• 2018-10-12, 16:38
  • 74

Igår var jag tydligen med på TV igen. Den här gången kändes det inte så roligt. Jag tyckte det var ganska svårt att sitta i Nyhetsmorgon och prata om hur det är att leva med panikångest och sorgen efter ett barn, men Filip och Fredrik tyckte att det var jätteroligt och plockade in mig i sitt program “Breaking News“på kanal 5 igår. (klippet är 20 min in) 

Vad tycker du? Är Filip och Fredrik roliga, pinsamma eller allihop?

Jag kanske ska vara lättad över att det bara var en av de två programledarna, vem som nu är vem av Filip och Fredrik, som tog hjälp av Eva Röse för att håna mig. De har ju varit så otroligt mycket elakare än andra. Att jag bara kallas för “kvinnan” som om jag inte var någon människa och att de hånskrattar åt hur glad jag blev över att få se Lisa-Marie i tv var väl inte så farligt. Men jag blev ledsen, vilket säkert gör dem glada. Inte så mycket för vad de sa som vad de inte sa.

Lisa-Marie ska vara borta i tre månader, de sa de ingenting om, utan de gör narr av att hon bara varit borta i 5 dagar. Var ju inte direkt det som var jobbigt.

Men framför allt sa de inte att jag var i Nyhetsmorgon för att prata om sorgen efter mitt första barn Louis som dog på förlossningen. De vill bara visa att jag var en töntig hönsmamma, håna och förlöjliga. Det kanske jag är, jag tror säkert att jag får mer separationsångest från mina tjejer på grund av den lilla killen som jag var tvungen att säga adjö till så fort han fötts.

Syns man så finns man, är man med i leken får man leken tåla. Osv osv. 

Så Filip eller Fredrik och Eva, kul att jag kunde roa er med min sorg. Hoppas ni är nöjda nu. Ska erkänna att jag är faktiskt lite förvånad över att du Eva Röse är med i detta. 

Ni får gärna tycka att jag är löjlig, så får jag tycka att ni är ett par töntiga mobbare som hånar människor för att våga prata om sorg.  

 

 

 

 

 

 

2018-10-12 Johanna Toftby

Kommentarer

Anna 2 år sen

Men, det var väl inte din sorg de hånade över huvudtaget? Det var väl händelsen efter intervjun och det komiska i att du inte pratade med eller svarade din dotter som kom upp live där på skärmen. Det var väl den konstiga situationen de menade och inget annat?

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Konstig situation?

Niklas 2 år sen

Det var så jag uppfattde det också. Dessutom så var det ju flera personers reaktioner när dem pratade med sina barn. Inte bara Johanna (om jag mins hennes namn rätt).

Lisa 2 år sen

Inget att roligt över!! Jag har inte ett barn som dött men har ångest jämt för att det ska hända min son ngt. Just nu är jag på ett hotellrum i andra sidan av landet. Min son är hemma med sin pappa. Första gången sen han föddes Jan 2015 som jag är borta i annan stad och över natten dessutom. Visst det är jätteskönt för mig själv med egen tid mm men ändå skiträdd att det ska hända ngt. Så förstår dig Johanna. Lisa-Marie är i en annan världsdel i tre månader och med din erfarenhet

Pernilla 2 år sen

Hej Johanna. Jag har inte sett deras hån mot dig, bryr mig faktiskt inte ens om att kolla vad de sagt eller gjort. Jag såg däremot din intervju på Nyhetsmorgon och du var toppen, som vanligt! Du är helt fantastisk och det tror jag många håller med mig om. Kram

Tessan 2 år sen

Jag har oxå ett barn som dött, som jag inte fick ta med hem levande från bb så jag förstår precis hur du menar ❤

Carolin 2 år sen

Hej Johanna
Jag har både sett det från Nyhetsmorgon och kollade nu Breaking news. Har man inte sett hela så kan man säkert tycka det är komiskt med din reaktion men ska man håna och göra ett roligt inslag så måste man ju se hela annars blir det snudd till förtal.
Det är inte lätt att få ut ord när man tas så fullständigt på sängen, chocken blir ju total. Orden kommer inte fram, känslorna som överrumplar ihop med tidigare känslor blir kaos för kroppen. Och dessutom sitter du live i tv!!!
Inte ok att göra narr när man inte har koll “kvinnan är där för att visa sin bok eller nåt” what??? Uppenbart att de inte har gjort sitt jobb!!
Bra med ursäkten men detta var långt över en ok gräns!!!
Kram

Erika 2 år sen

❤️

Maggan 2 år sen

Sett klippet, de mobbar sönder folk och får andra bakom TVrutan att skratta.
Hemskt program.

m 2 år sen

Ha ha ha.. De är ju asroliga.Det ligger ju lite i vad de säger.
Du kan själv via skype/facebook prata med dottern he he

Svar på kommentaren:
Lotta 2 år sen

Klart att du “m” tycker skiten är bra, du är ensam om det vet du va.
Gillar man mobbing och gaphalsarna säger de mer om dig än andra.
Sett dina kommentarer här inne.

