• 2018-09-14, 11:44
  • 4

Härliga fredag! Det är något speciellt när det närmar sig helg även om jag gillar vardagar lika mycket.

Jag är nere i Göteborg och ska iväg på ett möte strax, vi blev inbjudna till en hotellfrukost hos våra grannar Hotel Royal precis, vilken lyx att sitta ner länge och äta, ingen dator eller mobil som ringer. Jag stänger alltid av ljudet när jag äter. Har även alla notiser avstängt. Vill inte se alla notiser på Fb eller instagram, det är otroligt skönt att kunna släppa den kontrollen.

Långa promenader i skogen varje dag den här veckan, visst är det skönt! Gym kör jag nästan varje dag men olika pass. Men det allra bästa är att komma ut i luften och röra på sig.  Det är ren och skär medicin med vackra skogen runt omkring.

Älsklingen älskar gå i skogen.

Nu fick jag bråttom ser jag! Har en del roliga tips till er lite senare. Missa inte det!

Vi hörs lite senare! Ha en riktigt fin fredag.

2018-09-14 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

En dag kvar! I morgon fotar vi sista dagen till min bok. Har varit igång från 8.30 till nu så jag ville bara säga tack för att ni finns och att ni…

Så usel bloggerska dessa dagar men ni vet varför. Kommer blogga järnet som vanligt när vi plåtat klart till boken. Har ni instagram? Klicka på min profilbild så kan ni se massor…

En dag kvar! I morgon fotar vi sista dagen till min bok. Har varit igång från 8.30 till nu så jag ville bara säga tack för att ni finns och att ni…

Så usel bloggerska dessa dagar men ni vet varför. Kommer blogga järnet som vanligt när vi plåtat klart till boken. Har ni instagram? Klicka på min profilbild så kan ni se massor…

Innehåller annonslänkar Vilken sommarvärme! Jag och Lisa-Marie har varit ute på en runda med Lucy, hon badar och går i vatten så fort vi hittar en bäck. Svalka av sig är skönt.…