ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kycklinglasagne med soltorkade tomater och spenat

/


Vad äter ni till söndagsmiddag? Lasagne kan vara det godaste som finns, det finns ju så många olika varianter och en av de som ni söker mest på här inne är den här med kyckling och spenat. Den är bara så god!
Jag brukar även göra en vegetarisk som är riktigt god HÄR. 
Vi ska ut och gå en långrunda snart, har fått betat av massor med mail och åker mot Skövde i eftermiddag, jag ska till Stockholm i veckan på möten, och fotografering för Topphälsa, Fridas bokrelease och möten på Bonnier och mitt förlag. Fullt ös, men när jag är uppe passar jag på att beta av så mycket som möjligt. Måste i säng tidigt och träna varje dag så jag orkar jag mer.Kycklinglasagne 4 portioner 
3 Kycklingfiléer
2 Schalottenlökar
2 paket kelda ostås eller en egen jag brukar göra HÄR.
1 pkt fryst spenat
10 soltorkade tomater i olja
2 vitlöksklyftor, pressade
1 burk krossade tomater (Mutti är godast)
Salt och peppar
Gör så här: 
1. Stek kycklingen mindre bitar
2 .Skär löken och fräs i pannan med fryst bladspenat, hackade soltorkade tomater, vitlök, salt peppar. Rör ner krossade tomater.
3. Lägg färska lasagneplattor i en form. Gör som en klassisk lasagne, varva kycklingröran med plattor och lägg ostsåsen mellan. Avsluta med såsen och strö lite extra ost över.
4.Gratinera i ugnen ca 225 grader ca 25 min.
Strö lite parmesanost över och servera en fräsch sallad till.
Hur gott som helst!


9

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00