• 2018-10-09, 10:55
  • 10

Innehåller annonslänkar till Ellos 

Läser in ljudboken dessa dagar i Göteborg men sitter i soffan med tända ljus och betar av mail innan jag ska iväg. Fick sån julfeeling, är det någon mer som längtar till advent? Hösten är skön, men tänk när vi kan börja ta fram adventspyntet! Jag och Marilyn drack julmust till middagen i söndags, börjar alltid för tidigt men tycker det är för kort tid annars.

Ellos har massor med fint, passa på innan det tar slut. Den fina ljushängaren som tog slut snabbt förra året finns inne igen. Jag sätter granris runt om till jul, blir jättefint.

Ljushängaren i koppar och svart HÄR.  De är lätta och smidiga att hänga upp.

Mysiga fällar att hänga på stolarna, underbara! HÄR.

Julstjärnor tar ofta slut så nu ska jag vara ute i tid. Har beställt dessa och dessa.

För inte tala om julen… vill bara frossa in mig i ljus, pynt och baka julgodis.

 

 

Kommentarer

Annika 9 månader sen

Men bara sluta med att göra reklam för advent och jul redan nu.
Vi hade ljuvliga 19 varma grader idag. Njut av det som är idag och inte om flera månader.
Fast det är ju reklamsamarbete… så jag antar att du skiter fullständigt i min kommentar what so ever.

Ann 9 månader sen

Hej, var har du köpt kyrkan med ljus som du har på bilden?

Camilla Karlsson 9 månader sen

Hej Johanna!

Jag undrar var din fina blus kommer ifrån,
som du hade i Nyhetsmorgon på TV4?
Så fin färg och modell!

Tack på förhand!
/Camilla

Anonym 9 månader sen

Så jättesnyggt du dukar! Skall försöka göra likadant i år. ❤

Svar på kommentaren:
Ann Stenman 9 månader sen

Är inte anonym

Anna Stina Silfverberg 9 månader sen

Tack för en toppenblogg som jag läser varje dag o vilken fantastisk bok ! Trots att jag är en gammal tant 65+ Älskar jag dina tips o du ska veta att min syster som är läkare är en av de första som fick skriva ut motion på recept !
Hoppas din dotter får en bra resa o inte som min son då han 1996 gjorde långresa till bla Thailand o Australien o där träffade han sin fru o blev kvar där men se det positivt då jag varit där nu 9 gånger senast januari i år

Stor Kram till dig o din särbo // Anna Stina

Liselotte Johansson 9 månader sen

Fina bilder. Jag längtar också till advent. Det är så kul att pynta och det blir så mysigt.

Charlotte 9 månader sen

Så underbart mysiga bilder, längtar jag med :) Tack för alla fina tips. Tar särskilt med mig din fina juldukning som inspiration.

Vill också passa på att tacka för din fina och tänkvärda bok. Reserverade den först på biblioteket och läste den i ett drag från pärm till pärm. Saknade den så fort jag var tvungen att lämna tillbaka den så la en beställning direkt när jag kom hem. Nu ligger mitt alldeles egna exemplar på sängbordet och väntar på att bli omläst.

Ha en fin dag! Kram

Lotta 9 månader sen

Var har du köpt mattan i matrummet? Hur stor är den?
Så snygg!!

AnnaE 9 månader sen

Känner detsamma här. Imorgon blir det en tur till Falbygdens Ost i Falköping. Dom startar ju alltid sin julmarknad 10/10 Kl 10 varje år. 😊

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Nu har jag packat klart allt inför London, behöver inte så mycket på några dagar men nyårsklänning, festväska och örhängen ska med. Typ. Och sköna och varma skor, kommer gå mycket. Har…

God fortsättning allihopa! Hoppas att ni mår bra, tusen tack för alla hälsningar, det värmer i hjärtat att ni delar med er om er helg. Jag vet att många har det tufft…

Innehåller annonslänkar till Ellos  Sitter i bilen och är på väg till Stockholm, vi ska hälsa på lilla Oliwer och gosa bebisgos. Det ska bli så mysigt, nu är han precis tre…