• 2018-10-22, 18:49
  • 10

Innehåller annonslänkar för Ellos och min bok 

En overklig känsla! Nu är min ljudbok klar! Jag har läst in det sista kapitlet, efterord och tack. Jag kan knappt förstå det är sant, för detta har varit riktigt tufft. Att läsa in en ljudbok är svårare än vad man kan tro, det är väldigt energikrävande och är man nybörjare som inläsare är det mycket man ska tänka på. Men nu är det gjort och jag är så glad för det och hoppas ni kommer gilla den.

Mitt ljudboksförlag Saga kommer nu att producera boken och jag tror vi har den klar väldigt snart så ni kan lyssna på den där ni hittar ljudböcker. Boken 30 om dagen- ni kan läsa mer om vad den handlar om HÄR. Tack alla ni som köpt och läst min bok, ni är många tusen som läst den och är så glad för det och hoppas den kan hjälpa någon att må bättre.

Sista dagen i Bti studios i Göteborg! Tack för allt ni hjälpt mig med.

Överlycklig!

Blusen frågar många efter sedan inlägget för Nextory igår. Visst är den fin? Älskar färgerna. Du hittar den HÄR.

Här ser ni mina ögon efter plasmapen vad det händer grejer. Dag 4!

Stor kram, glad Johanna idag!

2018-10-22 Johanna Toftby

Kommentarer

Anette 11 månader sen

Jag blir riktigt rörd, när du skriver tack till Lasse, barnens pappa 😘 det är så fint gjort av dig 😘

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 11 månader sen

Tack <3

Agneta 11 månader sen

God morgon🌹
Skall lyssna på din bok🤗
Ha en fin dag fina du😊

Anna 11 månader sen

Grattis!! Bra jobbat, nu får du vila lite så mycket som du sliter.
Nyfiken på vad Janne jobbar med nu?

Kramar

Lotta Brandefalk 11 månader sen

Hej Johanna!
Vilka snygga solglasögon vart är dom ifrån/Lotta

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 11 månader sen

Tack! De är Louis vuitton, men inte vråldyra. Köpte dem i Palma förra året, älskar dem!
Kram Johanna

Lena 11 månader sen

Grattis Johanna! Älskar din bok, den hjälper många att må bättre! Du är grym.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 11 månader sen

Tack snälla!

Stor kram

Jessica 11 månader sen

Grattis Johanna.❤️Vad roligt Du är duktig du. Jag är en riktig ljudboks fantast så jag ser fram imot att få höra din berättelse. Kram/Jessica

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 11 månader sen

Tack Jessica, vad glad jag blir!
KRAM till dig

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Relaterade inlägg