Hanna 2 år sen

Inte roliga nånstans. Men du gillar det.
Trevlig du verkar vara kära “M”.

Agneta🌹 2 år sen

Såg klippet igår kväll!😡dessa programledare är patetiska! barnsliga!!!!!

Eva-Lena 2 år sen

Jag såg klippet den kvällen på kanal 5, jag bara tänkte att hoppas inte Johanna ser detta..

Osmakligt och töntigt.
Ångrar att jag tittade på skiten.

Spindelulla 2 år sen

Förjävligt! <3 Har aldrig gillat filip och fredrik.. O inte Eva Röse heller för den delen!

Svar på kommentaren:
Monika 2 år sen

Nej de är vidriga och lever på att håna folk.

Jessica kumpula 2 år sen

Johanna
Jag förstår din känsla när dottern åkte iväg min son var i USA i 6 v den dagen han åkte var nog den värsta dagen mitt liv det var många tårar som kom i floder! Vi hördes efter två dagar det tyckte jag var alldeles för länge 😉 och att dom skämtar om detta tyckte jag var så jävla fräckt och kommentaren hon var på nyhetsmorgon och prata om någon bok eller nåt!! Så jädra lågt
Lägg ner breaking News !!! En stor kram till dig Johanna underbart att följa dig o din resa ❤️❤️

Svar på kommentaren:
Linda 2 år sen

Håller med helt, tycker programmet är skit och ett bara jävligt pinsamt program som vill förlöjliga folk.

Nyhetsmorgon var en stark och fin intervju, jag hade också brutit ihop av att dotter var med live. Jättefint gjort av Jenny.

Kram till dig Johanna

Sofie 2 år sen

Jag är inget stort fan av Filip och Fredrik men i det här fallet tycker jag att du överdriver Johanna. Ett tips, se klippet innan ni kommenterar.

Lena 2 år sen

Håller med dig till fullo! Två ”vuxna” människor som tydligen inte lärt sig prata- dom skriker ju till varandra o övriga. Fattar inte att dom får hålla på…. All kärlek till dig ❤️ Har läst din blogg länge o gillar dig massor!!!

Mia 2 år sen

Tänkte också att det var en kraftigt överdriven reaktion när du såg LM, men tänkte att det säkert var utifrån att du var spänd inför att vara med i TV. Så släpp det & lägg ingen energi på det.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Mia ingen kraftig överdriven reaktion, en reaktion från mig, som jag är.
Vi har ett starkt band och jag har tyckt det varit väldigt jobbigt att hon reser iväg så länge, sedan överraskar de med att hon är med live.

Du vet ju inte hur du själv skulle reagerat om din dotter överraskade live i TV. Det var jättefint, sedan pratade vi om att förlora ett barn innan, då kanske du fattar varför min reaktion var stark.

Sussi 2 år sen

Det var ingen kraftigt överdriven reaktion precis, är det konstigt att man blir glad Och överraskad dessutom i TV???
Jag skulle inte palla att sitta så lugnt och prata om detta ämne…. Johanna gjorde det med bravur i mina ögon. Ett oerhört viktigt ämne som också är oerhört känsligt för många.
Nej bra gjort Johanna!! Strongt av dej!!

Anette 2 år sen

Filip och Fredrik är ju ett jävla skämt. Kan för mitt liv inte förstå tv kanalen som står bakom detta skit program. Ett program som går ut på att förlöjliga, förminska, och håna en medmänniska.

