• 2018-10-13, 10:25
  • 31

Hej Fredrik Wikingsson!

Tack för att du ber mig om ursäkt för hur du hånade mig i tv. Det känns bra. Men att du ursäktar dig med att skriva på instagram att du bara sett några sekunder av intervjun med mig gör mig faktiskt mer bekymrad.

Borde du inte sett hela intervjun innan du bestämde dig för att jag var en tönt som du kunde hånskratta åt i tv? Hade jag sett en mamma som blivit otroligt glad över att få se sin dotter så hade jag undrat varför hon reagerade så. Kanske hade dottern varit i en olycka eller så hade det just varit ett dödsfall i familjen. Eller så handlade hela intervjun om ett allvarligt ämne. 

Men så tänker tydligen varken du eller Eva Röse, ni tycker att ni hittat någon att hänga ut och gapskratta åt. Eller vad ville ni egentligen ha sagt?

Ärligt talat är jag mycket mer förvånad och besviken över att se Eva Röse mobba människor i tv. En mamma, Unicef-ambassadör och förebild för många kvinnor.

 

 

2018-10-13 Johanna Toftby

Kommentarer

Lotta 8 månader sen

Jag har inte sett deras påhopp eller ditt inslag. Däremot har jag sett otaliga tidningslöp, förstasidor och blogglägg om din förlust. Så många att jag börjar tycka att du talar om detta för egen vinnings skull. Jag tror alla förstår och beklagar och många har varit med om sorgliga händelser i livet. Men att använda det om och om och om igen för att klamra sig fast i medierna, det förstår varesig jag eller mina väninnor.. Låt lillkillen vila i frid nu.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 8 månader sen

Låt lillkillen vila nu?

Menar du allvar med din kommentar?

M 8 månader sen

Det är ju det jag försökt säga redan innan.
En bloggare behöver påskina starka åsikter/agera på sånt vis att följarna reagerar och stannar kvar i bloggen.I annat fall kommer ju företagen som indirekt driver bloggar att dra sig ur.Läser ingen så finns ju ingen marknad.
Självklart efterfrågas uppmärksamheten (negativ kritik så väl som positiv kritik)då det är den som bloggare lever på.
Varför bli upprörd över att barnen provar vingarna?
Denna bloggare är inte ensam,men har offerkoftan på av någon anledning..Tänk kritiskt kära följare.

Svar på kommentaren:
Margareta A 8 månader sen

Nånting har hänt med denna bloggare.
Jag kan se en annan,varm utstrålning från henne på äldre foton.
Den saknas för det mesta numera.
Jag tror att hon var mkt söt charmig/ innan allt detta med tv och den mediala cirkusen startade.
Allt går inte att fixa med operationer hit och dit.I grunden är det hur man mår inuti och hur man är som människa som ger en verklig skönhet och utstrålning.
Vart är den nu?

Johanna Toftby 8 månader sen

Alla som vill svara denna “M” “Margareta”. Gör inte det.

Kram från mig

Marika 8 månader sen

Full förståelse för din reaktion, så härligt att få en sådan överraskning! 😃🙏🏼 ❤️Beror nog på vad man har för Mor-dotter relation, hur tighta man är. Du verkar tight med dina barn, det är likadant här.

Tycker dock Eva Röse är en riktigt bra skådis, det är ju det hon är så.. Känner man sig kränkt ska man säga ifrån men då kke ta det direkt med personen i fråga, nu kan det ju lätt bli hysteriskt här och lätt häxjakt på Eva R.

Du om nån, vet ju att det finns personer med osunda förhållningssätt och beteenden som läser din blogg, så vad kan det bli av det här? 😬

Vet man ju aldrig, tänk om Eva R blir utsatt efter det här.. på grund av ditt inlägg, finns säkert någon där ute som ser upp till dig och sympatiserar med dig och tänk om den får för sig att agera utifrån sin inte så friska hjärna, ja bara funderingar…gällande konsekvenser av de handlingar/val vi människor gör.

