• 2018-09-16, 12:00
  • 9

Vad äter ni till söndagsmiddag? Lasagne kan vara det godaste som finns, det finns ju så många olika varianter och en av de som ni söker mest på här inne är den här med kyckling och spenat. Den är bara så god!

Jag brukar även göra en vegetarisk som är riktigt god HÄR. 

Vi ska ut och gå en långrunda snart, har fått betat av massor med mail och åker mot Skövde i eftermiddag, jag ska till Stockholm i veckan på möten, och fotografering för Topphälsa, Fridas bokrelease och möten på Bonnier och mitt förlag. Fullt ös, men när jag är uppe passar jag på att beta av så mycket som möjligt. Måste i säng tidigt och träna varje dag så jag orkar jag mer.

Kycklinglasagne 4 portioner 

3 Kycklingfiléer
2 Schalottenlökar
2 paket kelda ostås eller en egen jag brukar göra HÄR.
1 pkt fryst spenat
10 soltorkade tomater i olja
2 vitlöksklyftor, pressade
1 burk krossade tomater (Mutti är godast)
Salt och peppar

Gör så här: 

1. Stek kycklingen mindre bitar
2 .Skär löken och fräs i pannan med fryst bladspenat, hackade soltorkade tomater, vitlök, salt peppar. Rör ner krossade tomater.
3. Lägg färska lasagneplattor i en form. Gör som en klassisk lasagne, varva kycklingröran med plattor och lägg ostsåsen mellan. Avsluta med såsen och strö lite extra ost över.
4.Gratinera i ugnen ca 225 grader ca 25 min.

Strö lite parmesanost över och servera en fräsch sallad till.

Hur gott som helst!

DSC_0501

 

 

2018-09-16 Recept ,

Glad påsk alla läsare! Hoppas ni får en riktigt fin påskafton! Vi är snart framme hos mamma och påskmiddag. Så mysigt! Ikväll ska vi på stor 80-talfest! Är så taggad för det,…

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…