• 2018-10-15, 22:39
  • 11

Ännu en underbar dag, kan nästan inte tror det är sant. Mitten av oktober och sommarvärme. Jag och Marilyn har gått en långrunda uppe på berget idag igen, passa på att ut och gå i solen, tanka D-vitamin och endorfiner. Motion gör oss friska, det är ingen myt. Bara svårt för de som är sjuka i depression att ta sig ut, det är ju det som är tröskeln tyvärr.

Tänk om fler förstod hur mycket motion gör istället för att äta tabletter, vet de som ätit i många år, som förespråkar medicin utan att ens försöka med annat. Tycker det är sorgligt för det ger så hemska biverkningar, vet även de som till och med får stora personlighetsförändringar pga alla biverkningar.

Ska dela en nyskriven artikel i morgon av Anders Hansen. Den ska ni läsa. Läkare har svårt att argumentera med patienter för de vill bara ha ett piller skriver han.

Efter en timmas rask promenad med Lucy satte vi oss vid bryggan. Lucy badade. Hon älskar bada.

Fick se en fin bild från Florida med tjejerna när vi var där i april.

I dag har Lisa-Marie varit borta i två veckor. Just nu är de på Phi Phi Island. Paradisbilder! Hon skriver ofta och lägger ut bilder, har även ringt flera gånger och de mår bra.

Saknar henne hemskt mycket, hon kommer hem till jul och det känns som en evighet. Tröstar mig med att jag planerar resa till USA igen och då ska jag ta med mig tjejerna. Älskar resa med dem!

Lisa-Maries bilder där de är just nu. Inte så tråkigt va?

I morgon bitti sitter jag i bilen mot studion redan vid 06.45 så nu ska jag krypa ner.

God natt och god morgon!

 

2018-10-15 Johanna Toftby

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…

Innehåller annonslänk  Snart framme i Göteborg och sitter på tåget och jobbar. Fått så mycket frågor om min camojacka, länkat innan men hittar inte det nu så lägger upp ett kort inlägg…

Nu är vi hemma i Sverige! Vilket underbart väder vi har kommit hem till. Förra veckan såg vi det var -8, alla gick i vinterjackor och mössa. Och nu är våren här!…