• 2018-09-07, 10:58
  • 1

Härligt med fredag! Jag och Lisa-Marie ska snart gå ner till gymet, idag är blir det Bodypump! Jag gillar gruppträning, får så mycket mer energi och rycks med av alla andra. Bästa känslan och bra musik.

Letar ni nya träningskläder? Ellos kör 25% rabatt på alla träningskläder, inkl varumärken! Nu ska ni passa på att shoppa träningskläder inför hösten, jag har massor från Ellos och de är både snygga och prisvärda.

Alla träningskläder HÄR! Här nedan har ni mina personliga tips.

Snygga och sköna tights HÄR,linne HÄR. Generösa i storlek, gå hellre ner än upp.

Ahkka trekkingskjorta jag hade när vi vandrade i somras, bästa jag haft. Torkar lätt, smidig att rulla ihop, när vi är högt uppe i bergen är det ganska kallt, då är det skönt med ärm. Lätt att ha på sig och materialet andas. HÄR. 

Shorts och vandringsbyxor HÄR. Hade varje dag i alperna, även när jag går PW här hemma. Smarta fickor, lätta och smidiga. Längre byxor HÄR. 

Vindjackan jag hade i somras, många som frågade efter den och nu finns den på sajten! HÄR. 

När det börjar bli kyligt har jag en tunn vindjacka när jag går ut, gillar när de är lätta och andas, står emot vind. Får inte vara klumpig eller för tjock.

Janne har massor från deras herr HÄR. Passa på att handla till din partner. Eller till dig själv förstås.

Även om det är en bra bit kvar till vintern så är det smart att passa på att shoppa skidkläder. Jag har flera skidställ, nu finns de på rean. HÄR! 

Som jag längtar till alperna! Vi ska ner till Österrike den här säsongen också. Vi älskar Serfaus-Fiss-Ladis. Dit ska ni åka, så bra skidåkning och mysiga restauranger och ompa ompa överallt.

Åh så mysigt det ska bli. Alla årstider har sin charm.

Nu ska jag byta om, härligt med ett pass på fredag lunch, så tar vi helg sen.

 

 

 

 

 

 

 

2018-09-07 Johanna Toftby

Kommentarer

Barbro 2 år sen

Alltid kul med nya träningskläder man blir ju så glad av lite färg på kläderna.
Har precis satt in kycklingen och ska göra iordning jordnötssåsen.
Vill önska dej en fortsatt bra fredag och helg med dina nära o kära.Kram
Ps har mitt mail kommit fram Ds

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Hej på er! Här är klockan 11.30 och vi har tränat på hotellets gym och ätit frukost. Idag kör vi mot Miami Beach men ska hänga en stund på hotellets…

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…