• 2018-10-21, 20:00
  • 1

I morgon läser jag in det sista kapitlet på min ljudbok 30 om dagen. Det vill jag fira med ett erbjudande på Nextory! Det känns fantastiskt att den snart kommer ut som ljudbok. Ni är många som har läst boken om när jag förlorade mitt första barn Louis, början på en flera år lång mardröm.

Panikångesten var min ständiga följeslagare och hotade att ta mitt liv. Vändningen blev ett läkarbesök och ett recept på 30 minuter motion om dagen. Inte tabletter, utan 30 minuter motion.

Att lyssna på ljudbok kan vara avkopplande men också få tiden att räcka till. Lyssna på böcker tex när du reser, städar eller är ute och promenerar. Jag lyssnar alltid på ljudböcker när jag gör fransar, eller tar en paus från jobb och bara lägger mig i soffan en stund.

Nextory har de allra senaste och jag gillar kolla runt på deras topplistor och nyheter, tänk att min lilla bok ligger där snart.

Här kommer ett riktigt bra erbjudande, lyssna och läs gratis i 30 dagar  med koden TOFTBY klicka HÄR (gäller nya medlemmar)

Thrillermästaren Lars Kepler är tillbaka med den sjunde boken om Joona Linna. “Lazarus” Den måste jag lyssna på!

Jag kommer hojta till så fort min ljudbok är producerad men när jag läst de sista raderna kommer det gå fort.

Kram från mig och Lucy

2018-10-21 Johanna Toftby

Kommentarer

Mia 2 år sen

Var kommer den fina blusen du har på ifrån?

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg