• 2018-09-10, 20:28
  • 1

För ett tag sedan började vi ge Lucy Effe Balans som är omega 3 och omega 6 från Dashings dogs. Det är fettsyror som gör att hundens alla vävnader fungerar normalt. Vi äter nyttig kost och vitaminer men det är ju precis lika viktigt för din fyrbenta familjemedlem.

Oljan minskar inflammationer och förbättrar hundens immunförsvar. Dessutom ger den hunden fantastisk päls! Den hjälper tillväxten av pälsen och hunden fäller mindre, man ser knappt fällningen.

Oljan finns HÄR! 

Lucys kullsyster Bambi till vänster, Lucys pappa Cody i mitten och Grace till höger. Haha vilka underbara pälsbollar! Alla har fått oljan och trots en het sommar har de en fantastisk päls. Helt underbara.  Här ser ni perfekt klippta öron. Bedårande pommar hos Black oranges där Lucy är född.

Här är min älskling!

Foto Peter Knutsson 

Älskar den nya puffen, den är så fin och Lucys favoritställe här hemma. Stort plus att den passar in i hemmets färger. HÄR.Vi har den i gammelrosa och storlek 50×50. Vet inte hur era hundar är men Lucy älskar klättra upp på något och där ligger hon och har koll på allt. Haha.

Avtagbar klädsel förstås.

Lucy var så varm i somras så Susanne och Håkan hjälpte mig att klippa Lucy när hon var där, men nu ska jag låta pälsen växa ut och den växer så det knakar. Jag ger henne 2 ml Effe balans olja varje dag, hon får den antingen i spruta eller i maten.

Måste visa den här bilden, här ser man hur liten hon är. Världens finaste tjej! Köpte bilstolen HÄR. 

Älskar välklippta öron på pommar, blir lätt rävar annars. Runda välklippta öron är så fint men massa päls runomkring.

 

2018-09-10 Johanna Toftby

Kommentarer

Sandra 2 år sen

Underbart snygg hårfärg och blus den turkosa!
Vad har du för blandning i håret på den bilden? Slingor? Färgnr?
Mvh Sandra

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg