• 2018-09-26, 22:45
  • 2

Nu börjar årets bokmässa! Det känns helt overkligt. Jag har varit på bokmässan så många gånger och tyckt det varit jättehäftigt att kunna träffa författarna. I år ska jag dit igen. Men nu är det jag som står där med min bok, pratar om den, träffar läsare och får signera böcker hos mitt förlag Bladh by Bladh. 

Torsdag är jag på mat-och livsstilsscenen 13-13.20
Fredag har jag boksignering i vår monter B04:21 15.30-16 Det är mässpriser så passa på att köpa boken pangbilligt samtidigt som du får den signerad.

Idag har jag även varit på Svenska mässan och pratat om min bok på Akademibokhandelns årliga bokdag. Nervöst men kul! Så mycket folk som satt och lyssnade, Amelia Adamo på första raden. Gjorde mig inte mindre nervös, haha. Men det gick jättebra. Kul att stå på scen och prata inför intresserade lyssnare.

Titta vilken fin monter de byggt idag! Åh vad glad jag är för mitt grymma förlag, Annika Bladh som är förläggare är helt fantastisk och gör så mycket för alla hennes författare. Kunde inte vara på bättre förlag. 

Jag kan en även avslöja att den första upplagan håller på att sälja slut, det hade jag aldrig kunnat tänka mig. Tack vare er alla som köpt min bok. Stort tack från hela mitt hjärta.  

Hoppas vi ses på bokmässan! Missa inte vår monter B04:21

Nu stupar jag i säng, har även gjort lång intervju för Topphälsa, efter en sån intervju är man ganska tömd. Sedan tre samarbeten som skulle fotas och läggas som utkast. Måste sova många timmar inatt för att orka hela dagen i morgon, vi hörs snart, kram på er alla.

 

 

Kommentarer

Eva 2 år sen

Så kul med bokmässa, hoppas det blir trevliga dagar!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Ja så kul!

Tack!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Reklam för min bok  Väntar du på bokrean? Jag tänkte smygstarta den här på shoppen – med min egen bok “30 om dagen – En livsresa” förstås. Nu säljer jag ut de…

Innehåller annonslänkar genom Ellos Härliga fredag! I Göteborg skiner solen och jag har varit ute på en långrunda, kroppen är inte helt återställd efter corona, märker jag har svårt med kondisen uppför…