Önskar dig allt gott😊🙏🏼💖

Charlotte 9 månader sen

Jag tycker hela den här idén om Fredrik o Filips tv program är lite farligt faktiskt. Vårat samhälle har blivit kallt och hårt och der blir inte bättre av att ungdomar sitter o blir matade av sånt här skit. Allt kan man inte relatera till humor idag som folk gärna vill göra när det blir jobbigt och ifrågasatt.

Jag såg ett program som heter “forum” där det tas upp samhällsfrågor bl.a och blev helt kall i om mig när de sas att empatin över lag har minskat med 40% de sista 20 åren. Ja ni hör själva, och man ser ju o läser varje dag helt sjuka grejer om människor som saknar civilkurage t.e.x. Nej, sådana här program kan inte vara bra i dagens läge. Kalla mig tönt och humorbefriad om ni vill, men jag ser nånting, nåt mycket oroväckande

Du är bra johanna!

Nila 9 månader sen

Onödigt av dom men lika onödigt skrivet av dig att Eva röse själv är mamma .. detta gör väl inte henne till en sämre mamma än dig själv. Nej fy för att klanka tillbaka. Stå på dig istället och ta det med en nypa salt .. speciellt när det är i detta program som hånar allt o alla, med andra ord inte personligt.

Helena 9 månader sen

Eva Röse…vem är hon? En usel skådespelerska bara. Och han den där programledaren. Varför har han blivit känd? Det enda han är bra på är att prata snabbt. Ta inte åt dig Johanna!

Annica 9 månader sen

Var ser man klippet? Kan inte hitta. Så fruktansvärt har alltid sett upp t Eva Röse. Så tråkigt att de gjorde så mot dig. Har aldrig förstått mig på mobbing humor. Är ju inte roligt!

Tara 9 månader sen

Och nu är du ett av dagens inlägg ang detta, på ”Bloggbevakning”. Snälla, kan du inte dra ihop ett gäng av er, som blir nervärderade, hånade, baktalade mm, såsom Mona, Magdalena, för att inte tala om Isabella Lövengrip, som inte gör något rätt, hur hon än gör, och sätta åt bloggens skribent. Det KAN inte vara okej att skriva all skit, som hon gör!

Stå på dig! Min reaktion hade varit precis likadan, som din, när du såg dottern 💕

Svar på kommentaren:
Tara 9 månader sen

Hanna – Läste din länk o förstår nu ingenting. Texten i det inlägget, går ju emot texten gällande Fredrik och Eva.. Jaja, jag tycker Camilla/Bloggbevakning går låååångt över flertalet gränser iaf.

Hanna 9 månader sen

https://www.johannatoftby.se/2017/01/18/nathat-och-bloggbevakning/
Oj, min länk försvann. Den gick till ett inlägg Johanna själv skrivit – men blev tydligen inte så uppskattat ;)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 månader sen

va?

Länkar och reklam hamnar i skräppost, men nu plockade jag fram din kommentar.
Ha en skön söndag!

Lena 9 månader sen

Hanna du är riktigt töntig.
Hur orkar man ens skriva som du gör? Inget härligt eller fint att säga istället?

Hanna 9 månader sen

Inlägget plockades bort , det låg där över natten. Konstigt :)
Lena – vad var töntigt? Att Johanna inte har nåt emot bloggbevakning?
Är töntigt det nya ordet att använda när man inte har nåt vettigt att säga :)

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 9 månader sen

Men allvarligt? Sitter du och bevakar min blogg på natten?
Du verkar besatt.

Så här funkar bloggen:
Öppet kommentarsfält, allt syns.
Men askimet är en funktion som de flesta bloggar har. Ett program som tar bort spam, skräp, länk.

Jag kan sedan plocka fram sånt som ligger i skräpkorgen. Om jag vill.

Varmt välkommen tillbaka.

Hanna 9 månader sen

Jag trampar tydligen på ömma tår…Jag förstår inte varför du är upprörd över ett inlägg som du själv har skrivit? Tycker du inte samma nu? När det gäller dig själv?
Men besatt och töntigt, det är tydligen svaret som ges till de som inte är med i fancluben. Och visst… det är roande att läsa ;)

Louise 9 månader sen

Till Johanna- om det är samma Hanna som ofta skriver här verkar hon ha en störning.

