• 2018-10-15, 20:00
  • 3

God kväll!

Sitter och jobbar för fullt, har deadline på en artikel och ett samarbete så Janne fick gå själv på restaurang OGBG där de visar premiären Första dejten på SVT idag. Daniel som jobbar där är med i serien men jag får kika på tvn samtidigt som jag sitter vid datorn och jobbar. Han är grym bartender som gör sig bra i tv!

Från en premiär till en annan! Mycket event den här årstiden, men så kul!

I torsdags var vi på premiären på Stefan Odelbergs fantastiska krogshow En Talk Talk show på restaurang Trädgårn! Premiärgästerna var Jill Johnsson och Thomas Ravelli! Och vilken show!

Göteborg Trägårn Stefan Odelberg Show med Thomas Ravelli och Jill Johnson som gäster Foto Tommy Holl IBL

Det var utsålt och riktigt mycket folk, man kan köpa barplatser och middagsplatser på kommande torsdagar, boka er plats HÄR. Ta med er partner, kompis eller varför inte med jobbarkompisarna.

Jag har sett showen flera gånger och Stefan gästade även min release där han körde ett fantastiskt nummer, han är otroligt duktig och fångar publiken, man skrattar halvt ihjäl sig. Showerna är olika varje gång med grymma gäster.

Göteborg Trägårn Stefan Odelberg Show med Thomas Ravelli och Jill Johnson som gäster Foto Tommy Holl IBL

Vi satt med vår kompis Jonas och hans vänner, kul med goa vänner och härlig energi där man sitter.

Nu på torsdag är det Markolio och Thomas Petersson! Boka HÄR, finns även barplatser om man inte vill äta.

Tack för en riktigt bra show!

 

 

2018-10-15 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…

Nu är vi hemma i Sverige! Vilket underbart väder vi har kommit hem till. Förra veckan såg vi det var -8, alla gick i vinterjackor och mössa. Och nu är våren här!…