 2 år sen

Hej. Jag skulle gärna ta ut min man på en god middag för han är den som som lagar
mat varje dag ,så jag är sååå lycklig för det . Brukar ge honom dina recept så får han laga till dom 😃

Maria Johnsson 2 år sen

Hej skulle gärna överraska min dotter och svärson som har 1-årig bröllopsdag den 16 sept. De var till Sri Lanka på bröllopsresa och åt så god tonfisk där. Så det skulle de nog uppskatta att äta igen

Ebba 2 år sen

Jag skulle vilja bjuda min familj, eftersom att de har gjort så mycket för mig och tänkte bjuda på en middag tillsammans. Hade vart perfekt och få vinna detta presentkort. Det hade nog betytt väldigt mycket för dem.

Pedra Gustafsson 2 år sen

Hej! Vill vinna för jag är nybliven vegetarian och behöver inspiration på goda maträtter och det får man ju på restaurang. Vill bjuda min dotter som precis börjat gymnasiet i Göteborg och pendlar 7 mil enkel resa varje dag, hon skulle bli så glad.

Teresia Johansson 2 år sen

Vinsten skulle jag bjuda min man på en underbar middag på tu man hand. Vi har inte varit barnfria två sekunder på hela sommaren så dax för en romantisk dejt och catcha up!!

Fredrike Krohne 2 år sen

Lite lustigt för jag var precis inne och kollade in deras meny då jag såg ditt inlägg 🙈 Min älskling fyller år nästa onsdag och jag ska överraska han med att åka till Göteborg för att gå på spa och sedan gå ut och äta. Min kille är det största fanet av kött och bea, så när jag såg ditt inlägg kändes det givet att gå dit 👌
Min kille har mått dåligt mycket senaste veckorna, vill så gärna muntra upp honom med en kul dag!❤

Marie Kinder 2 år sen

Vore mysigt att överraska maken med detta då vi snart har 19 årig bröllopsdag och dessutom har han fyllt jämna år.

Marie-Louise 2 år sen

Vilken härlig vinst ! Skulle vilja bjuda med min nya kärlek på en underbar middag <3 bara vi två <3

Nina 2 år sen

Skulle bjuda min älskade moster när vi är på besök i Göteborg i november.Skulle vara så mysigt att få överraska henne med detta besök. Dock har jag inte Fb men hoppas man får delta ändå😊

Helen 2 år sen

Vore helt magiskt att få uppleva detta. Älskar mat och vin. Riktig gormetmat är det bästa som finns. Livets goda. Tar gärna med min sambo Jan😍fira våran 1åriga förlovningsdag här. Som vi firar 6/9💜

Jessica kuczerski 2 år sen

Jag skulle bjuda med min man. Han är en människa som alltid tänker på sin familj först. Han ger alltid oss andra vad vi behöver. Kräver ingenting till sig själv och unnar sig heller aldrig någonting, därför skulle jag vilja bjuda med honom för att få visa min uppskattning för allt han gör för oss.

Lena M 2 år sen

Vilken rolig tävling,men jag kan aldrig vara med och tävla då jag inte har varken facebook eller instagram. Men du är i alla fall fantastiskt snygg och fräsch på bilderna. Alltid härligt roligt att se vilken outfit och alla detaljer runt omkring. Älskar denna bloggen.

Sussan 2 år sen

Som ensamstående mamma med 3 barn skulle det va jättekul att vinna detta, vi älskar Göteborg och åker ner varje sommar, har tyvärr inte råd å bjuda ut barnen på restaurang så detta skulle bli perfekt till vi ska ner igen i november ☺

Maria Andersson 2 år sen

Såklart vill jag också vinna!! Tar med mej mitt arbetslag på 4 personer på ambulansen i Alingsås! Vore härligt att kunna njuta av en god middag ihop utan att avbryta för ett larm och faktiskt svetsa samman laget ytterligare..

Camilla 2 år sen

Vår 16-årige son flyttade till Göteborg (85 mil hemifrån) för att få ta ytterligare ett steg inom sin idrott. Fick börja med att operera sitt knä och inleda säsongen med tre månader på kryckor. Därefter väntar en längre tids rehab. Vår otroligt målmedvetne son har snart klarat av de tre första månaderna. Dagen kryckorna ryker har vi planerat att fira med en god middag. Vore perfekt att få ta honom till Blackstone!

Marie Öberg 2 år sen

I april fick jag reda på att jag har bukhinnecancer. Hela våren och sommaren har jag varit opererad och sjuk. Min och min sambos energi har gått till barnen och vi har inte kunnat vara bara vi på mycket länge. Jag är nu mitt i min cellgiftsbehandling och detta vore verkligen ngt att ha och se fram emot. Vi bor i Västerås men älskar Göteborg och allt den staden är. Kram!

Johanna 2 år sen

Hej Johanna,

Är varannan vecka mamma sedan ett år, och skulle vilja bjuda med mina tre döttrar på en mysig kväll tillsammans <3

Caroline Granath 2 år sen

Det är ont om bra restauranger som serverar Kött av God kvalité. Detta vet min käre sambo som utesluter Kolhydrater och älskar Kött 🤗 Därför vill jag bjuda honom på detta, vore roligt att se om detta ställe faller honom i smaken 😋👍

Jessica 2 år sen

Jag skulle vilja ta med min sambo på ett restaurangbesök med något extra!!!
Spännande smaker och ny upplevelse!

