ANNONS

30% rabatt hos Blueco!

/


Nu sitter vi på tåget upp mot Stockholm, tidig morgon men ska på en presslunch med Österrikes turistbyrå då jag gör en del jobb med dem. Kul att vintersäsongen närmar sig! Vi ska åka ner till Serfaus-Fiss-ladis i januari igen, älskar Österrike. Nu kommer det en hel del resesamarbeten som jag tror ni gillar.
Vi har fler födelsedagar att fira! Blueco fyller 5 år i morgon och det ska vi fira ordentligt. Ni läsare får hela 30% rabatt på hela webbshoppen med min exklusiva rabattkod som gäller för er läsare redan från idag.

Skriv koden JOHANNA5 vid kassan på Blueco.se så dras 30% av på allt! (Gäller inte möbler)
Webbshopen HÄR
Dagens tips! Snyggaste jackan, märket är BLONDE NO. 8  jag har haft fler av deras jackor och de är riktigt coola och sköna. Den här är dessutom vändbar. Du hittar den HÄR. 


Tunikan jag hade igår finns HÄR, jag har skinnleggings under och det svarta linnet i spets HÄR.  Många komplimanger på outfiten igår.


Smycket som bokstäver HÄR.
Väska HÄR
Väskorna kommer ni gilla, kolla in italienska Valentino By Mario, bra pris på snygga partyväskor.

Min fining som fyllde 19 år igår, det blev en fin dag och hon var nöjd över att hitta på roliga saker, brukar alltid ha kalas hemma för släkt och vänner men det kör vi när Lisa-Marie kommer hem och firar även henne då hon fyller i december när hon är iväg.

 
 
 
 
 
 

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00