• 2018-09-18, 21:16
  • 9

Innehåller annonslänkar genom Ellos och Cubus 

Nu sitter jag på tåget mot Stockholm och ska vara uppe till fredag. Det blir plåtning för Topphälsa, Frida Boisens bokrelease, möten, poddinspelning och Peter Jöbacks premiär på Cirkus. Fullt ös men det ska bli spännande och roligt.

Har varit flängande de sista dagarna för jag hade ett möte i Göteborg hos Morris Advokatbyrå i Göteborg igår, träffade pangduktiga advokaten Nils Olofsson och Lasse Salkola som är riktiga proffs.

Har haft en fd kollega som tagit in reklamintäkter tillhörande min blogg och även andra bloggar sedan ett par år, skönt när rätt blir rätt till slut. Tagit för mycket energi men tack till Pernilla Wahlgreen som tipsade mig så jag kollade upp allt.

Måste visa er bilder från rockshowen vi var på i fredags. Vilken show! Årets krogshow på Park Lane är ROCK! Alltså ni måste se den. Jag älskar den här typen av shower.

Randig klänning HÄR, så galet många ni är som klickat på den. Roligt ni gillar mina tips. Jannes snygga svarta kavaj HÄR. Slim, jättefin form. Jeansen HÄR. Janne har bloggat om kläderna och det är pangpris på jeansen.

Malin och Fredrik Toreskog brukar vi träffa på fester och event, jag och Malin gick även musikgymnasiet ihop i Skövde, världen är liten. Lasse Salkola och hans fru Cilla satt också vid vårt bord.

Våra underbara bordsgrannar Erik och Mats har vi träffat många gånger förut. Så kul kväll vi hade!

Tänk dig alla goa gamla rocklåtar, superduktiga artister, showen håller på flera timmar under tiden du äter. Riktigt bra. Se den! Jag vill se den igen!

Darling! Nu räknar vi ner, så kul det ska bli! 50 år den 29 september! Kan ju inte skriva något alls vad som händer men hans barn kommer ner från Stockholm dagen före, sedan är det massa hemligheter. Vilken lycka att fylla 50 år på en lördag va?!

Tack för en riktigt grym show, alla artister, ni är fantastiska. Tack Magnus som äger Park Lane, vilken trevlig premiär!

 

2018-09-18 Johanna Toftby ,

Kommentarer

Lotta 9 månader sen

Hej du har en superbra blogg men tyvärr ledsnar man ur för oj oj så mycket reklam just här var det typ samma reklam 20 gånger om hotell

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 månader sen

Lika mycket reklam som hos de flesta bloggarna om du kikar…

Sedan håller de på med en teknisk grej som kommer ta några dagar så det kommer bli riktigt bra här inne snart.

Anette 9 månader sen

Hej johanna😊

En fråga klänningen, hur är den i storleken? Jag brukar ha 36 , eller 38. Jag vill tacka för alla bra klädtips, och mat också, dina recept brukar jag göra till helgerna🙂 Har du några tips , klänningar nu till hösten, jag vill inte ha svarta strumpor än, och beigabruna strumpor trivs jag inte i , men har du strumpor på bilden, i så fall ser det ju bra ut, men du kanske är så brun😉
I dag ska jag ta med maken på Cubus och prova jeansen som du och Janne tipsat om😊
Tack för den bästa bloggen , och kramar soliga från Norr😘

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 månader sen

Tack snälla!

Osäker om du ska ha 36 eller 38, den är inte lika rymlig som de flesta andra av Ellos märken. Just över axlarna alltså.

Den är så fin! Sitter snyggt på!

Håller med, jag vägrar svarta strumpbyxor, samtidigt skulle vi gå och det blåste massor så jag hade bruna strumpbyxor. Kan tycka det är fint. Skulle vi inte gått en bit skulle jag kört utan.

Ja prova jeansen, jättefina och kolla den svarta kavajen. Sitter riktigt fint på!

Stor kram från mig och tack för att du trivs här inne.

Eva 9 månader sen

Så kul med Stockholm igen och massa skoj, såg att Madde Ilmrud också skulle dit på någon inspelning, spännande. Du passar verkligen för ToppHälsa! Men vad har hänt med intäkter…så bra det blivit rätt och snällt av Pernilla, är det den Pernilla Wahlgren? Vilken härlig rockshow och så fin du är på bilderna! Kram

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 månader sen

Ja nu är det fullt ös! Ska bli roligt att fota omslag för Topphälsa idag!

Ja det är galet. Fullständigt galet. En fd vän och fd kollega som tagit in intäkter för min blog och även andra bloggar. Ett mediabolag har betalat ut, men man är ansvarig och skyldig att redovisa pengarna som kommer in i bolaget.

Sedan vet personen mycket mycket väl att dessa pengar INTE tillhör henne förstås. Hon hade ansvar för våra konton innan men efter vi avslutat kontrakt i en bloggportal blev jag egen och äger hela min plattform. Jag visste inte om denna intäkt från mediabolaget eftersom personen hade hand om intäkterna innan. Bolaget som betalade ut visste inte om att jag var egen så de fortsatte att betala ut och personen sa inget. Låtsades som hon alltså inte visste om att pengarna tillhörde min blogg.
Skulle inte tro det va..

Stämmer att det är Pernilla Wahlgreen, vi har haft mycket kontakt och hon har blivit av med pengar också. Hon varnade mig och bad mig kolla upp en del saker.

Tack snälla! Vad glad jag blir! Det var en fin kväll!

Tina 9 månader sen

Herregud så ledsen jag blir för din skull om det är ****** ni var ju så tajta…

Annette 9 månader sen

Hmm… 20 september är en torsdag – inte lördag.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 månader sen

Åkte tåg när jag skrev och då blev det 0 ser jag som är bredvid 9 ;-)

Tack för du är uppmärksam. Helt rätt att torsdag är den 20e.
Janne fyller 50 år lördag den 29e september.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Nu har Mr Cake öppnat i Göteborg! Precis innan jag åkte till Grekland var vi på en storslagen och generös premiär, vilket coolt ställe! Så mycket gott, oj oj. Mr Cake ligger…

Innehåller annonslänkar till Ellos  Sitter i bilen och är på väg till Stockholm, vi ska hälsa på lilla Oliwer och gosa bebisgos. Det ska bli så mysigt, nu är han precis tre…