Svar på kommentaren:
Anita 2 år sen

ÅÅ vad trevligt med ett restaurangbesök i stan! Tar med mig min särbo Mikael.

Sara 2 år sen

Jag skulle bjuda min sambo på detta. Vi firar 3 år ihop, förra året bjöd han mig på en underbar middag ute så de hade vart lite roligt och slå det med detta. Ett plus hade vart och få vinna detta då man precis vart på utlandssemester och spenderat en del pengar på god mat.

Annelie 2 år sen

Vill ta med min blivande sambo på en date , för att fira att vi snart flyttar ihop i Göteborg

Ida Tran 2 år sen

Jag skulle absolut ta med min man ❤️ Vi fick vårt 4:de barn i somras och har haft ett 10 veckors långt och fantastiskt sommarlov tillsammans hela familjen. Så lite egentid för bara oss (och lillan) skulle sitta fint, tack ☺️

Lotta 2 år sen

Vore fantastiskt att få bjuda min sambo och våra två barn på en lyxig middag, kanske i samband med ett biobesök.
Det är inte varje dag man äter en perfekt grillad köttbit med goda tillbehör :-)

Tehrese Sylvan 2 år sen

Hej! Det skulle vart så kul om jag vann och fick bjuda med min särbo till denna restaurang. En avstickare från livspusslet, få äta gott och ha lite mysigt ♡

Therese Wastensson 2 år sen

Få bjuda med min man. Han är den mest POSITIVA person jag känner. Så Å mycket han stöttar, peppar och stärker mig SÅ VILL JAG GE HONOM DETTA. 😍Middag utan barn 1 kväll bara vi två på tu man hand. Det ÄR EN LYX för oss.

Nadia 2 år sen

Vore underbart att få bjuda min sambo som fyller år i september, (som jag missar)…i efterskott på en supermiddag med som lovar jättegott!

Linda Andersson 2 år sen

Min man vi firar 20 år denna månad så vad bättre än att göra det med en middag 😃

Pia Forsell 2 år sen

Jag skulle vilja ge min man detta fina presentkort då han offrade hela sin semester (3 veckor) i somras för att byta vårt tak på huset. I stekande sol kämpade han på och vilket resultat det blev sen!!

Cathrin Jansson 2 år sen

Jag skulle vilja ta med mina fina kollegor till Blackstone! De förgyller min vardag och gör det till en fröjd att gå till jobbet! 😀 Vi jobbar inom ett lågavlönat vårdyrke så presentkortet skulle verkligen möjliggöra ett besök på Blackstone! 😍

Jill Forsbäck 2 år sen

Skulle vilja bjuda min underbara sambo. Han har stöttat mig enormt under flera jobbiga perioder och fått mig att bli starkare. Hade varit så roligt att överraska och skämma bort honom med detta.

Sofia Ahlstrand 2 år sen

Hej Johanna!
Tänkte överraska min familj med ett besök på denna mysiga restaurang. Då min man och jag gifte oss i hemlighet i juni utan att våra barn var med så vill vi nu ta med dom på något sätt och fira. Ser fram emot en lyckad kväll med matupplevelse för oss alla.
Tack för en inspirerande blogg med variation på livet🌸…
// Sofia

Jessica Petersson 2 år sen

Skulle ta med min man och fira 10 år som gifta och 19 år ihop💖

Mia 2 år sen

Skulle vilja bjuda våra fantastiska vänner som är så fina och goa mot vår 12-årige son som har en funktionsnedsättning. De finns alltid där för honom trots fullt upp med egna barn. De tar sig tid för honom, engagerar sig, svarar på tusen frågor och muntrar upp när han behöver det. Fantastiska vänner som vi gärna vill bjuda ut✨❤️

Louise Krångh 2 år sen

Jordnötssås i all ära (guuud vad god den var) men inget går upp mot en bit kött på lavasten. Åt detta utomlands för måååånga år sedan och har letat efter en egen sten, men jag gav upp jakten så snart jag hörde talas om Blackstone. Dvs typ häromveckan när du bloggade om det :)
Jag tar gärna med mig dottern som är lika tokig i en bra bit kött som jag. Köttet här ska tydligen vara så bra som Mickey Dee trummar. The best!

Charlotte 2 år sen

Tjohoo vilken kul tävling :)
Jag skulle gärna bjuda min man som tack för att han ställer upp för mig när jag nu ska läsa på universitetet kommande 4 år. Detta ställe verkar ha en fantastisk meny :)

Madeleine i USA 2 år sen

Ser ut som en mycket trevlig kväll med gott sällskap och mumsig mat.

