Hallonsmothie med ingefära

Gillar ni smoothie? Jag älskar det! Tar det efter träning eller som mellanmål, känns uppiggande och fräscht. Älskar när det är ingefära i, tror det gör mycket gott för kroppen. Gör alltid en shot med citron och ingefära direkt på morgonen, blir pigg och det kickar igång kroppen.
Den här smoothien är enkel men jättegod. Jag brukar ta vad som finns hemma, har alltid blåbär och hallon i frysen, tar det istället för fikat om jag blir sugen på något sött.


Smoothie med blåbär och hallon: 2 port 
3 dl mjölk eller valfri vätska
1 dl turkisk yoghurt
1,5 dl hallon
1,5 dl blåbär
2 tsk riven ingefära
Mixa några minuter för att det ska bli riktigt krämigt.


Födelsedagsveckan har börjat, lördag smäller det! Jag är så taggad, om ni visste så mycket hemligheter ja håller på med, hehe.
Samtidigt har jag bokmässa, föreläsning, intervju Topphälsa och lovat färga Lisa-Maries hår ikväll. Min skrutt åker till Asien om en vecka med sin kompis, i TRE MÅNADER. Känn på den. Snyft.
Kluvna känslor, fy säger jag. Men hon har sparat massor med pengar för att kunna göra den här häftiga resan, kommer förstås bli fantastiskt. Ett minne för livet. Men fy säger jag så jobbigt när de börjar flyga ut. En jobbig men naturlig process.


3
0

Exklusiv rabattkod på Ellos!


Hej på er! Hoppas ni har en skön söndag, vi sitter med kaffe till nyhetsmorgon, ska snart gå ut en långrunda sedan väntar brunch på at Park! Mums.
Men först ska jag tipsa er om en riktigt rolig grej. Ellos har 25% rabatt på deras kollektioner, men nu får ni en exklusiv rabattkod som ger er ytterligare 5% rabatt! Skriv Johannatoftby vid kassan där man kan skriva rabattkod så dras hela 30% rabatt av istället! Hur bra är inte det! Koden gäller till 25/9
Startsidan HÄR Gäller även på herr, snygga herrkläder HÄR. 


Nu är det riktigt inne med fuskpälsar, alla färger! Jag har flera stycken som väntar på att få användas, kan det inte bli höst snart, haha. Snygga fuskpälsar HÄR.
Jag har denna i brunsvart, rak modell HÄR! Skön och känns lätt. Ett kap.


Fin kappa, i svart och beige HÄR. 


Svarta klänningen från Joelle med drapering HÄR Användbar, sitter snyggt på.
Lång klänning med volang nertill, HÄR Fått mycket komplimanger när jag har den. Snyggt med både boots och sneakers.


Randig klänning HÄR. 


Leopard med resår, HÄR 


Hoppas ni hittar något fint, missa inte koden Johannatoftby så får ni hela 30% rabatt! 

15
0

Restaurang Bellora Göteborg


I förmiddags åkte jag och tjejerna ner till Göteborg för att träffa min syster Linnea i helgen, är så glad att de har så fin och tight kontakt, de är som syskon alla tre och barnen sover hos Linnea då och då. Häromdagen var de hemma hos min pappa på middag, älskar att de gillar att umgås med familjen ofta.
Vi har gått på stan och åt lunch på Bellora som ligger på Avenyn, har ni varit där? Urmysigt och jättegod mat. Stort plus för den fina servisen.


Är glad att de ville mamma skulle vara med också, hehe. ”Mamma betalar” när mamma är med, känner ni igen det? Haha. Men tror nog allt att de gillar att umgås också.  Älskar umgås med dem! Janne är iväg på ett jobb hela dagen så det blev en mysig tjejdag.


Jag beställde löjromspizzan, så god! Linnea och Lisa-Marie tog lasagnen, den var grym.
Kolla min pizza, mums.Har suttit och jobbat några timmar vid datorn, försökt gå med Lucy men hon vägrar gå om det regnar, lilla latmasken. Så hon sover mest här i soffan bredvid mig.
Ska faktiskt ut en sväng igen för att möta tjejerna och Linnea, lite senare kommer Janne hem och då ska jag hem och kramas i soffan.
Har planerat en del inför nästa veckas födelsedagsfirande. 50 år! Exakt en vecka idag. Wow, det är så stort och festligt! Barnen kommer ner från Stockholm dagen före, det ska bli så mysigt och kul! Ska berätta allt när det är dagen D. Hittat smycken i Stockholm, Skor på NK och en klänning jag älskade från första sekund. Kul med all planering.
Hoppas ni har en fin lördag, kramar Ps

1
0