• 2018-10-07, 20:23
  • 7

Här kommer ett riktigt kul söndagstips om ni är sugna på att förnya ert mobilskal och garderob. Ideal of Sweden får ofta in nyheter, skalen är riktigt snygga och finns till alla modeller. Kolla in höstnyheterna HÄR. Rabattkod längst ner.

Dessa gillar jag! Varma och murriga färger, känns kul med mer färg nu i höst och vinter.

Den röda klänningen i djurmönster HÄR. En svart underklänning under, snören i midjan och i urringningen, jag drar inte åt mycket, tycker det är fint när det är löst, lite of shoulder. Snygg längd, sätt höga boots så blir det en avslappnad tuff look.

Blir sugen på glögg, julmat, advent, åh vilken mysig tid vi har framför oss.

 

Det gröna skalet finns HÄR. 

Jag är kär i dessa svarta i sammet, jag har mina kort och telefonen i samma. HÄR. 

Matcha snygga laddare med din telefon. HÄR har du massor med fint, finns till alla telefoner.

De har även fått in snygga till män, Janne har beställt de bruna, de är så fina.

Med koden Toftby20 får du 20% rabatt på allt hos Idel of Sweden! Skriv in koden i kassan så dras rabatten av på allt.

Nu kom Marilyn hem från jobbet, vi ska äta lite lyxmat ikväll. Oxfile med min pepparssås. Slurp!

Kram på er, ni är bäst.

 

2018-10-07 Johanna Toftby

Kommentarer

Laila 1 år sen

Snygga örhängen!! Undrar åxå var man hittar dessa:))

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Tack! De är Oscar de la renta från Nathalie Schuterman. Älskar dem!

Marie 1 år sen

Har samma skal det gröna med mönster…samt ett ljusblått äldre modell med guldränder samt att jag beställt med egen rabattkod det nya i grönt o guld som släpps nu…sålt mina gamla iDealskal till min gamla 8 plus och har ett rosa kvar…de gamla passad ju inte min nya XS

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Visst är de snygga, blir glad av den gröna färgen!

Spendrup 1 år sen

Vart har du köpt dina fina örhängen :)
Vad är det för märke?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 1 år sen

Oscar de la renta från Nathallie Schuterman.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Har ni ätit någon semla idag på Fettisdagen? Jag har faktiskt inte gjort det men smakade lite på den här himmelskt goda semmelglassen jag gjorde i helgen. Fick se Jessica Frej förra…