Kram

Mysan 2 år sen

På onsdag för två år sen föddes mitt livs kärlek, den finaste lilla tjej jag nånsin sett. Det var inte självklart att hon skulle få stanna kvar med oss. Kommande tre månaderna bodde vi på sjukhus och Ronald McDonald. Vid två tillfällen var det när att vår dotter lämnade sin stund på jorden. Ett av de tillfällena fanns det en annan mamma i närheten. Det handlade om några korta minuter. Den mamman behöll sitt lugn, hon visste precis vad hon skulle göra och det är tack vare henne vi har vår tjej hos oss. Våra vägar korsas ibland med den mamman och hennes barn när vi besöker sjukhuset. Och det är den mamman jag hade velat bjuda på en middag 🙏🏻

Ida Antonsson 2 år sen

Ser verkligen fint ut 👌🏼 Jag skulle vilja ta med mig min man på detta 😍✊🏼

Camilla Ådahl 2 år sen

I mitten av oktober ska vi till Göteborg och fira min mamma som fyller 65 år, det är jag och min man och mina två syskon och respektive. Min mamma hade sett framemot att få gå i pension och njuta av livet tillsammans med min pappa men i Januari omkom han i en drunkningsolycka och vi lever nu med en stor sorg efter vår älskade pappa och såklart min mamma som förlorat sin livskamrat. Det skulle vara jätteroligt att få vinna detta pris o ta med familjen till denna resturang❤️

Marie-Therese Larsson 2 år sen

Jag och min kille har distansförhållande och har svårt att få tiden att räcka till. Att kunna få överraska honom med en weekend till Gbg och ett besök på denna fantastiska restaurang hade gett oss både tid tillsammans, men samtidigt få gå på en riktig restaurang med underbar, vilket vi så sällan får tid till att njuta av tillsammans.

Maja 2 år sen

Ser såå gott ut! Tar med hela familjen! ❤️

Emma 2 år sen

Detta hade varit en PERFEKT present till mannen som fyller 40 år. Då skulle vi gått tillsammans, han och jag. Håller tummarna!!!

Anna-lena jonsson 2 år sen

Meeen om jag kunde få överaska min fina vän/kollega när jag kommer t Gbg nästa gång !! Alltid när jag kommer ner från Norrland så har hon alltid överraskningar o hittat på nåt kul i Gbg ! Nu vill jag också överaska henne o glänsa när jag kommer ner i oktober igen Vore ju underbart med ett härligt restaurangbesök för mej å Carina 😀🙌

Annette Nord 2 år sen

Jag vill bjuda maken på middag som fyller 50 och i år har vi dessutom varit gifta i 20 år. Det tycker jag är något att fira! Vi åker ofta till Göteborg så det hade passat perfekt!
Tack för en härlig blogg! :)

Emelie 2 år sen

Åh vilket fint pris! Jag och min sambo Fredrik bor i Varberg och har tänkt att åka till Göteborg utan barn, en helg nu till hösten. Vår favoriträtt är grillat med potatisgratäng så den restaurangen hade varit perfekt👌 Hoppas hoppas🙏

Eleonor 2 år sen

Jag skulle vilja bjuda min gymnasiekärlek på middag. Våra vägar skildes åt för 18 år sedan och i somras möttes de igen. Han går genom en tuff period i livet och behöver muntras upp 💕

Svar på kommentaren:
Eleonor 2 år sen

Vi bor 30 mil i från varandra så det är inte så ofta vi ses. Han är den snällaste jag vet.

Natalie 2 år sen

Jag skulle vilja vinna för att äta en god bit mat tsm med min gravida väninna. Hon förtjänar det och jag kunde inte köpa henne ngt i 30års present eftersom jag är hemlös 🙌🏻 Så hade vart både gott och kul och fantastiskt spännande.

Henrik sellman 2 år sen

Jag skulle vilja ta med min sambo Moa för hon har foglossningar och de är 2 mån tills vi skall ha barn. Hon är lite trött nu och har jävligt ont så skulle vilja överraska henne med detta:)

Sandra 2 år sen

Jag skulle vilja ta med mig min ex-svägerska som också är en av mina bästa vänner Mia och våra 16 åriga döttrar, Julia och Thea.
Vi fyra har sen tjejerna varit små hittat på roliga saker tillsammans några gånger per år. Underbart att tjejerna fortfarande vill hänga med oss ”gamlingar”💞😊
Jag älskar våra träffar och utflykter och det hade varit så kul att överraska alla tre med ett presentkort på Blackstone😍

Camilla Larsson 2 år sen

Min sambo fyllde 50 för ett tag sen och som present gav jag honom konsertbiljett till U2 i Berlin, men tyvärr blev konserten inställd😢. Hade därför varit underbart att vinna denna middag och få överraska och fira min älskling efter helgens missöde. ❤️

Marie 2 år sen

Önskar att jag kan ge världens goaste vän Jenny och hennes man Kristian en middag på Blackstone. Jenny ställer alltid upp för alla runt omkring och glömmer lätt bort sig själv. Hon är sååå värd egentid med sin sambo❤

Anita Karlsson 2 år sen

Oh, vilken härlig vinst, om jag skulle vinna skulle jag ta tåget till Göteborg tillsammans med min make, han har aldrig varit i Göteborg. Dessutom har jag en mycket god väninna som bor i Göteborg som jag blev bekant med när jag var 6 år och nu ska jag fylla 73 den här månaden. Jag skulle absolut bjuda med henne och hennes make på denna mysiga restaurang Blackstone. Hoppas på Jättetur.
Jag har ju varit i Göteborg få gånger, men faktiskt tror jag att jag hittar, då jag vet vart saluhallen ligger. Jag tänker nu gilla Blackstone på Instagram.

Annette Gretarsson 2 år sen

Jag skulle vilja bjuda min syster,vi ska till Göteborg i oktober på Rondo och show med Robert Gustafsson.Har haft en liknande restaurang i Karlstad men som tyvärr stängt nu.

