• 2018-09-09, 13:36
  • 10

Snart ska jag gå och rösta! Hur praktiskt det än är att förtidsrösta så väntar jag alltid till valdagen. Det känns så högtidligt. Precis som det ska, det är något väldigt viktigt vi gör idag. Kasta inte bort din chans!

Jag har aldrig förstått mig på människor som inte röstar. De brukar säga att det inte spelar någon roll. Nej, om man inte röstar så kan man inte påverka, så långt stämmer det. Men den här gången, den här dagen, är det faktiskt vi som bestämmer! Hur maktlösa vi än kan känna oss resten av tiden så är det här vår chans att visa vad vi vill – och de som bestämmer har inget annat val än att lyssna.

Det är fortfarande idag så många människor som kämpar för att få rösta och så många som blött och dött för den rätten genom världshistorien. Vi är bortskämda som kan ta det för givet. Så det minsta vi kan göra är att sätta Netflix på paus en liten stund och gå och rösta idag. I morgon är det för sent.

 

 

Kommentarer

Anna 2 år sen

Helt rätt Johanna!
Klokt och bra skrivet. Tröttsamt när vissa bloggare skriver- Röstar INTE På SD.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Tack!

Karin 2 år sen

Så klart , jätteviktigt att rösta , har förtidsröstat , och skönt det , ser det inte som något högtidligt ,som man måste klä upp sig för . Du alltid lika snygg och välklädd !

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Visst är det!

Jag klär gärna upp mig för att gå och rösta. En viktig ceremoni.
Spännande valvaka nu!

Linda 2 år sen

Blusen??😍

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Kolla inlägget efter detta :)

Jenni 2 år sen

Håller med, jätteviktigt att rösta. Älskar din blus, vart kommer den ifrån. Tack för en bra blogg. Fortsatt trevlig söndag.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Ja det är det, så spännande!
Tack snälla, så glad jag blir att ni trivs här inne.

Kika på inlägget efter detta :)

Zita 2 år sen

Så sandt, at afgive sin stemme er vigtigt. Som min far sagde: hvis du ikke stemmer er det ikke i orden at beklage sig senere – du havde mulighed for at påvirke men valgte sofaen (ingen Netflix dengang 😂)!
Noget helt helt andet: nu har jeg læst din bog. Tusind tak for en god oplevelse. Jeg har kun læst et kapitel ad gangen. Ville ikke at den skulle slutte. Det er den nu 😟 – men jeg kan jo bare begynde forfra 😊. Den kan sagtens læses flere gange. Selvom den er meget direkte, tror jeg at jeg kan finde meget mellem linjerne ved at læse en gang mere.
Ha en dejlig søndag 😉

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Åh vad glad jag blir! Så fin kommentar och så roligt att du gillar min bok.

Då hoppas vi att det kommer en del två! ;-)

Ha en fortsatt fin söndag! Valvaka här nu!
Stor kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Innehåller annonslänkar  Nu är vi hemma efter en vecka ute med båten, de sista dagarna har vi varit på mysiga Gullholmen, en underbar skärgårdsö som ligger bara 10 minuter med färja från…