ANNONS

PandaJohanna

/


Herregud som jag ser ut! Fick smyga genom stan upp till studion förut, jag ser verkligen ut som en panda.
Har gjort Plasmapen på Löfvingkliniken i morse, jäklar vilka snygga resultat man får av det. En penna som sänder elektrodljus som små brännande prickar, det stramar upp och tar bort hud. Nu ska mina ”hål” och påsar under ögonen bort! Har sett fantastiska resultat så är så taggad för detta. Ni ska få veta allt. Älskar tipsa er om bra grejer hos seriös klinik.
Ska skriva mer, nu väntar Marilyn på mig för vi ska ut på stan. Jag bor i glasögon även inomhus, ser för jävlig ut, haha. Men älskar testa nya behandlingar, jag får vara er försökskanin.


Kram från ett soligt Göteborg! Vi ska ta ett glas champagne, det är ju champagnedagen idag!


21

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00