Susanne 2 år sen

Jag skulle bjuda min omtänksamma man! Och min älskade son som bor i Göteborg. Det ser så fantastiskt ut så jag skulle även ta med våra bästa vänner som alltid är pigga på en weekend någonstans. Jag är en trogen läsare men kommenterar väldigt sällan. Så därför måste jag passa på och tacka och bocka för alla tips, recept o härlig läsning. 😃

Anna 2 år sen

Vill gärna bjuda maken på finmiddag! 🍽

Anna 2 år sen

Hej Johanna,

Jag skulle vilja bjuda med en killkompis på 42 år som precis blivit opererad för testikelcancer och fick idag äcklig cancer i lungorna med och måste påbörja cellgiftsbehandling nu.

Kram
Anna

Mellan 2 år sen

Hej, Det ser jättegott ut på de bilder du lagt ut. Vi har lagat din kräftpasta och måste säga att du har god smak.😊 Jag lagar mycket mat här hemma och det hade varit skönt att slippa någon gång. Skulle vilja överraska min son som fyller år snart. Han bara älskar kött.
Han visar stort intresse för matlagning och detta verkar vara en kul grej med stenarna.
Måste berätta, vi såg dig och Janne på Ica, Mölndalsvägen en gång. Då kände min son igen dig. Han kom och sa till mig, Mamma där borta är tjejen med den goda kräftpastan. Kan inte fatta att han kom ihåg det, han var med mig en gång och lagade pastan och då tittade han på fler recept som han kunde laga på din blogg.
Ser fram emot en framtida recept bok😄

Annethe Nilsson 2 år sen

Jag skulle vilja ta med min vän som
Har ställt upp i ur o skur under min bröstcancerbehandling ❤️❤️❤️

Erica 2 år sen

Jag skulle vilja bjuda med hela min stora, härliga familj! ❤️ Fantastisk sambo, 2 barn och 2 bonusbarn! I två år har vi hängt ihop nu och det är inte det lättaste att få ihop två familjer till en! Men all cred till våra fyra barn på 9,9,9 och 7, som från första stund har gillat läget och nu är som syskon som stöttar och alltid bryr sig om varandra! De är så värda en lyxig middag! Tack för denna generösa tävling! ☺️✊

Frida Leandersson 2 år sen

Jag skulle ta med min 11-åriga son på en mamma-son kväll, bara han och jag.
Han var lite ledsen härom dagen för att han vill spendera mer tid med mig. Mitt hjärta brast och jag ville bara släppa allt, strunta i skola, jobb, träningar, måsten och ekorrhjul och ha en riktig myskväll, min kloka fina 11-åring och jag…

Helena Demm 2 år sen

Drar gärna till Göteborg sta’
För att med min darling få va
Blackstone verkar superbra
Så hade varit lycka att dit få dra
Många tips genom Europa vi fått
Så vi är säkra på att det blir gott

Kajsa 2 år sen

Hej å kul med tävling!👍
Vinner jag skulle jag ta med min sambo då vår ”egentid” blir mindre å mindre… har spanat in restaurangen å då vi älskar kött bägge två har vi detta ställe på vår önskelista…
kram på dig å ”håller tummarna” 😄
//kajsa

Pernilla 2 år sen

Hej! Om jag vinner skulle jag åka upp till Göteborg och bjuda med min son som studerar däruppe, kvalitetstid.

Angelica 2 år sen

👏👏 jag vill ta med min lille pöjk på 14 år (säkert 1 1/2 huvud längre än mig 😂) men han älskar en god saftig köttbit och bea! Sedan får väl resten utav familjen också följa med ❤️😉

Mona Svensdon 2 år sen

Hej Johanna!

Tog en screenshot när du/ ni varit där för jag tycker om att hitta nya platser och tips.👍 Kanske meningen att jag skall ha tur att vinna önskar denna glada kvinna.😊.

Vill ta med min bonde som slitit i denna sommarhetta i vått och torrt. Ja mest torrt då🤔. Vore så kul att få bjuda honom på detta.

Mvh

Mona Svensson

Anna Lundkvist 2 år sen

Hej Johanna. Jag vill vinna presentkortet för att överraska min svägerska. Jag vill låta henne med sin man och två tonårstjejer få njuta av riktigt god mat en lyxig kväll. De unnar sig aldrig det skulle vara så kul att få ge sem detta som en härlig start på hösten. Åh jag hoppas så mycket!

Jessica Fröding 2 år sen

Vilken underbar tävling!!
Jag skulle bjuda med min sambo för att mysa som nyförlovade o samtidigt fira min 40 års dag. Har hört så mycket positivt om blackstone så det skulle vara härligt att få chansen att fira där .

Maria Leinonen 2 år sen

Jag skulle bjuda med min kompis Jeanette, vi är båda ensamstående och kämpar med ekonomin, så detta vore såå lyxigt!

Maria 2 år sen

Hej
Jag vill bjuda min kära sambo och barn. Finns ingen som ÄLSKAR KÖTT som han gör. Sen läste jag att dom har en lekhörna. Perfekt för att kunna ta med barnen också.

Camilla olsson 2 år sen

Hade varit trevlig att ta med mina 2 tonårs killar. Inte så ofta numera som mamma ”duger”. Men bjuds det på restaurang hänger dom nog på 😃.

Julia Vinberg 2 år sen

Jag skulle vilja bjuda min mamma på en riktig festmiddag om två helger då vi åker på en Göteborgstripp. Jag är så otroligt tacksam för hennes generositet och för hur hon hjälper mig i tid och otid, därför vill jag så gärna ge tillbaka.