Elsa 9 månader sen

Nu har jag sett klippet. Så fruktansvärt kränkande och mobbande! Elaka skratt och att de spelade på dina känslor! Så gör man inte!
Du visar bara vilken stor kärlek du känner för dina döttrar, och vise versa. Det är något fint att vara stolt över, inget att ringakta på det sätt som de gör. Fydå!

Ann-Sofie 9 månader sen

Det finns de skådisar som anser att de tillhör “finrummet”. Tror tyvärr det stiger dem åt huvudet. Hon tycker förmodligen att du ska inte bli “känd” för du är ju inte “skolad”. Du förstår säkert vad jag menar. Då tycker hon att hon tar sig frihet att hoppa på dig. Trodde inte detta om E Rose. Däremot den andra Pellejönssen har jag inte mycket till övers för. Du är fantastisk Johanna och de där två är långt ifrån det. Kram Ann-Sofie

Jeanette Hald Pedersen 9 månader sen

Det var dog utroligt en behandling af få i medier :-(
Håber du har fået en undskyldning – og en ordentlig en af slagsen!.
Du er en SUPER STÆRK KVINDE, DER TØR AT SIGE FRA :-) :-) :-) En GOD ROLLEMODEL for os andre.
Knus fra
Jeanette

Sussi 9 månader sen

Tittade på inlägget idag… pinsamma programledare som tjänar pengar på att” göra ner” människor.
Har man mist ett barn så förstår väl varje tänkande människa hur rädd man är om sina barn!!!
Jag grät när min son flyttade hemifrån, från Skövde till Timmersdala, ja kan låta löjligt, men för mej var det en stor grej.
Inte alla barn har en mamma som dej Johanna, tyvärr ser verkligheten ut så Och… varför då göra narr av en mamma som bryr sig så oerhört.

Ja inget program jag kommer titta på, bara pinsamt

Svar på kommentaren:
Sara 9 månader sen

Man är precis lika rädd om sina barn även om man inte mist ett i sent missfall

Anette 9 månader sen

Har du fått någon ursäkt från Eva Röse? Det vore ju lämpligt annars att hon gjorde det. Att hon förklarar hur i helsike hon tänkte.

Ullis 9 månader sen

Förstår dig men det är ju inte värre att Eva Röse gör det. Det är lika dåligt av dem båda
Tycker inte om att man ska hänga ut henne extra för att hon är en kvinna och mamma.

Karin 9 månader sen

Nej , detta var verkligen lågt och bara pinsamt . inte ett dugg roligt . Tittade på klippet nu , annars ser jag inte sånt ! Trodde inte detta om Eva Röse ! Kränkning , går det att anmäla ? Ha en fin lördag i alla fall ! Kram

Cissi 9 månader sen

I varje avsnitt som jag har sett ”hånar” de nåt inslag/person som visats i TV4.
Verkar vara TV4 de egentligen vill ”ge sig på”. Dålig programidé om du frågar mig.
Beklagligt att det var du som råkade ut för detta för din intervju i Nymo var jättefin, bra
och berörde ett oerhört viktigt ämne. Fel av dem – rätt av dig Johanna. Stå på dig!

Laila nilsen 9 månader sen

Av tönten Fredrik kan man förvänta sig idiotiska påhopp, därmed inte sagt att man skall överse med hans mobbing. Men att Eva Röse deltar utan att avbryta Fredrik gör att min tidigare beundran av henne nu har sjunkit till botten. Kram på Johanna, du är en ärlig, empatisk människa❤️

Maria 9 månader sen

Det stora problemet är väl att nästa vecka är det någon annan som blir mobbad eftersom hela programidén bygger på det 😠

Eva-Lena 9 månader sen

Grymt inlägg, haha! Såg hans svar och ursäkt på din insta….
pinsamt.

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänkar till Ellos  Sitter i bilen och är på väg till Stockholm, vi ska hälsa på lilla Oliwer och gosa bebisgos. Det ska bli så mysigt, nu är han precis tre…

Innehåller annonslänkar till Ellos  Sitter i bilen och är på väg till Stockholm, vi ska hälsa på lilla Oliwer och gosa bebisgos. Det ska bli så mysigt, nu är han precis tre…