• 2018-10-20, 19:50
  • 3

Reklam och samarbete med Arvingarna och Kajskjul 8 

Vi har varit på premiären på Arvingarnas krogshow på Kajskjul och vilken succe! De blandar hits med roliga minnen, mycket humor och förstås alla deras låtar, det jag gillar med Arvingarna är deras stämsång. Alltid så snygga stämmor och de är lika duktiga och grymma nu som de var för snart 30 år sedan. Lite mognare bara ;)

Showen är en helkväll, du får mycket för pengarna.

Det finns antingen matbiljetter och man sitter till bords men man kan även köpa barbiljetter. Man får underhållning i flera timmar, de kör även hårdrock, en del från när Casper vann Stjärnornas stjärna men även gamla låtar från deras föräldrars Streaplers och Flamingokvintetten.

Mycket är utsålt men det finns fåtal biljetter kvar till lördag den 27e oktober HÄR Hugg dem!

Foto Tommy Holl

Glad Johanna när låten “Johanna” spelas, haha.

Någon granne ville vara med på bild och då får man det.

Satt med trevliga Thomas Deutgen och Tomas Lundin, båda lika underbara. Deutgen känner ni nog igen från Dansbandskampen, den andra Tomas är den goa Finlandssvenska programledaren och sångaren. Han är även känd som schlagerexpert och ESC-kommentator. Hör ni rösten känner ni igen den direkt.

Så härliga killar som vi fick turen att bli placerade bredvid mitt framför scenen.

Peder som satt till höger om Janne var också jättetrevlig, älskar glada människor med energi.

Maten då? Den var faktiskt riktigt bra. Skriver faktiskt för på just krogshower med många hundra platser kan maten vara lite så där…Det brukar inte hålla samma kvalite som när man är ett mindre sällskap. Vilket inte alls är konstigt egentligen.

Men detta var superbra! Hade sagt det annars, vi var så nöjda! Köttet var mört och jättefint, allt var väldigt gott, kan rekommendera boka matbiljett för ni kommer inte bli besvikna.

En riktigt lyckad kväll! Tack världens bästa Arvingarna till er grymma krogshow, vi måste nog se den igen.

 

 

 

Kommentarer

Oskar 2 år sen

Åh, älskade Arvingarna för några år sen. Nostalgikick :)

Camilla 2 år sen

Suveräna Arvingarna, hoppas på fler spelningar, tyvärr bokad 27/10

Jenny 2 år sen

Du ser helt fantastisk ut Johanna, det strålar om dig!

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Jag läser när Jonas Gardell skriver i Expressen om varför en teater inte kan vara fullsatt när Ullared kan vara fyllt till bristningsgränsen. Om kulturministrar ska avgå eller inte bryr jag mig…

Nu är vi i Göteborg efter några mysiga dagar i Varberg. Älskar hänga med tjejerna, vilka mysiga dagar vi haft. Det är inte så lätt att få till datum som passar alla,…