Johanna 2 år sen

Jag skulle ta med min man. Vi kämpar genom hopp och förtvivlan nu med pågående ivf behandling för ett syskon till vår lilla två åring. Inte mycket till egentid nu och nerver på helspänn. Skulle kännas underbart med en kväll med god mat i fina Göteborg! /Johanna.

Martina garpsäter 2 år sen

Jag skulle vilja bjuda min son som flyttat till Kungälv och jag saknar honom så mycket vore kul att få bjuda honom

Veronica karlsson 2 år sen

Hej
Ja skulle gjärna vilja vinna detta presentkort och fira min underbara man på sin 40 års dag den 29 sep och ha en romantisk och mysig stund för oss två på tu man hand ❤️❤️❤️🍾🍾🍾

Pia Westman 2 år sen

Hej Skulle bjuda med min dotter som kommer några få dagar i slutet av september som sen försvinner iväg på igen i början oktober..hade varit mysigt med en mor o dotter kväll 😍😍😍

Malin 2 år sen

Ett presentkort att få dela med en älskad make tillika vän
Ett presentkort att kunna njuta av på tu man hand, när vi i höst firar tioårig bröllopsdag. En kärlek lika varm och het nu som då, lika starkt och innerligt vill vi om varandra få rå

Josefin 2 år sen

Jag skulle vilja bjuda ut min man. Det var länge sedan vi gjorde något tillsammans och vi behöver lite kvalitetstid bara han och jag. Vi tycker bägge om en god köttbit och den här restaurangen låter väldigt spännande. Hoppas på tur!

Malin 2 år sen

Jag bjuder gärna min underbara väninna Karin! Med henne kan jag skratta, gråta och bara vara med. Vi båda är urkassa på att ta tid för att njuta då vi båda är utschasade, heltidsarbetande trebarnsmammor som alltid sätter man och barn i första rummet. Vinner jag så skall vi baskemej bjuda henne på lite champagne också! ❤

Anneli S 2 år sen

Jag vill bjuda med min man. På veckorna arbetar han i Karlstad och kommer hem till Göteborg på helgerna. Just nu är han inne i en arbetstopp och dessutom skriver han en bok vid sidan av sitt arbete. Jag skulle vilja “heja på” honom lite extra genom att bjuda honom på Blackstone där vi ännu inte varit.

Mikaela 2 år sen

Mikaela•1 minut sen
Jag skulle vilja vinna för att kunna bjuda ut min bror på middag. Min bror har flyttat till Göteborg och bor 55 mil ifrån mig så vi träffas inte lika ofta nu. Det skulle vara perfekt om jag skulle kunna bjuda ut han på middag och få testa på Blackstone nästa gång jag åker dit och hälsar på! :)

Therese 2 år sen

Om jag vann skulle vilja bjuda min vän och fd kollega Magnus på riktigt god mat på Blackstone som en trevlig överraskning & ‘present’ för att han har lyckats gå ner över 25 kg i vikt genom motion samt att lägga om sin kost. Jag vet att det har varit kämpigt för han älskar att laga mat (och är riktigt bra på det!) & njuter av att äta god mat. Så efter hans kämpainsats som gett så bra resultat vore det kul att bjuda honom på middag på Blackstone som jag dessutom själv är nyfiken på att testa efter dina recensioner samt efter vad jag hört från en kollegas dotter som jobbar där ☺

Anette Wiman 2 år sen

Hej, vill ta med min tvillingsyster och fira vår 50årsdag

Anna Tönnerheim 2 år sen

Min väninna Agneta Larsson skulle jag bjuda med,vi båda behöver så väl en avkopplande god middag! Glömma sjukdomar och tråkigheter för en stund!

Louise Svensson 2 år sen

Underbart!
Johanna, du har gett mig kraft och inspiration till att starta om. Starta om och göra mitt liv ett snäpp bättre. Att orka mer. Motion och bra mat ger ork, mycket ork! Guldkanten är därtill viktig, därav hoppas jag på tur så jag kan överraska min sambo på en romantisk middag! Länge leve kärleken!

Erika 2 år sen

Jag skulle ta med min sambo för att fira vår 1 åriga förlovningsdag och vår kommande bebis. Han förtjänar en fin middag då han jobbar och sliter med att renovera vår lägenhet.

Jeennie 2 år sen

Jag skulle vilja bjuda min syster, för att hon har fått fast anställning på sin arbetsplats.. Hade vart så kul att gå till Blackstoneoch prova det Goa som du tagit kort på..

Tyvärr kan jag inte gilla, då jag inte har FB.. men hoppas man har chans att vinna ändå…

Veronica 2 år sen

Tack för tävling, en grym sådan oxå.
Jag hade tagit med mig min sambo för att fira våra 13 år tillsammans. Vi har varit ett par sedan jag var 13 och hon 15. Det är stort och bör firas

Mirjam Jansson 2 år sen

Jag älskar Göteborg
Älskar god mat och älskar givetvis min man. Dessa tre sätter guldkant på mitt liv. Hoppas på att få överraska mannen som skulle behöva lite avkoppling och egentid med sin fru

Mari-Louise Karlsson 2 år sen

Skulle ta med mig min dotter som fyller 13 år om 2v till Göteborg. Så hon får lite egentid med ”mamma” 😘
En bonus är ju att få äta mycket gott på Blackstone steakhouse

Annika 2 år sen

Hej Johanna
Restaurangen låter spännande! Jag skulle vilja ta med mig min son som kommande år fyller 18 år bara 1 1/2 månad innan jag fyller 50 år!!!! Finns inget bättre sätt att fira med honom än på en spännande restaurang med bra kött eftersom han tycker att jag lagar det för sällan…haha ;)

Anna Hygrell 2 år sen

Jag skulle bjuda min fina bror som fyller 50 i oktober. Han skulle bli så glad för han har pratat så mycket om just denna restaurangen.

