• 2018-09-10, 22:19
  • 1

Här är vinnaren i tävlingen där man kunde vinna 1500kr i presentkort på restaurang Blackstone i Göteborg!

Grattis Mia! Hoppas era fina vänner blir glada och att ni får en mysig kväll med era vänner och riktigt god mat. Har mailat dig!

Skulle vilja bjuda våra fantastiska vänner som är så fina och goa mot vår 12-årige son som har en funktionsnedsättning. De finns alltid där för honom trots fullt upp med egna barn. De tar sig tid för honom, engagerar sig, svarar på tusen frågor och muntrar upp när han behöver det. Fantastiska vänner som vi gärna vill bjuda ut✨❤️

Ni var många som ville vinna, det är så kul när ni gillar alla tävlingar och jag vill ju som alltid ger er alla något.

Men vet ni, jag har faktiskt fått ett presentkort till! Vi kör en likadan tävling så håll utkik! Snart har in en ny chans att vinna presentkort på den här underbara restaurangen som blivit en av våra favoriter i Göteborg, de har fina råvaror och mysig restaurang.

Kommentarer

Sandra 1 år sen

Stort grattis till vinsten 🎉😀Så fint att ha såna vänner. Väl värda en middag på restaurangen.
Ha det så trevligt.
Kram Sandra

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Är det något jag är noggrann med så är det att alltid ta mina vitaminer och mineraler varje dag. Magnesium tar jag varje kväll innan jag går och lägger mig, det gör att…

Nu kan jag berätta. Personen som ställt till det så mycket för mig och min familj de senaste åren är åtalad. Aftonbladet har skrivit om det HÄR  Skövde Nyheter HÄR,  Det kommer att bli rättegång…