• 2018-10-09, 23:00
  • 2

Innehåller annonslänkar till Lyko, Kicks, Clarks.

Har landat i Skövde för några timmar sedan, det var härligt att krama och Pussa Lucy. Kärleken till sin hund och det man får tillbaka är oslagbart. Tack bästa Susanne och Håkan, ni är underbara som hjälper mig när jag jobbar så mycket dessa veckor.
Har ni sett vilka sötbollar, Lucy längst till höger.

Men när jag kommer är det matte som är hennes största idol, haha. Visst är det härligt att bli sönderpussad av sin hund när man hämtar.

I morgon fyller Marilyn 19 år, den här tiden för snart 19 år sedan var jag stor som ett hus, så sjukt trött på att vara gravid, hade gått över en vecka. Det var en tuff graviditet för det var då panikångesten slog till som en blixt från klar himmel. Detta kan ni läsa om i min bok. Men vilken lycka när Marilyn föddes.

Jag har fixat och förberett hemligheter, bakat och i morgon sjunger jag och Lucy för Marilyn innan vi ger oss iväg för lite mys med syster Linnea i Göteborg.

Jag gör ett samarbete med Elizabeth Arden och på instagram idag frågade många var man kan köpa dessa kapslar. Jag älskar dem! Magiskt serum som är som en olja, man får ett nytt ansikte. Kul att höra alla recensioner för alla älskar dem. Gillar serum för det märks att det ger resultat, ta det före din dagkräm och sen fondation. Blir fin lyster.

Ni hittar dem HÄR!

Nattserum HÄR. Slätar ut, minimerar linjer. GRYM.

Flera har även frågat efter rosa leotunikan jag hade i Falun när jag signerade, glömt visat den men den kommer HÄR. Snyggt med skinnleggins till. Fin passform.

Nu ska jag ta fram flaggan, tårtfatet och allt som hör till. Tissel tassel, alltid lika kul med födelsedag!

 

2018-10-09 Johanna Toftby

Kommentarer

Anneli 9 månader sen

Så gjorde hon det igen… Tipsade om nånting som en kvinna 50+ bara måste prova.
Du är inte bra för min plånbok, men dina tips fungerar faktiskt, så tack ändå! :)

Susann 9 månader sen

Jag älskar den fantastiska blusen du hade på dig 💕 idag

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar till Ellos  Sitter i bilen och är på väg till Stockholm, vi ska hälsa på lilla Oliwer och gosa bebisgos. Det ska bli så mysigt, nu är han precis tre…

Innehåller annonslänkar till Ellos  Sitter i bilen och är på väg till Stockholm, vi ska hälsa på lilla Oliwer och gosa bebisgos. Det ska bli så mysigt, nu är han precis tre…