• 2018-09-07, 10:58
  • 1

Härligt med fredag! Jag och Lisa-Marie ska snart gå ner till gymet, idag är blir det Bodypump! Jag gillar gruppträning, får så mycket mer energi och rycks med av alla andra. Bästa känslan och bra musik.

Letar ni nya träningskläder? Ellos kör 25% rabatt på alla träningskläder, inkl varumärken! Nu ska ni passa på att shoppa träningskläder inför hösten, jag har massor från Ellos och de är både snygga och prisvärda.

Alla träningskläder HÄR! Här nedan har ni mina personliga tips.

Snygga och sköna tights HÄR,linne HÄR. Generösa i storlek, gå hellre ner än upp.

Ahkka trekkingskjorta jag hade när vi vandrade i somras, bästa jag haft. Torkar lätt, smidig att rulla ihop, när vi är högt uppe i bergen är det ganska kallt, då är det skönt med ärm. Lätt att ha på sig och materialet andas. HÄR. 

Shorts och vandringsbyxor HÄR. Hade varje dag i alperna, även när jag går PW här hemma. Smarta fickor, lätta och smidiga. Längre byxor HÄR. 

Vindjackan jag hade i somras, många som frågade efter den och nu finns den på sajten! HÄR. 

När det börjar bli kyligt har jag en tunn vindjacka när jag går ut, gillar när de är lätta och andas, står emot vind. Får inte vara klumpig eller för tjock.

Janne har massor från deras herr HÄR. Passa på att handla till din partner. Eller till dig själv förstås.

Även om det är en bra bit kvar till vintern så är det smart att passa på att shoppa skidkläder. Jag har flera skidställ, nu finns de på rean. HÄR! 

Som jag längtar till alperna! Vi ska ner till Österrike den här säsongen också. Vi älskar Serfaus-Fiss-Ladis. Dit ska ni åka, så bra skidåkning och mysiga restauranger och ompa ompa överallt.

Åh så mysigt det ska bli. Alla årstider har sin charm.

Nu ska jag byta om, härligt med ett pass på fredag lunch, så tar vi helg sen.

 

 

 

 

 

 

 

2018-09-07 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Hej på er! Här är klockan 11.30 och vi har tränat på hotellets gym och ätit frukost. Idag kör vi mot Miami Beach men ska hänga en stund på hotellets…

Vilken seger idag! Frölunda spelar final och möter Djurgården, självklart var vi i Scandinavium och såg när de vann! Så kul! Vilken stämning, var ni där? Herregud vilket drag! Jannes son Erik…

Glad påsk alla läsare! Hoppas ni får en riktigt fin påskafton! Vi är snart framme hos mamma och påskmiddag. Så mysigt! Ikväll ska vi på stor 80-talfest! Är så taggad för det,…

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…