• 2018-09-17, 17:34
  • 11

Ni är många läsare som ofta fråga mig om hårprodukter och vilken olja jag använder, här ska ni få ett riktigt bra tips som vårdar håret på djupet! Under sommaren är man mer i solen, badar kanske i saltvatten och håret känns torrt och så kommer hösten och håret är en enda risbomb. 

Moriccan Miracle hair serum är en bra olja som innehåller arganolja, mandelolja, olivolja och linfröolja som vårdar ditt hår på djupet och gör det blankt och du får bort frisset! 

Jag älskar bra produkter för håret som funkar. Det gör det här serumet! Dessutom torkar det ditt hår snabbare och oljan är inte fet. 

Den är så galet bra! Alla olika hårkvaliteér kan använda den, har du torrt och frissigt hår är den super, den reparerar skadade hårstrån och lugnar ner ditt hår. 

Har du fina tunnare hårstrån är den grym för den ger glans och tar ner småhår. 

Så här gör jag: 

Jag tvättar håret och handdukstorkar det, sedan reder jag ut håret med händerna, slit aldrig blött hår med en borste eller kam, håret är känsligt när det är vått. Gles kam funkar bra men var försiktig. Lägg inte i produkter när du har massa vatten i håret, då späder du ut produkten och den tränger inte in i hårstråt. 

Ta ett par droppar och massera in på längderna, den doftar ljuvligt! 

 

Sedan stylar jag håret, ibland låter jag det självtorka, har jag fönat och lockat håret tar jag alltid i oljan, jag kramar i med händerna så blir lockarna finare och tar ner småhåren som brukar spreta. 

Klar! 

Nu får du 30% rabatt på oljan med koden hairjohanna och du hittar den HÄR! (Länk) 

Grymt tips för torrt sommarhår som behöver boost inför hösten! 

 

2018-09-17 Johanna Toftby ,

Kommentarer

Rose-Marie 2 år sen

Tänkte beställa denna produkt men det fungerar inte att betala med mitt VISA-kort av ngn anledning, räcker det bara att skriva in namn osv el måste man kanske först skapa ett konto ? Men där står det då password och vad skriver man då? Svara när tid finns.
Vh Rose !

Ulrika 2 år sen

Serumet är jättebra, men trist att behöva betala 116 kr extra bara för att få hämta ut paketet på Postnord. Så frakten blir inte alls gratis. :-(

Margareta 2 år sen

Mitt tips för att få bättre hårkvalitet är att inte schamponera det mer än 2 gånger per vecka.Att använda balsam i stället och att inte “hålla på” med håret hela tiden.Det behöver vila det med.Att t ex inte sätta upp ett långt hår hela tiden eftersom det blir slitet där hårsnodden sitter.Att toppa det regelbundet med.

Ellenor 2 år sen

Följer hundcoachen Fredrik på IG och kommer att tänka på dig…
Det är hårt då du säger att “kamphundar” ska förbjudas.
Det är som om man skulle säga till dig att ta bort Lucy. Känner lite nu och då en
rädsla över att träffa hundägare till små hundar som jag inte har haft förut .
Inte över att min amstaff ska skada utan att de man möter vill oss “något ont”. Än vad som händer så heter det “var en sådan där kamphund…”
Älskar ju honom så otroligt mycket, snälla ta han inte från mig…

Sussi 2 år sen

Kan man ha den i både vått och torrt hår? Jag har som typ mjukt babyhår, halvlångt. Sjukt slitet efter denna sommar

Linda 2 år sen

Johanna hur funkar den när man har blek håret i ljusa kalla toner? Jag har använt den du använt innan från arganmidas och jag fick lite “gulare” hår av den. Tror du denna skulle funka?

Elsa 2 år sen

Så fin du är i håret!
Tack för tipset, om än jag själv inte behöver den just nu eftersom jag väntar på min beställda peruk. Jag lider nämligen av sjukdomen Alopecia :(
Har du månne några tips för just håravfall, hårprodukter eller annat?
Mvh lilla jag uppe i det vackra Tornedalen.

Ullica 2 år sen

Nu är den beställd och skall testas

Annika 2 år sen

Jag vill tro att denna olja är bra, men när ett företag har samarbete med varenda bloggare blir jag alltid tvekis till en produkt och åsikten om den.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Varenda bloggare har de inte för det skulle bli dyrt ;)

Men testa! Du får bedöma själv. Jag har den varje dag och är extremt kräsen.

Annika 2 år sen

Jag ska ge den en chans! Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar  Nu är det inte långt kvar till mellofinalen! Ska ni hitta på något kul? På middag eller fest? Eller bara hemma och mysa? Snygga lockar som håller hela mellokvällen är…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…