Monika 2 år sen

Skulle aldrig titta på dom…gillar inte stilen
Eva Röse ? Förvånar mej också …

Maria 2 år sen

Ibland tycker jag inte lika som dej, ibland håller jag med dej totalt. Oavsett olika åsikter i vissa frågor har du en trevlig blogg med bra recept, restips m.m Men när Filip och Fredrik kommer på så säger vi bara byt hemma hos oss… Vad f** är detta för skit? Tro att man är rolig på andras bekostnad. Tröstar mej med att de nog hade en dålig uppväxt och tar igen det på nå vis…

Maria 2 år sen

♥ Du gör skillnad Johanna,följt dig länge och nu tagit del av din bok. Nu läser min vuxna dotter den och vi säger samma sak-du är så fin!♥

Madeleine 2 år sen

Tycker det är ett otroligt tramsigt program. Kram till dig.

marie 2 år sen

Har aldrig gillat Filip och Fredrik, dock alltid tyckt om Eva Röse så jag blir så besviken att hon sjunker så lågt att hon gör narr av en medmänniska/medkvinna/mor..Men jag tycker inte att du ska bry dig. Jag följer din blogg och du verkar vara en underbar mamma som verkligen bryr sig!
Kram till dig!!

Anna 2 år sen

Tycker att dessa två programledare är så svagbegåvade. Att de ens får föra en tv-show?? Hoppas programmet försvinner då det inte tillför ett dugg. All styrka till dig ❤

Jenny 2 år sen

Heja dig! Man får gråta och längta efter sina barn hur mkt man vill. Strunta i dom arroganta idioterna. Dom är inte värda att ödsla tid på. Men du ta ingen skit. Kramar

Lotta 2 år sen

Förstår precis hur du tänker!! Jag grät av medkänslanär jag såg dej i nyhetsmorgon och förstår din längtan efter din dotter o känslan att hon ska vara borta länge! Heja dej Johanna jag tycker du är såå bra! Kram

Helena 2 år sen

Ser aldrig på programmet, då jag inte gillar Filip och Fredrik. Jag är inte förvånad över vad de vräkt ur sig🤮Bry dig inte om de lågbegåvade figurerna. De är inte värda din uppmärksamhet.

Marita 2 år sen

Gillar inte dom och har svårt för deras s.k humor. Jag har inte sett men det är fanimej inte OK nånstans 👎🏻 Kram på dig Johanna ❤️

Anonym 2 år sen

Tycker också att det är sjukt konstigt att dessa två tramspellar får så mycket utrymme!? Upplever dem bara som barnsliga, gapiga och tramsiga!
Synd att Eva Röse föll så lågt☹!

Annette Holst 2 år sen

Tycker också att det är sjukt konstigt att dessa två tramspellar får så mycket utrymme!? Upplever dem bara som barnsliga, gosiga och tramsiga!
Synd att Eva Röse föll så lågt☹!

Fnulan 2 år sen

Nä men nä Johanna, så är det INTE. Bara för att du valt att synas ska du inte behöva tåla skit. Det är ALDRIG okej.
Nej minsann, STOPP, PUNKT, BASTA….
Aldrig okej!
Stor varm kram till dig vännen!!!

Karolina 2 år sen

Har inte sett det, men tycker verkligen INTE att det låter OK?!
Klart att den “manliga figuren” i det hela gör nåt sånt, han verkar prova det mesta för att få uppmärksamhet – stor TÖNT i mina ögon.
Men Eva, nej, det hade jag inte trott.

Du har min support!
Karolina

Åsa 2 år sen

Så dåligt och omoget gjort av dem, även Eva Röse. Ta inte åt dig, du gjorde jätte bra ifrån dig i Nyhetsmorgon. Tycker inte alls om Filip och Fredrik, dem vill bara göra narr av människor.
Kram

Karlsson 2 år sen

Beklagar. Men här känner nog Johanna efter lite för mycket. Ta av dig offerkoftan, så känns det nog bättre. Jag kan inte se något fel i det dom sa. Men så är det så klart beklagligt att du känner som du gör. #kränktvitkvinna

Svar på kommentaren:
sara nilsson 2 år sen

omg håller med dig

Charlotte 2 år sen

Ta av “offerkoftan”? Vad svamlar du om? Johanna har mist ett fullgånget barn som dog på BB, fattar du inte? Människor som dig skrämmer mig otroligt mycket. Hörde på ett program, ett seriöst sådant att empatin har minskat med 40% det sista 20 åren. DU tillhör den skaran. Urk!!

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Skit i “Karlsson” Hon skriver alltid skit och alltid i olika namn.

