• 2018-09-21, 16:05
  • 8

Hallå på er! Hoppas ni mår bra den här fredagen och att ni inte blåser bort i stormen som är på väg.

Idag åkte jag hem från Stockholm, skönt att komma hem på förmiddagen en fredag! Det har varit flera dagars jobb och lite nöjen på kvällarna. Snart åker jag upp igen, kommer vara med i Nyhetsmorgon lördag den 6 oktober och är upp dagarna före.

Jag kramade Lucy när jag kom hem och gick en runda med henne sedan ett gympass. Idag blev det ben, älskar styrketräning!

Ska öka på träningen mer nu, märker att musklerna svarar och midjemåttet börjar bli lite mindre. Jag mår inte bra av att gå upp i vikt, handlar inte om hets och jag vet att det inte är många kilon, men min kropp mår bäst i sin normalvikt, bra kost och träning. Älskar kunna känna mig stark och det blir man av träning.

I vår ålder är balans viktigt, mycket hormoner som spökar, kanske märker av sömnrubbningar, nedstämhet, äter mer, går upp i vikt, ångest över att man inte kommer iväg på träning osv.

Försök bryt det och tvinga dig iväg, kanske yoga, promenader varje dag, ta med en vän så blir det lättare. Jag tror det är lätta att hamna i den onda cirkeln, man äter mer/fel ju mindre man tränar.

Därför jag skriver mer om hur viktigt det är att träna än att strypa kosten, även om den är 80% om du ska gå ner i vikt. Men tränar du kommer din kropp utsöndra måbra hormoner- vill ha bra mat- framförallt stabilt blodsocker som är det allra viktigaste.

God mat är ju livet! Som ikväll när jag ska träffa fina vänner som kommer till Skövde.

Magnus Carlsson spelar på allsången på Plateaux!

Hej så länge, Lucy hälsar till er alla.

2018-09-21 Johanna Toftby

Glad påsk alla läsare! Hoppas ni får en riktigt fin påskafton! Vi är snart framme hos mamma och påskmiddag. Så mysigt! Ikväll ska vi på stor 80-talfest! Är så taggad för det,…

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…