ANNONS
Integritet på Tailsweep

Hallonsmothie med ingefära

/

Gillar ni smoothie? Jag älskar det! Tar det efter träning eller som mellanmål, känns uppiggande och fräscht. Älskar när det är ingefära i, tror det gör mycket gott för kroppen. Gör alltid en shot med citron och ingefära direkt på morgonen, blir pigg och det kickar igång kroppen.
Den här smoothien är enkel men jättegod. Jag brukar ta vad som finns hemma, har alltid blåbär och hallon i frysen, tar det istället för fikat om jag blir sugen på något sött.


Smoothie med blåbär och hallon: 2 port 
3 dl mjölk eller valfri vätska
1 dl turkisk yoghurt
1,5 dl hallon
1,5 dl blåbär
2 tsk riven ingefära
Mixa några minuter för att det ska bli riktigt krämigt.


Födelsedagsveckan har börjat, lördag smäller det! Jag är så taggad, om ni visste så mycket hemligheter ja håller på med, hehe.
Samtidigt har jag bokmässa, föreläsning, intervju Topphälsa och lovat färga Lisa-Maries hår ikväll. Min skrutt åker till Asien om en vecka med sin kompis, i TRE MÅNADER. Känn på den. Snyft.
Kluvna känslor, fy säger jag. Men hon har sparat massor med pengar för att kunna göra den här häftiga resan, kommer förstås bli fantastiskt. Ett minne för livet. Men fy säger jag så jobbigt när de börjar flyga ut. En jobbig men naturlig process.


3

Häng med mig på Instagram!

@johannatoftby
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00