Eva 2 år sen

Åh så tråkigt att du känner dig hånad och ledsen Johanna, tänk inte på det mer… Jag tyckte det var roligt att de visade klippet men det var absolut hånfullt, de nämner killarna vid namn medans du omnämns som “kvinnan”. Och att de som vuxna med egna familjer pratar med sina föräldrar var tionde dag jämför det med en 20-årig tjej som bor hemma hos mamma och ska vara borta på långresa i tre månader är bara märkligt. Fem dagar kan kännas långt också om personen är på andra sidan jordklotet. Du hade dessutom just innan pratat om sorg och vem blir inte chockad i direktsänd tv om ens barn plötsligt dyker upp. Tror också att alla mammor som förlorat ett barn blir mer oroliga och känsliga. Tycker klippet var så fint och jag såg att expressen uppmärksammade det och Jennys överraskning också, fast utan hån. Kram

Svar på kommentaren:
Ola 2 år sen

Ungefär lika många som vet vem JT är som vet vem Sara Svensson är. Utanför bloggtrampet känner ingen till denna kvinnan. Hade varit konstigt att nämna henne vid namn där. Hennes ego är långt större än vad hon själv är.

Väldigt lustigt att hon lägger ut en extremt ofördelaktig bild på Röse.

Anonym 2 år sen

Men suck.. Jodå många känner till denna kvinnan, varför skulle det vara konstigt att nämna henne vid namn? De kanske inte kände till henne men jag tror att namnet stod i klippet från Nymo dessutom. Menar du att Bröli och J Hermansson är mer kända, eller konstigt att de nämnde dem vid namn då eller? Väldigt lustigt hur du kommenterar Ola, M.. Suck. Hoppas hon slipper få hån och skit pga detta inlägg nu och för att hon kallar dem töntar, blir som lite pajkastning, kanske lite ogenomtänkt…

Ylva Gustafsson 2 år sen

Har inte sett det men det låter jäkligt omoget! De fattar inte detta! Ta inte åt dig!!
Kram

Paula Eriksson 2 år sen

HEJA PÅ DIG, vackra starka sköra fina människa, kvinna och mamma. På sophögen till de som hånat dig! LOVE YOU från alla vackraste himlens kör!!! (Det finns så många som älskar Dig) (DE är avundsjuka)

Malin 2 år sen

Har aldrig gillat de där två typerna. Intensiva personligheter som hånar andra personer på ett dumt sätt. Orkar inte titta på de där två. Läser hellre din blogg och bok. Du är mer lugn och äkta. Hoppas du får upprättelse och ursäkt och att de snart slutar sända deras program, som känns ZTV-kvalité.

Anonym 2 år sen

Tittade på Breaking News en gång det räckte.För mig bara trams. Kram till dig Johanna.

jennifer 2 år sen

Det där var inte okej någonstans! Programmet är ett skämt! De bara gapar & snackar skit. Heja dig! KRAM

Marie 2 år sen

Om vi ska vara lite seriösa o inte bara skriva grejer utan att ha sett inslaget .. som jag gjorde ! Nu var det ju så att ironin inte gällde ditt förlorade barn ! ! Utan den levande dottern varit borta i fem dagar …

Svar på kommentaren:
Eva 2 år sen

… en dotter som ska vara borta i tre månader, en 20-årig dotter som bor hemma och för första gången ska vara ifrån mamma så länge och på en långresa, bör kanske tilläggas om vi ska vara seriösa.

sara nilsson 2 år sen

bra skrivet håller med till 100 procent

Johanna Toftby 2 år sen

…och att jag blev överrumplad och glad var inte för stackars Lisa-Marie råkade säga att hon varit borta i 5 dagar-

Det är ju för att hon ska vara borta i tre månader.
Bandet vi har är starkt.

Skiter fullständigt i om någon tycker jag är töntig.
Men kolla fakta- titta på hela klippet innan man totalsågar en annan människa i tv.

Anette 2 år sen

Starka människor kommer alltid att vara ett hot för fega och svag människor tyvärr. Varför just dessa personer agerar på ett så lågt sätt kan jag inte uttala mig om. Kan vara ren obetänksamhet också såklart. Du är otroligt stark som öppet orkar prata om panikångest och sorg! Få personer klarar än idag 2018 av att göra det och just sådana människor som du Johanna bryter tabut. Du gör skillnad genom din öppenhet och låt ingen tysta dig genom trams!

Lotta 2 år sen

VIDRIGT. VIDRIGT.

FY FAN!!!

Men Eva Röse, vad håller du på med? Gillade dig som duktig skådespelare, har sett klippet. Du SJÖNK kan jag säga.
Har inte du barn själv?

Filip o Fredrik- ni är tomtar, riktiga jävla töntar.