Liz-Marie 2 år sen

Pga av olika händelser i mitt liv så har jag inte kunnat träffat mina 2 systrar jag skulle så gärna vilja vinna detta så vi får en kväll med skratt och tårar

Pia Brundin 2 år sen

Jag ramlade och bröt benet illa 27/8. Vad hade jag inte gjort utan min Ola som just nu får göra allt. Vi båda behöver muntras upp.. Jag är nog inte rolig nu utan mina dagliga PW.

Camilla Wiman 2 år sen

Hej ! Jag skulle ta med mig min tvillingsyster till den här restaurangen framöver då vi båda fyller 50 år om några dagar 🍀🍀

Annika Esseborn 2 år sen

Jag skulle ta med mig min bästa vän Jessica som funnits där i ur å skur, med som motvind. Som ensamstående mamma skulle jag vilja vissa henne hur mycket hon betyder för mig och bjuda henne på resturang hade varit så kul.

Jessica 2 år sen

Hejsan. Måste man ha Facebook/instagram för att delta?

Angela 2 år sen

Jag skulle vilja bjuda min man helt enkelt för att han är den bästa mannen för mig. Och vägen till hans hjärta går via mat så vad kan väl passa bättre än det här för att visa min uppskattning 😍❤️

Sandra 2 år sen

Jag skulle ta med mig min sambo. I november firar vi 10 år tillsammans. Vi har alltid sagt att vi ska fira kärleken ordentligt när vi varit tillsammans i 10 år, ekonomin ser dock annorlunda ut just nu med ett hus under renovering, en tvååring o jag som pluggar. Men en fantastisk middag, helt gratis, hade varit perfekt att överraska honom med! 🤩

Jessica Liberger 2 år sen

Jag önskar ta med min man på denna resturang då vi firat bröllopsdag i helgen och hade ingen möjlighet att komma iväg. Skulle bli den lyckligaste om jag fick vinna detta.

Sussi 2 år sen

Jag tar med min älskade sambo Johan! Vi har 15 barn tillsammans (7+8) och det blir sällan restaurangbesök för oss. Och så kan vi passa på att övernatta hos son med sambo i Alingsås.

Anna Kärki 2 år sen

Då jag precis fyllde 50 och min man ordnade med en hotellhelg i Göteborg för oss den 14-16 september för att fira detta vore det som ” grädden på moset” att få gå dit och äta med honom. ❤️

Ulrika 2 år sen

Jag skulle ta med min son! Han bor i Mölndal och jag på Smögen, vi jobbar väldigt olika och ses därför tyvärr alldeles för sällan. Skulle va så himla trevligt att få bjuda just honom på detta😊

Linda Strömdahl 2 år sen

Hallå i stugan !!! hade gärna provat denna restaurang , låter underbart ! Försöker att gå ner i vikt :-) men detta kan man unna sig som trött ensamstående småbarnsmamma till två guldkorn. Vill gärna ta med min storasyster Susanne Strömdahl som är min stöttepelare.

Ellinor 2 år sen

Det var så längesen jag och min sambo var på date. Hade vart lovely att överraska honom med detta❤️

Johanna Nordin 2 år sen

Vill gärna bjuda ut min 13 åriga son för att han är så duktig i skolan och på alla sätt och han är så värd en överraskning.

Åsa 2 år sen

Vilket härligt pris!!
Jag skulle bjuda med mig min man och fira vår bröllopsdag, 13 år idag <3
Tuffa år och härliga år på en och samma gång, förr åt vi alltid kinamat inne i Göteborg, nere i källaren på Palace, detta skulle vara en uppgradering helt i min smak :-))

Eva Lundgren 2 år sen

Ska till Göteborg i november och titta på Mia Skäringer. Skulle va så härligt och bjuda bästa Sissi som kommer på besök från Oslo och Lotta fast hon kommer bara från Torslanda.

Malin Molander 2 år sen

Jag hade sååå gärna velat överraska och ta med min älskade sambo dit. Vi brukar varje år gå ut på någon ny restaurang och äta en god bit mat när vi fyllt år. Han fyllde den 15 aug och jag den 27 aug men vi har inte tagit oss ut detta året pga olika omständigheter. Så det hade varit en dröm. Vi älskar god mat och att umgås med varandra. Prata om livet i flera timmar och njuta i varandras sällskap. Hoppas hoppas!!! Grymt jobbat med din bok. Fantastisk!!! Alla borde läsa den. Fortsätt att vara du… Det är så härligt att få följa dig på din resa. Massa kramar

Cathrin 2 år sen

Vill ta med min man Kai på underbar middagsdate❤️
Sommaren har varit fantastisk men vi har inte haft så mycket tid tillsammans för restaurangbesök💕 o mysiga stunder❤️

