• 2018-09-11, 09:52
  • 12

Visst kan det kännas tufft att vara med i tv, det vet jag väldigt väl. Men jag har aldrig sett något så hemskt som i uttagningen till Idol härom kvällen. Det var rena mobbningen mot en stackars tjej som sjöng så fint, men som bara fick höra elakheter om sina kläder från juryn.

Vad tycker du? Hur mycket ska man bli utsatt för om man är med i tv?

Jag förstår att juryn ska titta på stilen hos artisterna också, men Izadora sjöng fantastiskt och juryn verkade inte det minsta intresserad av hennes röst. De bara hittade något att vara elaka om och passade på att trycka ned henne och skicka hem henne så förödmjukande som möjligt. Hennes kofta var intressantare än hennes sång. Jag förstår inte det.

Nu tycker jag i och för sig att hon klädde sig fint också, men det spelar ingen roll. Från att ha varit ett program som letar efter nya artister har Idol blivit ren tv-mobbning. De första avsnitten går inte ut på att lyfta fram människor som kan bli stjärnor, de handlar om att hitta någon som publiken ska få skratta åt. Det blir bra TV kallas det visst. 

Mår dåligt över den mobbingen den stackars tjejen fick utstå. Hoppas Izadora gör verklighet av sina drömmar så den elaka juryn får skämmas ordentligt.

 

 

2018-09-11 Johanna Toftby

Kommentarer

Cecilia 2 år sen

Ja det är väl sångrösten som ska bedömas . Stylingen är ju en del av resan till att bli en idol. Har svårt för Nikki tycker hon är väldigt okänslig i sina uttalanden och har en väldigt hård jargong. Ord har makt och dom bör tänka på hur dom uttrycker sig det är många som har repat mod länge för att söka till idol. Tycker Anders Bagge är den i juryn som är mest konstruktiv i sin kritik

Katja 2 år sen

Ja, man kan säga saker på olika sätt. Kritik för sången är en sak men utseendet och på det sättet. Nej.

Agneta🌹 2 år sen

Fruktansvärt lågt av juryn! trodde inte mina öron! skrämmande utveckling i tv!

Sandra 2 år sen

Håller helt med dig och har tänkt på det med. Ibland känns det som man inte vill titta på idol. Få ont i magen av hur dom kommentera hur personerna klär sig och så.
Bra att det uppmärksammas.
Är så emot mobbing och dumma kommentarer.

Ha en fin kväll bästa Johanna.
Kram Sandra 💕

Maria P 2 år sen

Skandal! Omoget! Låg nivå hos vuxna!
Det är så jag skulle kunna gå klädd och tycka att jag är fin. Jag har kommit till en nivå där jag skiter fullständigt i vad folk tycker om min klädsel. Jag kan blanda en blommig överdel med en randig underdel och jag tycker det är helt okej. Förr hade jag tvärvägrat ta på mig en sådan blandning 😀 men nu, inga problem så länge kläderna är hela och rena. Dom gånger jag klär upp mig, ja då byter jag direkt jag kommit hem.
Sen jagar jag inte märkeskläder, är inte namnet på tillverkaren som gör en fin, utan plagget i sig 🙂 så om det heter Vuitton, Dolce Gabbana, Versace eller H&M, Lindex eller något annat, det är oviktigt. Man klär sig i det man trivs i 🙂 t ex, jag älskar hur Läckberg går ut i foppa och mys/pyjamasbyxor 😀 hur Stina Wollter blandar färg, mönster och form hej vilt 😀 underbart.

Ewa 2 år sen

Håller helt med dej! Det är bl a därför jag slutat titta på Idol och liknande förnedringsprogram.

Veronica 2 år sen

Fruktansvärt hur de trycker ner dessa unga människor som kanske samlat mod i flera år för att tordas. Även om inte de gillar klädstilen, kan de peppa istället. Hylla varandra! Det finns alldeles för mycket elakheter i världen ändå.

Nilla 2 år sen

Som jag upplver det är Idol ett förnedningsprogram och ingen sångtävling. Tydligen viktigare hur man ser ut och brist på tonsäkerhet fixas med autotune. Sorgligt :(

Linda 2 år sen

Jag håller med dig!! Jag kan bara tänka mig det mod man repat ihop för att ställa sig där och försöka prestera sitt bästa, säkert med alla nerver utanpå, och så fäller de elaka kommentarer och skrattar åt ens utseende eller smak?! Nä fy fan vilka översittare. Klarar inte av att titta på´t.

Liselotte Johansson 2 år sen

Jag håller med dig. Jag har aldrig förstått det roliga med förnedringstv och har aldrig sett ett enda avsnitt av idol

Margareta 2 år sen

Du har en läcker inredningsstil.Har ni fäst gardinfästet strax under taket för att få till hotellkänslan så fint?
Hur hinner du både att gå långa morgonpromenader samt att dessutom träna på gym?Tycker du inte det blir lite för mycket?Själv bör jag ju träna bålstabilitet förutom stavgången,men..det är ju inte alls samma känsla att styrketräna som att va ute och gå ex stavgång i naturen med all frisk luft..Hur hittar du motivationen till styrketräningen.(jag går inte på gym.. ännu.. utan bör köra bålstabilitet i står o har program för hemma träning med boll o den egna kroppen)Springer du också?Jag kör fartlek.Finns din bok på biblioteken ännu ?Vore spännande att läsa den faktiskt.

Margareta 2 år sen

Hej!
Ja,jag gillar inte heller dessa elaka kommentarer som juryn spyr ur sig.Tyvärr är det väl så att det är detta som tv tittare vill se.Det drar då tittarsiffror.De deltagare som ställer upp i dessa typer av program behöver vara införstådda i spelets regler så de inte tar åt sig personligt.Synd att det är sådant här som skapar bra tv.
Hmm..Jag är f. ö nyinflyttad strax utanför Skövde.Stortrivs på landsbygden med närheten till naturen och alla djur här omkring.Eftersom jag inte har kört alls mycket bil runt Skövde innan utan enbart åkt buss /tågoch som passagerare i bil kommer det att bli en intensiv vecka från och med söndag och framåt då jag som 55?are ska”övningsköra” till och i Skövde.Arena Grusparkering(gratis),Elins Esplanad,Hööks Hässtsportsbutik,Willys men inte minst BILLINGENS FRITIDSOMRÅDE.Går mkt Bungy Pump(4 kg) varje dag.Vem vill irra fel i Skövde?
Mvh M

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Vilket ställe. Konnos beach skulle jag kunna vara på hela veckan. Klarblått vatten, klarblå himmel och kritvit sand. My god. “Vår taxichaufför tipsade oss, vilket tur för jag hade aldrig hört om…

Innehåller annonslänkar Vilket väder! Idag är det helt underbart ute. Jag har tagit en långrunda och måste ut igen snart, luften är skön, solen steker idag. Vilken höst! Sitter och skriver fakturor…