• 2018-09-22, 19:00
  • 1

I förmiddags åkte jag och tjejerna ner till Göteborg för att träffa min syster Linnea i helgen, är så glad att de har så fin och tight kontakt, de är som syskon alla tre och barnen sover hos Linnea då och då. Häromdagen var de hemma hos min pappa på middag, älskar att de gillar att umgås med familjen ofta.

Vi har gått på stan och åt lunch på Bellora som ligger på Avenyn, har ni varit där? Urmysigt och jättegod mat. Stort plus för den fina servisen.

Är glad att de ville mamma skulle vara med också, hehe. “Mamma betalar” när mamma är med, känner ni igen det? Haha. Men tror nog allt att de gillar att umgås också.  Älskar umgås med dem! Janne är iväg på ett jobb hela dagen så det blev en mysig tjejdag.

Jag beställde löjromspizzan, så god! Linnea och Lisa-Marie tog lasagnen, den var grym.

Kolla min pizza, mums.

Har suttit och jobbat några timmar vid datorn, försökt gå med Lucy men hon vägrar gå om det regnar, lilla latmasken. Så hon sover mest här i soffan bredvid mig.

Ska faktiskt ut en sväng igen för att möta tjejerna och Linnea, lite senare kommer Janne hem och då ska jag hem och kramas i soffan.

Har planerat en del inför nästa veckas födelsedagsfirande. 50 år! Exakt en vecka idag. Wow, det är så stort och festligt! Barnen kommer ner från Stockholm dagen före, det ska bli så mysigt och kul! Ska berätta allt när det är dagen D. Hittat smycken i Stockholm, Skor på NK och en klänning jag älskade från första sekund. Kul med all planering.

Hoppas ni har en fin lördag, kramar Ps

 

 

2018-09-22 Johanna Toftby

Kommentarer

Karin 9 månader sen

Ja visst ! Mamma betalar , känner jag igen , men det gör jag så gärna ! Pizzan du äter ser ju så god ut !

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar till Ellos  Sitter i bilen och är på väg till Stockholm, vi ska hälsa på lilla Oliwer och gosa bebisgos. Det ska bli så mysigt, nu är han precis tre…

Innehåller annonslänkar till Ellos  Sitter i bilen och är på väg till Stockholm, vi ska hälsa på lilla Oliwer och gosa bebisgos. Det ska bli så mysigt, nu är han precis tre…