Anna Olofsson 2 år sen

Önskar bjuda med min man på en riktig köttrestaurang som han verkligen skulle uppskatta. Som nybliven student skulle detta tillskottet i kassan kunna göra det till verklighet. ☺

ZITA 2 år sen

Weeehoooo – det presentkort vil jeg gerne vinde. Jeg elsker dine tips og opskrifter og har benyttet mig af flere af dem. Om maden på denne restaurant er lige så god som dine egne opskrifter bliver det en fantastisk aften.
Jeg har allerede planlagt en weekend-tur til Gbg med en veninde fra skoletiden, så at kunne byde på en middag vil være “icing on the cake”

Eva-Karin Hoffmann 2 år sen

Jag kidnappar maken och drar till Götet om turen på min sida 😁 Tid med varandra och god mat är en bra investering i ett äktenskap 😉

Pernilla Arbfors 2 år sen

Skulle så gärna vilja vinna o testa deras mat😊. Skulle ta med mig min tvillingsyster😍

Stina Pettersson 2 år sen

Jag skulle vilja vinna presentkortet för att överraska min make och hans två barn så de kan gå ut och käka en härlig och god middag tillsammans.

Annelie Kihl Karlsson 2 år sen

Åh va mysig restaurang🌟Jag skulle vilja bjuda med min son Filip som har haft en jobbig sommar(hans pappa gick bort) han behöver uppmuntras💙och såklart min man❤️✨

Eva Lundberg 2 år sen

Å, jag bjuder mina barn och barnbarn. Vi åker på Jul på Liseberg och vad passar inte bättre än att tillbringa fredagkvällen där. Mitt ena barnbarn läser tredje året som kock. Vilken upplevelse.

Carina 2 år sen

Hade jag vunnit så vill jag bjuda min fantastiska kärlek på go’ middag!
Älskar nya koncept och vill gärna överraska honom med detta, bara för att han är underbar och förtjänar det bästa!❤

Carina Ekelund 2 år sen

En helg som jag ör ledig vill jag ta med min man och våra 2 tonåringar åka in till stan ta en bio och gå och käka en riktigt god köttbit på blackstone.
Lite livskvalitet tillsammans

Ann Bengtsson 2 år sen

Jaaaa!!!! Men vem vill inte vinna detta fantastiska presentkort 😀😀. Älskar god mat men vi kommer aldrig ut på restaurang, vardagen tar över med jobb, hus, hund,barn och en sjuk man.
Om jag vinner tar jag självklart med mig min man och dotter ❤ 🙏😘.

Agneta 2 år sen

Jag skulle bjuda min man på denna restaurang. Han säjer alltid att det är godare mat härhemma än på restaurang. Väldigt snällt sagt men det skulle vara kul att bevisa motsatsen.

Ulrika Medin 2 år sen

Jag skulle bjuda min kompis Lasse som bor i Göteborg. Det skulle bli hans försenade 50-års present eftersom vi av olika anledningar inte hade kontakt under tiden för hans födelsedag i augusti förra året. Men i februari i år återupptog vi kontakten så en god middag skulle vara ett bra sätt att träffas då vi “gått om” varandra båda gångerna jag varit i Göteborg under sommaren och det är nog 6 år sedan vi sågs sist.

Wenche Bye 2 år sen

Skulle jag vinna vill jag bjuda min son o hans sambo . Dom behöver verkligen en guldkant i vardagen . Sonen går i dialys o väntar på en njure . Därför önskar jag att vinna 😊☀️

Camilla johansson 2 år sen

Åhh jag vill gärna vinna 😊 skulle vilja ta med min man Mikael vi gifte oss den 18e augusti❤️❤️ Skulle vara såå mysigt att få gå ur och äta tillsammans på resturang 😊😊

Camilla 2 år sen

Åhh jag vill gärna vinna 😊 skulle vilja ta med min man Mikael vi gifte oss den 18e augusti❤️❤️ Skulle vara såå mysigt att få gå ur och äta tillsammans på resturang 😊😊

Loella 2 år sen

Jag skulle bli så otroligt glad om jag vann❣️ Jag hade tagit med min yngsta son på en musik middag ihop. Han älskar kött och detta låter magiskt gott . Vi har det ganska tufft i vår familj och haft under en ganska lång tid nu, han har ibland tyvärr hamnat kite i kläm vilket inte är meningen men ibland blir det inte som man tänkt sig😥
Hade så gärna haft en mysig kväll med mitt lilla ❤️

Therése Henriksson 2 år sen

Vinna ett presentkort nu när man är sjukskriven med en gipsad vänsterhand hade varit något så man kan bjuda ut sin sambo som fyller år nästa vecka! Lite lyx i vardagen är aldrig fel! ❤️

Karin 2 år sen

Tar gärna med min kött-älskande man och firar vår bröllopsdag med honom på denna mysiga restaurang!

Katja 2 år sen

Jag har planerat åka till Göteborg och hälsa på en väninna som haft det tufft! Åker från Stockholm så detts vore en härlig överraskning till Chelimo! Hon kämpar i vardagen så denna vinst är för henne i så fall och njuta då vi inte setts på flera år!
Kram!

