• 2018-10-25, 12:17
  • 4

Hoppas ni fått en fin torsdagmorgon, jag har suttit och jobbat i flera timmar, betar av mail och fotar samarbeten. Ligger efter en del pga ljudboken, det är så skönt att den är klar så det knappt är sant. Om två veckor ska den vara klar meddelar mitt ljudboksförlag. Nervöst och spännande! Måste boka tåg och hotell också kom jag på nu, ska vara med i Aftonbladet TV på onsdag morgon. Titta gärna om ni kan och vill.

Många frågar efter bäddar och koppel jag har till Lucy. Jag frågade Helene på Dashing dogs om vi kan ger alla fina läsare en rabattkod! Och det fick vi.

Skriv koden JOHANNA20 vid kassan så dras 20% av på allt. Rabatten gäller en vecka från idag.

Hemsidan HÄR!  Ni måste kolla bäddarna, de är underbara. Lucy ligger alltid på sin eller när hon vill sitta riktigt högt upp när hon äter sitt ben. Hon är tuff när hon är där uppe, haha.

Bäddarna är fin kvalite, de går inte jämföra med de billigare jag köpt innan Lucy fick dessa. Snygga och sköna. Klicka HÄR för att se dem. Bra pris ändå på dessa tycker jag, med rabatten ännu bättre.

Kopplet vi har finns HÄR. Älskar deras koppel, sköna och mjuka på hunden, sköna att hålla i.

Vi ska gå ut en runda med Lucy i solen för motion, sedan åker jag ner till Göteborg för att vara med på välgörenhetsgalan på Trädgår´n -Superhjältar mot cancer, de jobbar hårt för att underlätta och stötta alla sjuka barn. Får ta med mig näsdukar.

Dessa dagar är aldrig roliga för det närmar sig 27 oktober då Louis dog. Allt känns som igår. Minns varje minut på sjukhuset veckorna på BB innan och förlossningen, begravningen, den lilla vita kistan men som är tyngst att bära.

 

2018-10-25 Johanna Toftby

Kommentarer

Cissi 2 år sen

Oktober är en riktig skitmånad sa alltid min mamma. ”Alla” dör ju då, sa hon.
Kan inte annat än ge henne lite rätt då vi just har mist två nära i familjen nu i Oktober
och innan det har vi haft fyra andra familjemedlemmar som också dött i just Oktober.
Kan inte ge henne annat än lite rätt. Tur oktober snart är slut.
Kram Johanna, snart kan vi se framåt igen.

Pernilla 2 år sen

För snart tretton år sedan förlorade vi en liten flicka sent i graviditeten. Hon fick namnet Liv. Ett år senare samma dag fick vi en liten pojke.
Det är alltid kluvna känslor på årsdagen.

Sussie 2 år sen

Har själv mist ett barn och även min syster miste ett.
Jättetungt på “årsdagarna”
Kram och tack för en bra blogg.
Hälsningar Skåne.

Svar på kommentaren:
Johanna Toftby 2 år sen

Åh beklagar :-( Kramar till er.

Ja det är väldigt tungt.

Kram

Skriv en ny kommentarSvara på kommentaren

* Obligatorisk

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Relaterade inlägg

Visst är det kul med snygga hundprylar? Nu är det äntligen premiär för The dashingdogs.se som har massor med fint till våra fyrbenta älsklingar. Jag älskar deras fina bäddar, kolla in kylbäddarna nu…

Idag kom tjejerna ner från Skövde, vilken mysig dag vi haft ute på Saltholmen där vi har båten. Just därför jag ville ha den där i år för det är ett bra…

Igår kväll kom vi till Saltholmen efter fyra ljuvliga dagar ute med båten. Vilket väder augusti bjuder på, helt underbart! Vi stannade tre nätter med båten ute på Käringön och vilken idyll.…

Innehåller annonslänkar till Odd Molly och Ellos Hoppas ni mår bra! Vilken start vi fick på augusti, vilket väder, vilken värme! Nu är vi på Käringön, västkusten levererar verkligen. Får nästan nypa…