• 2018-10-21, 17:44
  • 4

I fredags gjorde jag plasmapen på Löfvingkliniken och skrev om det kort HÄR. På instagram och instatstory har ni kunnat följa mina dagar och de har varit allt annat enkelt, haha. Jag har inte sett klok ut. I morgon måndag ska jag berätta utförligt och visa fler inlägg här inne så missa inte det om du är nyfikna. Jag vill strama upp huden för att se piggare ut.

Idag dag 3 har det redan börjat vända tack vare mängder med vatten, massor med C-vitamin och många promenader. Det vänder snabbt nu! Då är detta ingenting mot när du skär med kniven.

Dag ett, kvällen. Passade perfekt att gå på Halloween på Liseberg.

Dag två 

Så här såg jag ut igår. Man kan inte jobba, planera inte in något de första dagarna. Jag var kaxig i fredags och gick lustigt nog (planerat innan) till Halloween på Liseberg med mina röda stora märken men som jag såg ut igår kunde jag inte visa mig ute. Brände, stack en del. Jobbigt första natten.

Lucy blev livrädd innan hon hörde min röst. Jag gick ut massor igår för att röra på kroppen då det skyndar på svullnaden men hade både keps och solglasögon.

Ser ut om en riktig skräcködla. Värsta jag sett. Men man blir rejält svullen, man ska veta om att det kan svida, sticka och bränna efter. Det svullnar rejält och det röda är brutalt. Men huden bildar nytt kollagen och sårskorporna bildas, det gör att du får hemsk svullnad.

Stay tuned- i morgon kommer mer bilder. Så kul att ni är flera läsare som gjort plasmapen och är så toknöjda.

Det ser hemskt ut första dagarna, men som med alla operationer, behandlingar, det blir bättre ;-)

Vet ni, det ser redan bra ut dag 3 söndag kväll. Så kul och spännande!

 

 

 

2018-10-21 Johanna Toftby

Kommentarer

Cia 2 år sen

Vad kostar det Johanna och gör det ont att göra? Om de bedöva är det salva eller injektion? Är livrädd för nplar( sprutor)
Skulle behöva göra detta för att höja ögonbrynen och släta ut! Mitt högra öga blev lite hängigt efter tumöroperstionen och hjärninfarkten. Ser så trött ut på höger sida och svårt att sminka sig lika på sudhalvorna. Kram

Malin klaar 2 år sen

Vad kostar det? Och hur många gånger måste man göra det?

Therese 2 år sen

Hej är plasmapen samma som fibroblast?
🙂

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Innehåller annonslänk Japp. Ni läste rätt! Nu är det dags för årets första julbord! Vi är på väg ut till mysiga Åstols rökeri som ligger på den lilla ön norr om Marstrand.…

Innehåller annonslänk Japp. Ni läste rätt! Nu är det dags för årets första julbord! Vi är på väg ut till mysiga Åstols rökeri som ligger på den lilla ön norr om Marstrand.…