• 2018-09-05, 12:57
  • 11

Nu har jag goda nyheter för alla som frågat om “30 om dagen – En livsresa” ska komma som ljudbok. Äntligen kan jag svara att jajamen, det ska den! Dessutom ska jag tala in boken själv, vilket tydligen är ovanligt. Och inte så lite skrämmande.

Min förläggare Annika Bladh på förlaget Bladh by Bladh hörde precis av sig och berättade att det är klart. Saga, ett av de största förlagen för ljudböcker i hela Norden, ska ge ut min bok som ljudbok. Det betyder att den kommer att gå att köpa och ladda ned på alla de största platserna för ljudböcker. 

Inte nog med det, de vill att jag ska tala in boken själv! Tydligen är det ovanligt, de flesta brukar ta in proffs, men de vill ha med min dialekt. Jag är inte helt säker på att jag vågar lyssna på den själv efter den kommentaren, men hoppas verkligen att ni vill det. Haha! 

Boken har sålt väldigt bra, första upplagan är på väg att ta slut men förlaget trycker mer, vi har även mer signeringar på gång! Så glad och tacksam för att ni är så många som gillar min lilla bok.

Kommentarer

Viktoria Andersson 10 månader sen

Grattis fina Johanna ::)! älskar dig! :)

Lena 10 månader sen

Det kommer att bli jättebra. Satt och klippte podden med dig idag och när jag kom till punkten där du läste själv, reagerade jag på att du har sån bra berättarröst. Mycket behaglig att lyssna på och du hade sådant flyt att jag inte behövde klippa något alls just i uppläsningen. 👍🏼

Karin 10 månader sen

Spännande att läsa in själv.Du har ju en bra röst

Eva 10 månader sen

Klockrent Johanna att du ska läsa in boken själv, du har en behaglig och bra radioröst och en charmig dialekt så det var ett klokt beslut.

Marie 10 månader sen

Jag tycker du är grym! =)

Evelina 10 månader sen

Så coolt!! Lycka till!!

Camilla 10 månader sen

🤩🤩 så skoj för dig, din bok kom fram i rättans tid i min brevlåda efter min knäledsopereration för 2 veckor sedan vilket jag blev glad för, har läst klart den, har varit säng/soffliggande några dagar och då har den inspirerat mig 📚tack Är så imponerad av dig och inspireras av dig, sann förebild. En helt “vanlig svensk” som lyckats och delar med sig av sin resa. Lycka till med inläsningen av din bok 📚.

Katja 10 månader sen

Åh, vad kul! Grattis! Du har ju en bra radioröst!

Sussi 10 månader sen

Spännande!! Både du och klänningen var oerhört vackra!! Räcker med att du tittar dej i spegeln så ser du att det stämmer… Vackra människor är någon alltid avundsjuk på tyvärr…

Silvia 10 månader sen

Ja!
Klart du skall läsa in det själv med din goa dialekt!

Lena Johansson 10 månader sen

Wow!

Grattis Johanna!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Reklam för min bok  Väntar du på bokrean? Jag tänkte smygstarta den här på shoppen – med min egen bok “30 om dagen – En livsresa” förstås. Nu säljer jag ut de…

Innehåller annonslänkar till Ellos  Sitter i bilen och är på väg till Stockholm, vi ska hälsa på lilla Oliwer och gosa bebisgos. Det ska bli så mysigt, nu är han precis tre…