• 2018-10-12, 16:38
  • 74

Igår var jag tydligen med på TV igen. Den här gången kändes det inte så roligt. Jag tyckte det var ganska svårt att sitta i Nyhetsmorgon och prata om hur det är att leva med panikångest och sorgen efter ett barn, men Filip och Fredrik tyckte att det var jätteroligt och plockade in mig i sitt program “Breaking News“på kanal 5 igår. (klippet är 20 min in) 

Vad tycker du? Är Filip och Fredrik roliga, pinsamma eller allihop?

Jag kanske ska vara lättad över att det bara var en av de två programledarna, vem som nu är vem av Filip och Fredrik, som tog hjälp av Eva Röse för att håna mig. De har ju varit så otroligt mycket elakare än andra. Att jag bara kallas för “kvinnan” som om jag inte var någon människa och att de hånskrattar åt hur glad jag blev över att få se Lisa-Marie i tv var väl inte så farligt. Men jag blev ledsen, vilket säkert gör dem glada. Inte så mycket för vad de sa som vad de inte sa.

Lisa-Marie ska vara borta i tre månader, de sa de ingenting om, utan de gör narr av att hon bara varit borta i 5 dagar. Var ju inte direkt det som var jobbigt.

Men framför allt sa de inte att jag var i Nyhetsmorgon för att prata om sorgen efter mitt första barn Louis som dog på förlossningen. De vill bara visa att jag var en töntig hönsmamma, håna och förlöjliga. Det kanske jag är, jag tror säkert att jag får mer separationsångest från mina tjejer på grund av den lilla killen som jag var tvungen att säga adjö till så fort han fötts.

Syns man så finns man, är man med i leken får man leken tåla. Osv osv. 

Så Filip eller Fredrik och Eva, kul att jag kunde roa er med min sorg. Hoppas ni är nöjda nu. Ska erkänna att jag är faktiskt lite förvånad över att du Eva Röse är med i detta. 

Ni får gärna tycka att jag är löjlig, så får jag tycka att ni är ett par töntiga mobbare som hånar människor för att våga prata om sorg.  

 

 

 

 

 

 

2018-10-12 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…

Nu är vi hemma i Sverige! Vilket underbart väder vi har kommit hem till. Förra veckan såg vi det var -8, alla gick i vinterjackor och mössa. Och nu är våren här!…