• 2018-09-12, 22:30
  • 6

Vilken dag! Har nog slagit personligt rekord i antal mail som ramlat in inkorgen idag. Betat av det mesta dessutom så det är nog ett rekord där med.

Värsta kontorsråttan idag, men det ingår även väldigt mycket pappersarbete att driva en blogg. Avtal, kontrakt, samarbeten osv osv. Inte alltid enkelt för en rastlös cirkusdirektör. Men då får man gå ut och gå en runda på morgonen och i eftermiddags blev det ett styrkepass och löpning på gymet.

Nu svarar kroppen bättre och bättre, det är en skön känsla när man känner träningen börjar ge resultat. Värsta jag vet när jag tappat kondition och inte orkar som jag vill.

Barnen är alltid med, älskar träna ihop. Idag körde vi lite olika pass men det är kul att ha träningsintresset tillsammans.

Har darling här sedan igår, han har varit på möte i Örebro idag så då passade jag på att ringa några viktiga samtal han inte skulle få höra.

Vi har ju en blivande 50-åring om dryga två veckor! Hehe. Tänk att få fylla 50 år på en lördag. Kan ju inte bli bättre!

Har även pratat med hans familj om en rolig grej, så fantastiskt kul detta ska bli att få fira Janne riktigt ordentligt. Jag älskar smida kalas, planera hemligheter och massa bus. Hjärligt.

Nu ska vi sova, i morgon ska jag med ner mot Göteborg och en middag med samarbetspartner på kvällen.

God natt och god morgon till er som läser till morgonkaffet.

 

 

2018-09-12 Johanna Toftby

Kommentarer

Ylva 2 år sen

Hej Johanna! Vann ju din fina bok till min dotter. Vad händer? När tar du kontakt? Boken skulle passa så bra att ge min dotter när hon fyller år börjar bli bråttom nu. Med Vänliga Hälsningar Ylva

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Vi har mailat de som vann, det är svårt när ni skriver här och inte mailar tillbaka?

Det är fruktansvärt trist när de som vinner har uppgett fel mail, det tar extremt mycket tid att leta på er rätta mail. En djungel…

Kan du maila är du snäll och uppge din korrekta mail?

[email protected]

Kram Johanna

Margareta 2 år sen

På dotterns gym är dock jag portad;) Kanske kan jag och hon träna där ihop någon gång i framtiden.Vem vet?
När ag fyllde 50 fick jag en välkommen present av min son.Sedan tog han med dottern till Liseberg och gjorde hennes dag minnesvärd.Själv var jag hemma och softade:D

Suss 2 år sen

Hej Johanna,
Tack för så mycket härlig läsning på din blogg. Äppelkakan måste jag pröva.
När jag fyllde 50 var vi på Teneriffa, hela familjen med barn och barnbarn. Sunwing Resort Fanabe. Fantastiskt. Ha en härlig dag.

CeciliaSkor 2 år sen

Alltid kul med kalas! Jag har också turen att fylla 50 på en lördag ( om 4 år dock…..hehe )! Men jag hade redan kollat upp detta!
Kram från Comosjön och hör av er om ni kommer ner på en cyckelsemester någon gång!
C

Barbro 2 år sen

Vad kul att planera Jannes fest som blir med massa överraskningar.
Vad kul att dina tjejer hänger med o tränar.
Du skrev att att fått många mail och svarat dom-en undran har mitt kommit fram.
Nu önskar jag dej o Janne en bra dag..

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…

Idag har jag varit iväg hela dagen hos min mormor som fyller 88 år idag! Vilken mysig och fin dag vi fick. Hon hade även en tid på ortopedtekniska på sjukhuset så…