Berit Ohlsson 2 år sen

Skulle så gärna vilja bjuda ut min man på denna fantastiska restaurang ❤️ Vi älskar att laga mat hemma och är så sällan vi är ute på restaurang! Så hoppas hoppas att vi kan åka till Göteborg å ha en mysig helg utan barn o bars få rå om varandra o ha lite vuxentid ❤️

Camilla 2 år sen

Hej Johanna!
Jag skulle vilja vinna detta presentkortet och överraska min bror och hans sambo som ska till Göteborg en helg i september. Så det hade varit jättekul att få ge dom detta presentkortet så dom kan få njuta av den goda maten.
Jag har Facebook och ska dela det inlägget så fort det syns, har däremot inte Instagram men hoppas att jag får vara med i utlottningen ändå.
Kram <3

Barbro 2 år sen

Skulle gärna vara med i tävling men har varken facebook eller instagram.
Får nog gå dit ändå nån gång när man är i Göteborg.

Camilla 2 år sen

Hej..
30/8-2008 gifte sig jag och min man. I torsdags var det 10 år sedan. Då befann vi oss på olika orter i landet, så det blev inte så mkt firande. Det hade varit kul att överraska honom med en weekend till GBG, och 10 årsmiddag på Black Stone Steakhouse. Tack för en bra blogg, har också sträckläst din bok =)

Lotta 2 år sen

Planerat en resa med familjen med två vuxna barn,till Göteborg ihöst och resturangbesök på kvällen såklart .Skulle bli så glad att vinna presentkort o kanske finna ny favoritrestaurang vore så kul. att överraska alla med detta!😊

Anna Bengtsson 2 år sen

Åh! Jag vill så gärna bjuda med min helt underbara man! Vi firar snart 9 år tillsammans och har så sällan tid bara för oss själva, han och jag utan alla barnen. Sen vill jag fira att han tog tag i sin dröm o startade eget för 4 år sen, han är bäst helt enkelt. Vore så kul o bjuda med honom på detta. Tack för en grym blogg förresten 👌😘

Annika 2 år sen

Hejsan Johanna.
Skulle vilja vinna presentkortet på denna mysiga restaurang. Skulle vilja överraska min man på våran 12 åriga bröllopsdag. En liten resa till Göteborg och mys på restaurangen skulle vara pricken över allt.😀

Agnetha 2 år sen

Har bokat på bord på denna restaurang den 7/10, min födelsedag.
Ett tillskott på ett presentkort skulle vara en lyxig födelsedagspresent =))

Peter Hermansson 2 år sen

Varenda stund med min älskade fru Camilla är som en fest. En som jag aldrig vill tar slut. När det gäller mat kan jag inte bidra med det hon tillagar. Därför vill jag att hon ska få något välsmakande o av er beskrivning tror jag Black Stone Steakhouse är den bästa kombinationen. Vinner jag vill jag att hon ska få samma känsla som jag har av hennes välkompenderande matlagning

Annika Berglund 2 år sen

Åt på en täljstensrestaurang i Sälen för många år sen och bara älskade det. Om jag vinner kommer jag att ta med min man. Kommer även att boka in mig på ett hotell så vi kan njuta av Göteborg en helg bara han och jag. Kram

Lotta Strandö 2 år sen

Jag skulle bjuda med hela min köttälskande familj på detta ställe. Så sugna på att testa. Min man behöver verkligen en belöning i form av detta, då han sliter & planerar utbyggnad för vår lilla sommarstuga & samtidigt kämpar för att vara en närvarande pappa med allt i vardagen. Han gör det fantastiskt.

Anna 2 år sen

Hej Johanna!
Jag skulle vilja vinna detta presentkortet och ta med min man på en härlig middag. Vi har haft det inte “värre” eller “bättre” än andra men är dåliga på att unna oss lyxen av att bara vara vi. Känner att vi behöver det.

Mvh
Anna

anna-karin andersson 2 år sen

Hej johanna
Om jag vann skulle jag bjuda min man och vår två bästa kompisar på en middag.
Vi har en liten Måbragrupp där vi peppar varann till diverse motionsutmaningar, men också till att vi ska må bra, njuta av livet!
så detta vore en perfekt present till vår lilla grupp <3

Anki Lilja 2 år sen

Hej…
Om jag vann presentkortet så skulle jag bjuda min älskling på middag. Han har jobbat så mycket efter semestern så han har inte hunnit fira sin födelsedag som sig bör. Samt att han är min stöttepelare i livet sen 24 år tillbaka. Står ut med mig i vått och torrt❤❤

Paulina Strandberg 2 år sen

Hej Johanna, Jag skulle väldigt gärna vilja vinna detta presentkort då min man fyller år den 8 september och hade varit så mysigt att gå på denna restaurangen med våra 4 barn och fira honom:-)<3
Kram Paulina

Magnus 2 år sen

Hej Johanna!

Jag skulle vilja vinna presentkortet för att bjuda mitt livs kärlek på middag då vi firar ett år som par den 12 september för att hon är sååå värd det!!

Vänligen
/Magnus

Malin 2 år sen

Hej Johanna, jag önskar vinna presentkortet då jag gärna skulle vilja ge det till Annicas mamma Anitha.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Vilken härligt fredag! I Skövde hade vi flera minusgrader i morse men det känns som vi närmar oss jul mer och mer. Underbart! Nu får det mer än gärna komma snö också. …

Innehåller annonslänkar till Blueco. Här kommer mer tips på riktigt bra rabatt, i morgon är det Black Friday och jag vet många gillar att fynda om man letar efter julklappar eller har…