Kram till dig Johanna

Anette 2 år sen

Håller med så lågt😠 ser aldrig på det programmet , tycker bara dom babblar massa skit och så fort dom pratar👎

Scarlett 2 år sen

Fredrik och Filip, så jävla lågt, men ännu värre att Eva Röse, som jag trodde var vettig ger sig in i leken. Så jäkla lågt, skäms på det, kram till dig Johanna

Ann-Sofie Franzen 2 år sen

De är bara så pinsamma, tittar aldrig på dem längre. Du var jättebra i Nyhetsmorgon, otroligt starkt av dig att prata om din sorg❤️ och om din panikångest o dina fina tjejer. Stor kram💞

Charlotte 2 år sen

Fredrik och Filip, så jävla lågt, men ännu värre att Eva Röse, som jag trodde var vettig ger sig in i leken. Så jäkla lågt, skäms på det, kram till dig Johanna

Ann Bengtson 2 år sen

Dom två är riktigt töntiga! Så lågt att håna någon (dig Johanna).
Såg inte avsnittet som tur va, orkar inte med dom!

Michela 2 år sen

Tänker definitivt inte se klippet och finner det så otroligt lågt att göra humor över någon annans sorg för ärligt så kan vem som helst räkna ut att sorgen har med ditt bagage att göra och inte enbart för att Lisa Marie har varit iväg i fem dagar… Minnen och känslor väcks till liv av andra händelser …

Maria 2 år sen

Såg programmet häromveckan när den skolstrejkande tonåringen var med, Elsa tror jag hon heter. Blev otroligt illa berörd över hur de flamsade och tramsade bort en så viktig sak som anledningen till hennes strejk. Jag såg inte avsnittet igår men antar att det var samma billiga förlöjligande. Att skratta åt andra som vågar sticka ut kommer alltid att locka vissa människor, ungefär samma målgrupp som mobbar andra i verkligheten skulle jag tro. Osäkra personer som är så rädda att någon ska skratta åt dem att de i panik ger sig på andra. Var glad och stolt att du inte tillhör den skaran!

Saraemma 2 år sen

❤️❤️❤️

Lotta 2 år sen

Så fruktansvärt lågt av dom. Jag såg nyhetsmorgon och tycker du var så himla bra. Förstår att du tycker de är jobbigt att din dotter är iväg så länge. Jag tyckte de var väldigt jobbigt när mina flyttade hemifrån. Man vill ju ha dom här hela tiden, men de har sina egna liv.
Du ska vara stolt över dina fina döttrar. Det är äkta kärlek och de har världens bästa mamma ❤❤❤.
Du är grym på allt du gör. Du är bäst Johanna, du inspirerar så många. Sluta aldrig att skriva, de du skriver går rätt in i hjärtat ❤

Trevlig helg bästa du ❤🍷

Lena 2 år sen

❤️❤️❤️

Karin 2 år sen

vem orkar titta på så dåliga program som bara går ut på att skratta åt andra. Du är så mycket bättre. Lycka till med dina projekt!

Anki 2 år sen

Tycker du är en stark kvinna som vågar visa känslor..
Jag har aldrig klarat av dessa människor…. de tror att de är något…..hoppas de biter sig själva i svansen så vi slipper se dem i tv.

Kram på dig

Tina 2 år sen

Dom är pinsamma mobbare! Tittar inte på deras program eller nåt där dom är med, klarar inte av dom. Dom tror dom är så mkt mera o bättre än alla andra men i själva verket är dom tragiska som går på andra människor!

Annelie 2 år sen

Bra skrivet Johanna!
Fattar inte hur man tänker, vuxna människor? eller det kanske är det dom inte ÄR!!!!
Har man inget annat att ta upp i programmet så lägg ner det.
Jag gillar dej och det du skriver har även köpt och läst din bok kanon BRA!!!
Tack för alla bra tips på både kläder och mat=) Styrkekramar till dej/Annelie

Anette andersson 2 år sen

De är pinsamma! Tittar inte på det programmet. Styrkekramar till dig ❤️

Sara 2 år sen

Så fruktansvärt lågt av dem!!
Stor varm kram till dig ❤️

Lisa 2 år sen

Så elakt åhh hänsynslöst!! Jag tittar inte på det programmet av den anledningen fattar inte att det kan vara populärt att göra sig ” roliga” på andras bekostnad och sen vars så fruktansvärt respektlösa nej tack säger jag!!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Hej från en förväntansfull tjej som ska fira födelsedag i morgon! Lika pirrig och spänd som när jag var liten. Jag ÄLSKAR att fylla år. Älskar att fira andra, älskar att fira…